Thursday, January 20, 2011

.hepi besday gurl.

salam..hari ni cik nana as a besday gurl nak cite pasal hepi besday..ehh??hek~

Hari ni 19 januari dan cik nana melalui hari ni sbg besday gurl same seperti insan2 lain yang bukan besday gurl..gagaga~same seperti org lain pegi kelas, balik kelas tebongkang tido..plan hari ni cik nana nak balik rumah sebab nak celebret besday kat rumah ngn family sbb ibu cik nana da ready resepi spesel utk besday cik nana ciap nak watkan kek besday lagi..TAPI disebabkan STUDIO ada gruping work terpaksa lah cik nana korban kan utk tidak bersame family..OK!

So walaupun tak balik rumah TAPI cik nana dapat jugak makan kek besday n rase kemeriahan menumpang glemer besday 'org rumah' abg long!weee suke nye!ekceli tugas cik nana n kawan2 utk mensuprise kan 'org rumah' abg long yang sambut besday pada 18 januari..TAPI sebelum tu sempat lah cik nana eksyen2 posing kat kek besday tu, dapat test tiup lilin dulu..HAHA upss sori abg long!*zaim tu da pasang lilin awl sgt,takut lilin nye cair cik nana tiup dulu..hehe*










Okeh kat atas ni cik nana pura2 je macam lah kek cik nana..hahah..feel sbg seorang besday gurl memang sangatlah tak bleh BLAH..ngee~


tarrra..ni dia 'besday gurl' sebenar nye..hehe 'org rumah' abg long datang jauh2 dari uitm shah alam..beliau taktau kami wat suprise!!


mereka ini tetamu jemputan..jann, fahim, zaim..umat manusia studio..

Waa sedap sangat dapat makan kek ciap ngn ayam kepsi lagi..Sumpah sampai jilat jari!TAPI ramai studiomate yang tak join ingat kek ngn ayam2 tu wujud kat studio sebab celebret besday cik nana..hehe bukan lah..cik nana tumpang jek kot kebetulan besday cik nana..hehe..so banyak lah ucapan HEPI BESDAY and TERIMA KASIH yang cik nana dapat atas kekeliruan sesetengah pihak yang keliru..btw tenkiu abg long! =)


*waa tak sabar nak tebus balik celebret besday kat rumah pulak!

No comments:

.hepi besday gurl.

salam..hari ni cik nana as a besday gurl nak cite pasal hepi besday..ehh??hek~

Hari ni 19 januari dan cik nana melalui hari ni sbg besday gurl same seperti insan2 lain yang bukan besday gurl..gagaga~same seperti org lain pegi kelas, balik kelas tebongkang tido..plan hari ni cik nana nak balik rumah sebab nak celebret besday kat rumah ngn family sbb ibu cik nana da ready resepi spesel utk besday cik nana ciap nak watkan kek besday lagi..TAPI disebabkan STUDIO ada gruping work terpaksa lah cik nana korban kan utk tidak bersame family..OK!

So walaupun tak balik rumah TAPI cik nana dapat jugak makan kek besday n rase kemeriahan menumpang glemer besday 'org rumah' abg long!weee suke nye!ekceli tugas cik nana n kawan2 utk mensuprise kan 'org rumah' abg long yang sambut besday pada 18 januari..TAPI sebelum tu sempat lah cik nana eksyen2 posing kat kek besday tu, dapat test tiup lilin dulu..HAHA upss sori abg long!*zaim tu da pasang lilin awl sgt,takut lilin nye cair cik nana tiup dulu..hehe*










Okeh kat atas ni cik nana pura2 je macam lah kek cik nana..hahah..feel sbg seorang besday gurl memang sangatlah tak bleh BLAH..ngee~


tarrra..ni dia 'besday gurl' sebenar nye..hehe 'org rumah' abg long datang jauh2 dari uitm shah alam..beliau taktau kami wat suprise!!


mereka ini tetamu jemputan..jann, fahim, zaim..umat manusia studio..

Waa sedap sangat dapat makan kek ciap ngn ayam kepsi lagi..Sumpah sampai jilat jari!TAPI ramai studiomate yang tak join ingat kek ngn ayam2 tu wujud kat studio sebab celebret besday cik nana..hehe bukan lah..cik nana tumpang jek kot kebetulan besday cik nana..hehe..so banyak lah ucapan HEPI BESDAY and TERIMA KASIH yang cik nana dapat atas kekeliruan sesetengah pihak yang keliru..btw tenkiu abg long! =)


*waa tak sabar nak tebus balik celebret besday kat rumah pulak!

No comments: