Tuesday, January 11, 2011

.11111.

Salam..hari ni 11111 tarikh lawo kot~

hari ni 11/01/2011..then bile kite kontotkan tarikh tu jadilah 11111..cik nana da tghari nih baru perasan tarikh lawo ni..so macam nice lah kan kalau hari ni kite nak declare ape2..nak declare tarikh percintaan ke *erkk*, tarikh sahabat sehidup semati ke *erkk lagi*, tarikh azam baru ke *erkk perlu ke* takpon ibu2 yang bersalin hari ni sangat cantek tarikh ni utk baby dorang..tak pasal2 same besday ngn ct nurhaliza plak kan..

cik nana plak 11111 cam takde pape yang menarik kot..yang cket menarik nye sebab hari ni joho public holiday..klas yang sepatutnye ada presentation hari ni cancel lah postpone next week..yeahh itu cik nana suke sbb cik nana sepatah haram pun tak buat lagi..yeaayy muke bangge*eheh*..bile cuti camni jangan tanye pasal cinta sbb time hari cuti jugak lah cik nana akan "cuti bercinta"..boleh plak kan cuti2, macam bercinta ni 1 job..*erkk wekkss* emosi cik nana terganggu barangkali..

11.1.11

takde yang special pon..teperap dalam bilik menanti hari esok..*bluwekkk*

No comments:

.11111.

Salam..hari ni 11111 tarikh lawo kot~

hari ni 11/01/2011..then bile kite kontotkan tarikh tu jadilah 11111..cik nana da tghari nih baru perasan tarikh lawo ni..so macam nice lah kan kalau hari ni kite nak declare ape2..nak declare tarikh percintaan ke *erkk*, tarikh sahabat sehidup semati ke *erkk lagi*, tarikh azam baru ke *erkk perlu ke* takpon ibu2 yang bersalin hari ni sangat cantek tarikh ni utk baby dorang..tak pasal2 same besday ngn ct nurhaliza plak kan..

cik nana plak 11111 cam takde pape yang menarik kot..yang cket menarik nye sebab hari ni joho public holiday..klas yang sepatutnye ada presentation hari ni cancel lah postpone next week..yeahh itu cik nana suke sbb cik nana sepatah haram pun tak buat lagi..yeaayy muke bangge*eheh*..bile cuti camni jangan tanye pasal cinta sbb time hari cuti jugak lah cik nana akan "cuti bercinta"..boleh plak kan cuti2, macam bercinta ni 1 job..*erkk wekkss* emosi cik nana terganggu barangkali..

11.1.11

takde yang special pon..teperap dalam bilik menanti hari esok..*bluwekkk*

No comments: