Sunday, November 14, 2010

.hari kejadian yang celaru.

owh kejadian yang celaru nih
menimpa saye pada 10/11/2010
tatau lah celaru celah mane
tapi memang lah sangat celaru
kejadian berlaku selepas jawab paper construction III
rase tunggang tebalik saye jawab
ditambah pula dengan masalah lain yang sedang menimpa
omg!saye terase down
down sedown2 nye!
dan sebagai langkah yg terbaik (haha macam baek sgt la kot)
saye besame cik rumet dan cik jiran saye
mengambil keputusan utk menenangkan pikiran
haha giler padahal esknye ada paper tapi act cam da merdeka
then kami merayau2 ke gedung membeli belah terkemuka
yang tekenal untuk student UTM
Jusco Taman U!hahah
nilah foto yang sempat saye rakamkan ketika hari kejadian




kempunan nak makan Mcd
di hari kejadian tragis saye dan encik Adam saye
so balas dendam makan
tapi makan fries jek kot
double cheese simpan dalam beg
jadi lah beg bau beger!


merayau2 then tenampak cokelat encik adam belikan
owh touching2..huhu~


di saat saye membiarkan cik rumet besendirian
menelaah cokelat
saye ingin sendirian..
membiarkan cik rumet tanpa sebarang kata2..hahah gedik lah~


see?tebukti gambar ni menunjukkan saye sedang ingin bersendirian
sedang bersistem pesanan ringkas bersame encik adam
kredit to cik jiran,cik mus
atas penangkapan gambar ini


at the end walaupun dalam kekeringan ekonomi
saye tetap berusaha utk beshoping
tapi bukan utk saye
ia utk adek baby saye
cumel sgt baju2 nye
sila bayangkan nasib anak saye nanti
pasti dia bahagia mendapat ibu seperti saye!wink2~

................................................................................


okeh.walaupun saye sedang kekusutan dan kecelaruan
tapi saye tetap memalsukan wajah saye
utk melemparkan sekeping senyuman yang sangat nipis
=)


.the end.


*tak pasal2 terbeli headband.mane tah saye campak..hahah

No comments:

.hari kejadian yang celaru.

owh kejadian yang celaru nih
menimpa saye pada 10/11/2010
tatau lah celaru celah mane
tapi memang lah sangat celaru
kejadian berlaku selepas jawab paper construction III
rase tunggang tebalik saye jawab
ditambah pula dengan masalah lain yang sedang menimpa
omg!saye terase down
down sedown2 nye!
dan sebagai langkah yg terbaik (haha macam baek sgt la kot)
saye besame cik rumet dan cik jiran saye
mengambil keputusan utk menenangkan pikiran
haha giler padahal esknye ada paper tapi act cam da merdeka
then kami merayau2 ke gedung membeli belah terkemuka
yang tekenal untuk student UTM
Jusco Taman U!hahah
nilah foto yang sempat saye rakamkan ketika hari kejadian




kempunan nak makan Mcd
di hari kejadian tragis saye dan encik Adam saye
so balas dendam makan
tapi makan fries jek kot
double cheese simpan dalam beg
jadi lah beg bau beger!


merayau2 then tenampak cokelat encik adam belikan
owh touching2..huhu~


di saat saye membiarkan cik rumet besendirian
menelaah cokelat
saye ingin sendirian..
membiarkan cik rumet tanpa sebarang kata2..hahah gedik lah~


see?tebukti gambar ni menunjukkan saye sedang ingin bersendirian
sedang bersistem pesanan ringkas bersame encik adam
kredit to cik jiran,cik mus
atas penangkapan gambar ini


at the end walaupun dalam kekeringan ekonomi
saye tetap berusaha utk beshoping
tapi bukan utk saye
ia utk adek baby saye
cumel sgt baju2 nye
sila bayangkan nasib anak saye nanti
pasti dia bahagia mendapat ibu seperti saye!wink2~

................................................................................


okeh.walaupun saye sedang kekusutan dan kecelaruan
tapi saye tetap memalsukan wajah saye
utk melemparkan sekeping senyuman yang sangat nipis
=)


.the end.


*tak pasal2 terbeli headband.mane tah saye campak..hahah

No comments: