Wednesday, January 12, 2011

.kadang2 teknologi itu memudahkan.

salam..tibe2 macam panjang lak tajuk entry nih..hehe

okeh skrang ni sebut la fesbuk ke,twitter ke sume orang da lali dengar..budak2 sekarang kecik2 da pandai main fesbuk..apatah lagi kite yang tak berape nak budak ni..bile da ada fesbuk bagai, mudah lah utk kite cari kawan lame yang da hilang ke, tunang yang hilang ke,sume boleh jumpe dengan log in fesbuk..tapi ada jugak yang tak hilang tapi orang memang cari2..hahah semput!lari celah mane pon ngn fesbuk ni senang je nak detact..ha tu padah name nye..

dengan fesbuk jugak komunikasi antara umat manusia semakin mudah..contoh yang paling mudah ni dia :



okeh ni salah satu group utk update segala hal yang bersangkut paut dengan kelas cik nana..so macam hari ni lah elok2 dah ready utk 2 kelas, pagi kelas english for career and kul 5 utk kelas professional practise tapi semudah tu je cancel..dan semudah tu jugak nak ganti hari esok..baik2 esok cume 1 kelas je tapi dengan mudah nye jugak jadi 3 kelas..apekah??mudah kan dengan adanye teknologi ni..mudah utk cancel and mudah utk di cari ganti..*bunyi macam pelik pulak*..hehe bedal jek lahh..

tapi yang bes nye cik nana sentiase tunggu2 update group ni..nak tau kelas cancel ke tak..so kena rajin2 lah follow up! =)

*syoknye tunggang tebalik kat bilik

No comments:

.kadang2 teknologi itu memudahkan.

salam..tibe2 macam panjang lak tajuk entry nih..hehe

okeh skrang ni sebut la fesbuk ke,twitter ke sume orang da lali dengar..budak2 sekarang kecik2 da pandai main fesbuk..apatah lagi kite yang tak berape nak budak ni..bile da ada fesbuk bagai, mudah lah utk kite cari kawan lame yang da hilang ke, tunang yang hilang ke,sume boleh jumpe dengan log in fesbuk..tapi ada jugak yang tak hilang tapi orang memang cari2..hahah semput!lari celah mane pon ngn fesbuk ni senang je nak detact..ha tu padah name nye..

dengan fesbuk jugak komunikasi antara umat manusia semakin mudah..contoh yang paling mudah ni dia :



okeh ni salah satu group utk update segala hal yang bersangkut paut dengan kelas cik nana..so macam hari ni lah elok2 dah ready utk 2 kelas, pagi kelas english for career and kul 5 utk kelas professional practise tapi semudah tu je cancel..dan semudah tu jugak nak ganti hari esok..baik2 esok cume 1 kelas je tapi dengan mudah nye jugak jadi 3 kelas..apekah??mudah kan dengan adanye teknologi ni..mudah utk cancel and mudah utk di cari ganti..*bunyi macam pelik pulak*..hehe bedal jek lahh..

tapi yang bes nye cik nana sentiase tunggu2 update group ni..nak tau kelas cancel ke tak..so kena rajin2 lah follow up! =)

*syoknye tunggang tebalik kat bilik

No comments: