Saturday, January 15, 2011

.selamat hari lahir syamsul bahri.

salam..so entry ni cik nana dedicated utk kwn cik nana yang merangkap studiomate cik nana sbb dia suke bace belog cik nana even depan cik nana pon dia akan tunjuk dia sedang bace belog cik nana..kaw bodek aku ke hape ha?

oleh yang demikian entry ni ditujukan utk dia supaye dia rase megah nak bace entry ni byk2 kali sekaligus bace belog cik nana yang tak bape ketol jek follower nye..*hek tak kesah pon*

so, dengan ikhlas nye
selamat hari lahir ke 24
Syamsul Bahri bin Samsir
(15 Januari 1987-15 January 2011)

*aku curik gambar kaw ni kt fesbuk..ko ingat macam cover album ke ha?perasan!haha*

so, kepada Syamsul Bahri
semoga panjang umo
murah rezeki
kawen nanti sila jempot aku
*dopek lah aku poie soromban*
kawan sampai mati.


*dah wat somting utk besday cik rumet tapi ad dlm lappy yg saket tu..eheh pengakuan terbuka ni..sabaw yer cik rumet*

No comments:

.selamat hari lahir syamsul bahri.

salam..so entry ni cik nana dedicated utk kwn cik nana yang merangkap studiomate cik nana sbb dia suke bace belog cik nana even depan cik nana pon dia akan tunjuk dia sedang bace belog cik nana..kaw bodek aku ke hape ha?

oleh yang demikian entry ni ditujukan utk dia supaye dia rase megah nak bace entry ni byk2 kali sekaligus bace belog cik nana yang tak bape ketol jek follower nye..*hek tak kesah pon*

so, dengan ikhlas nye
selamat hari lahir ke 24
Syamsul Bahri bin Samsir
(15 Januari 1987-15 January 2011)

*aku curik gambar kaw ni kt fesbuk..ko ingat macam cover album ke ha?perasan!haha*

so, kepada Syamsul Bahri
semoga panjang umo
murah rezeki
kawen nanti sila jempot aku
*dopek lah aku poie soromban*
kawan sampai mati.


*dah wat somting utk besday cik rumet tapi ad dlm lappy yg saket tu..eheh pengakuan terbuka ni..sabaw yer cik rumet*

No comments: