Saturday, January 15, 2011

.muvee : paranormal activity.

salam..entry ni wujud lepas tgk wayang dgn incik beliau*owh incik beliau lagi..ngee*

dah menjadi habit kami kalau g tengok wayang mesti tak ada plan nak tengok cite ape..da sampai kaunter tiket baru terhegeh2 mendongak tengok skrin bace satu2 muvee ape yang ada..sesambil tu jeling2 poster konon bleh imagine best ke tak cite tu..so semalam berulang lagi kejadian macam tu dan akhirnye kami tgk muvee ini :


owh sila jangan terpedaya dengan stating cite ni..memang sangat ntah pape..owh tibe2 rase macam korang ditipu 'kaw2' sbb tgk cite ni..korang akan soal dalam hati "ni filem ke mende?" sbb korang akan tengok ala2 diari hidup 1 family yang direkod dengan handycam dan cctv sahaje..serius korang akan rase hati korang jatuh2 kat lantai sbb keciwa dengan stating cite ni..TAPI bile cite ni dah begerak jauh cket sumpah korang akan jatuh hati kat cite ni..tapi cik nana tak tau nak cite macam mane pasal muvee ni..better korang pegi sendiri tengok kat wayang sbb efek cerita ni memang sangat real..serius! (^_^)v


*kalau nak download je pon boley

1 comment:

faizal sidek said...

=tak best.hahaha better tgk The Fourth Kind...lagi angker...hahahha=

.muvee : paranormal activity.

salam..entry ni wujud lepas tgk wayang dgn incik beliau*owh incik beliau lagi..ngee*

dah menjadi habit kami kalau g tengok wayang mesti tak ada plan nak tengok cite ape..da sampai kaunter tiket baru terhegeh2 mendongak tengok skrin bace satu2 muvee ape yang ada..sesambil tu jeling2 poster konon bleh imagine best ke tak cite tu..so semalam berulang lagi kejadian macam tu dan akhirnye kami tgk muvee ini :


owh sila jangan terpedaya dengan stating cite ni..memang sangat ntah pape..owh tibe2 rase macam korang ditipu 'kaw2' sbb tgk cite ni..korang akan soal dalam hati "ni filem ke mende?" sbb korang akan tengok ala2 diari hidup 1 family yang direkod dengan handycam dan cctv sahaje..serius korang akan rase hati korang jatuh2 kat lantai sbb keciwa dengan stating cite ni..TAPI bile cite ni dah begerak jauh cket sumpah korang akan jatuh hati kat cite ni..tapi cik nana tak tau nak cite macam mane pasal muvee ni..better korang pegi sendiri tengok kat wayang sbb efek cerita ni memang sangat real..serius! (^_^)v


*kalau nak download je pon boley

1 comment:

faizal sidek said...

=tak best.hahaha better tgk The Fourth Kind...lagi angker...hahahha=