Saturday, February 6, 2010

KERINDUAN yg melampau..

Owh Tuhan ku,
Berikanlah ketenangan abadi,
Utk ku m'hadapi
Resah nya hati ini,
Mendambakan kasih,
Insan yg ku sayanggg...

Di hati ini,
Hanya Tuhan yg tahu,
Di hati ini,
Aku rindu padamu,
Tulus sanubari,
Menantikan hadirmu..
Hanya kau lah insan pilihanku..

p/s : sila nyanyi cm UNIC nyanyi okehh..

Summary tuk lagu nih ialah :
  • aku sgt rindu pd beliau
  • msuk 3 mggu x kontek ngn beliau
  • bobo pon rindu beliau
  • kiki pon rindu beliau gak
pe yg aku wat bile aku rindu beliau??
  1. igt kembali time2 indah ketika beliau ad
  2. bace msg2 beliau yg ad hampir 3ribu dlm inbox hp ku..(kewajipan sbelum tdo)
  3. pelok my bobo kuat2
  4. edit photo2 kami..(smpai da tlebih2 edit da)
  5. klu da xthn sgt,ibu la jd tmpt ku mgadu..(tq ibu)
  6. kdg2 tu my sis c mimie tu jd mangsa mndengo story aku..hehe
pe yg wat kan aku sgt tabah??
  1. beliau la..beliau byk nasihatkn aku supaya think +ve in our relationship..
  2. my study..fokus aku utk mgenggam Bachelor Degree of Landscape Architecture..
  3. skala kejauhan lokasi antara kami m'watkan aku sgt kuat & sgt matang utk m'hadapi nye..
skala kejauhan kami:
  • beliau di UK+TUNISIA+EGYPT+TRINIDAD+US+AFRICA+KOREA..wat mase skang ni,ni la routes beliau..
  • aku di jb Malaysia..
  • hmm jauh kn??mmg jauh dr segi jarak n tmpat,tp kami sgt dekat d hati..seyesly..
beliau mlayan ku ibarat s'orang kanak-kanak..Antara benda kekanak-kanakan yg beliau bg kt aku:
  • bobo n kiki (bruang yg sgt shomell)
  • lolipop doremon (bbulan2 aku smpan lolipop tu dlm ice box kt umah p akhirnye tlh d mkn oleh Aqif..huk3)
  • coklat
  • chipster merah (tiap kali nk tgk muvee)
  • keychain roti..(kami ad spasang keychain roti yg looks n smells like ori bread)
  • belon..
  • crown princess burger king..
  • eskrem coklat..
  • gula2 mango..
  • pokok bunge wane pink dr jepon..malangnye pokok nye da mati bab x sesuai ngn cuaca kt mlaysia..huhu
slen tu kami juga mempunyai bnda yg same :
  • keychain strawberi (kanak2 btol..ni aku la yg belikan)hehe..
  • keychain bntuk hati
  • keychain roti..
  • keychain combine name kami..aku beli time kt indon..
  • pen indon..hak3
  • kayu yg bbntuk strawberi, n dlm nye ad sekor ladybird ngn tulisan 'i ... u' hehe
  • brand laptop kami juga sme..
kesimpulan nye:

KAMI hepi ngn pe yg KAMI wat..wlupon KAMI xsalu dpt b'same..dgr sore pon selang 4-5 bln..hnya msg n item2 d atas menjadi p'hubung kerinduan KAMI..

No comments:

KERINDUAN yg melampau..

Owh Tuhan ku,
Berikanlah ketenangan abadi,
Utk ku m'hadapi
Resah nya hati ini,
Mendambakan kasih,
Insan yg ku sayanggg...

Di hati ini,
Hanya Tuhan yg tahu,
Di hati ini,
Aku rindu padamu,
Tulus sanubari,
Menantikan hadirmu..
Hanya kau lah insan pilihanku..

p/s : sila nyanyi cm UNIC nyanyi okehh..

Summary tuk lagu nih ialah :
  • aku sgt rindu pd beliau
  • msuk 3 mggu x kontek ngn beliau
  • bobo pon rindu beliau
  • kiki pon rindu beliau gak
pe yg aku wat bile aku rindu beliau??
  1. igt kembali time2 indah ketika beliau ad
  2. bace msg2 beliau yg ad hampir 3ribu dlm inbox hp ku..(kewajipan sbelum tdo)
  3. pelok my bobo kuat2
  4. edit photo2 kami..(smpai da tlebih2 edit da)
  5. klu da xthn sgt,ibu la jd tmpt ku mgadu..(tq ibu)
  6. kdg2 tu my sis c mimie tu jd mangsa mndengo story aku..hehe
pe yg wat kan aku sgt tabah??
  1. beliau la..beliau byk nasihatkn aku supaya think +ve in our relationship..
  2. my study..fokus aku utk mgenggam Bachelor Degree of Landscape Architecture..
  3. skala kejauhan lokasi antara kami m'watkan aku sgt kuat & sgt matang utk m'hadapi nye..
skala kejauhan kami:
  • beliau di UK+TUNISIA+EGYPT+TRINIDAD+US+AFRICA+KOREA..wat mase skang ni,ni la routes beliau..
  • aku di jb Malaysia..
  • hmm jauh kn??mmg jauh dr segi jarak n tmpat,tp kami sgt dekat d hati..seyesly..
beliau mlayan ku ibarat s'orang kanak-kanak..Antara benda kekanak-kanakan yg beliau bg kt aku:
  • bobo n kiki (bruang yg sgt shomell)
  • lolipop doremon (bbulan2 aku smpan lolipop tu dlm ice box kt umah p akhirnye tlh d mkn oleh Aqif..huk3)
  • coklat
  • chipster merah (tiap kali nk tgk muvee)
  • keychain roti..(kami ad spasang keychain roti yg looks n smells like ori bread)
  • belon..
  • crown princess burger king..
  • eskrem coklat..
  • gula2 mango..
  • pokok bunge wane pink dr jepon..malangnye pokok nye da mati bab x sesuai ngn cuaca kt mlaysia..huhu
slen tu kami juga mempunyai bnda yg same :
  • keychain strawberi (kanak2 btol..ni aku la yg belikan)hehe..
  • keychain bntuk hati
  • keychain roti..
  • keychain combine name kami..aku beli time kt indon..
  • pen indon..hak3
  • kayu yg bbntuk strawberi, n dlm nye ad sekor ladybird ngn tulisan 'i ... u' hehe
  • brand laptop kami juga sme..
kesimpulan nye:

KAMI hepi ngn pe yg KAMI wat..wlupon KAMI xsalu dpt b'same..dgr sore pon selang 4-5 bln..hnya msg n item2 d atas menjadi p'hubung kerinduan KAMI..

No comments: