Wednesday, September 29, 2010

.ex rumet.

owh saye sangat rindu dia
sangat2 lah rindu
Elmi bt Samanhudi
d.o.b 31/10/1986
Bac. Architecture
UTM Skudai

kawan2 ada jumpe dia x?
hehe xkannn la dowang jumpe lak
saye rindu dia sangat2 lah
'akakkk,nana rindu akak larr'
rindu saat2 kite:
  • jadi rumet utk 2 semester(time tu saye 1st year,akk 3rd year)
  • rindu nak 'huha-huha' ngn akak kt bilik
  • rindu nak makan roti tuna same2 sampai abes
  • ridu nak kongsi cite psl minat kite yg same..owh shawls!
  • rindu nak duk same2 sekatil n borak sampai ngantok!
walaupun kami hanye jadi rumet utk 2 sem saje,tapi tahap ngam kami sgtlah mengujakan..mungkin atas sebab :
  • kami johorian..saye org pontian,akk saye org kempas
  • kami suke becakap dan sangat banyak becakap
  • kami sangat suke shawls
  • kami suke membeli belah
  • kami suke story2 pasal baju,kasut,sluar..waa sgt bes!
  • kami juge pembeli barang2 bundle..hehe ok wut..
  • kami pernah pegi bengkel penampilan diri same2
  • dan ape brg yg saye ada mesti dia suke n brg yg dia ada saye suke jugak!
  • paling best kami suke melawo kot..haha
owh rindu saye terubat jua bile :


ni lah beliau si cantek manis
si intan payung yang comel
yang saye amatlah rindu



ELMI BT SAMANHUDI
semoga menjadi seorang arkitek yg berjaye!
dan mendapat gelaran
Ar. Elmi
*Ar : Arkitek bertauliah

1 comment:

HAMBA ALLAH said...

wah elmi.. lama cari xjumpa.. fb pun xtau :( my xrumate jga.. kalau cik nana dapat contact dia.. blh kim salam x? kata k.efa da lama cari dia.. huhu

.ex rumet.

owh saye sangat rindu dia
sangat2 lah rindu
Elmi bt Samanhudi
d.o.b 31/10/1986
Bac. Architecture
UTM Skudai

kawan2 ada jumpe dia x?
hehe xkannn la dowang jumpe lak
saye rindu dia sangat2 lah
'akakkk,nana rindu akak larr'
rindu saat2 kite:
  • jadi rumet utk 2 semester(time tu saye 1st year,akk 3rd year)
  • rindu nak 'huha-huha' ngn akak kt bilik
  • rindu nak makan roti tuna same2 sampai abes
  • ridu nak kongsi cite psl minat kite yg same..owh shawls!
  • rindu nak duk same2 sekatil n borak sampai ngantok!
walaupun kami hanye jadi rumet utk 2 sem saje,tapi tahap ngam kami sgtlah mengujakan..mungkin atas sebab :
  • kami johorian..saye org pontian,akk saye org kempas
  • kami suke becakap dan sangat banyak becakap
  • kami sangat suke shawls
  • kami suke membeli belah
  • kami suke story2 pasal baju,kasut,sluar..waa sgt bes!
  • kami juge pembeli barang2 bundle..hehe ok wut..
  • kami pernah pegi bengkel penampilan diri same2
  • dan ape brg yg saye ada mesti dia suke n brg yg dia ada saye suke jugak!
  • paling best kami suke melawo kot..haha
owh rindu saye terubat jua bile :


ni lah beliau si cantek manis
si intan payung yang comel
yang saye amatlah rindu



ELMI BT SAMANHUDI
semoga menjadi seorang arkitek yg berjaye!
dan mendapat gelaran
Ar. Elmi
*Ar : Arkitek bertauliah

1 comment:

HAMBA ALLAH said...

wah elmi.. lama cari xjumpa.. fb pun xtau :( my xrumate jga.. kalau cik nana dapat contact dia.. blh kim salam x? kata k.efa da lama cari dia.. huhu