Thursday, January 6, 2011

.si kacak dan si cantek.

Salam semua..hehe tibe2 cik nana buat2 ramah buleh??

sebenarnye cik nana da berniat dalam ati yg cik nana akan update blog cik nana bile cik lappy da pulang ke pangkuan cik nana..tapi perasaan cik nana cam tak bley blah plak bile tgk belog cik nana yg cam idup segan mati tak mau tuh..hahah..geli tau mak..owh tapi naseb baik menyebelahi cik nana bile tuan tanah kedai komputer bagi cik nana pakai lappy beliau..tapi macam hampeh lah lappy nih charger pon tak lekat maklumlah lappy da tua kot..nak tunggu lappy cik nana sehat ntah zaman bile tak tau..huhu..adeh cam payah plak bile ber 'cik2' ni kan..hehe tp ada cik nana kesah??cik nana yg taip kot..

okeh berbalik tajuk entry nih..ekceli cik nana sangat tak sabar nak update entry percutian cik nana bersame incik beliau tapi apakan daya segala gambar gedik cik nana ada pade incik beliau disebabkan kamera yang merangkap kekasih hati cik nana muntah ijau mase kami bercuti..so cik nana terpakse lah bersabar menanti gambar2 tersebut dari incik beliau..fuhh fuhh betenang cik nana..

okeh disebabkan gambar2 percutian tu masih belum berada di genggaman cik nana then cik nana pun tak dapatlah nak update percutian tu dalam belog cik nana tapi cik nana ada something sebagai ganti nye..hehe apekah dia??inilah dia si kacak dan si cantik yang cik nana maksudkan..


inilah si kacak KAMAL ADLI dan si cantik INTAN LADYANA..

okeh dah tengok lah kan si kacak dan si cantik kat atas ni??owh cik nana sangatlah meyukai mereka bedua sbb agak baru lah kan drama latest dorang 'seribu kali cinta' baru pas abes main kat tv..cik nana sangatlah memfollow cerita tersebut..Nizam dan Miasara yang sangat bercinta dalam cerita tu..cik nana suke lah..syuke sangat2..hehe..gambar kat atas ni mase dorang kat Anugerah Skrin kalau tak silap cik nana around 18 disember 2010 camtu..yang ini plak cik nana nak tunjuk gambar dorang bedua pada 30 disember 2010..owh ini ekslusif okeh..takde jumpe kat mana2 tokwan google lagi..hahah cik nana sorang je yang ada tau..sumpah!


kamal, cik nana dan intan.. ;p

see?dat is kamal n intan bersame cik nana!haha sumpah gambar ni gambar ori bile ada kekawan cik nana cakap ni adalah super imposed yang cik nana edit..haha mentang2 lah cik nana ni kaki edit gambar tapi agak2 lah tak rajin cik nana nak edit2 gambar sebegini..bukan bidang cik nana kot..ni lah kebetulan yang sangat suprise dan mengujakan mase percutian cik nana bersame incik beliau ke genting..kredit to incik beliau sbb sangat memahami perasaan keterujaan cik nana yang amat lah sangat mase jumpe dorang ni..first time kot incik beliau sangatlah spoting bile cik nana ala2 besandar gitu kat si kamal..hehe lep u lebih la incik..

hehe tapi sebelum terjadi nye gambar ni ada lah kehampehan yang berlaku..2 saat sebelum incik beliau snap gambar cik nana ngn dorang ni tibe2 lah plak batery kamera incik beliau habes!tabley nak on da..incik beliau pon tarik lah cik nana nak pakai kamera cik nana plak..try bayangkan bile cik nana plak yg suruh kamal n intan tunggu jap..hehe jap ea sambil cik nana tekorek2 beg nak on kamera cik nana plak..owh damn bile kamera cik nana pon tableh nak on jugak!vodo la kamera nih time2 genting camtu leh plak wat dajal kat cik nana..haiyakk cover2..haha tapi cool giler dorang yg tunggu cik nana da macam cik nana plak selebriti..hahah sumpah bukan niat cik nana nak ayam2 kan dorang..last2 nah pakai kamera henpon jek..tu pon da kelam kelibut cik nana di buatnye..neway cik nana sangat puashati even kamera cam bangang2 jek tapi sekurang2 nye cik nana dapat melengah2 kan mase bersame dorang..haha motif?? :p

watever pun tunggu kesinambungan dari entry ni okeh..tak lengkap rasenye kalau tak story!hehe..


*first time entry cik nana panjang 5 kilometer camni..hahaha

2 comments:

leha_amad said...

waaaa!! suke2!! jelez ni!!! haha..

cik nana said...

waaa.. suke2!! tapi saye tak jeles!hahah

.si kacak dan si cantek.

Salam semua..hehe tibe2 cik nana buat2 ramah buleh??

sebenarnye cik nana da berniat dalam ati yg cik nana akan update blog cik nana bile cik lappy da pulang ke pangkuan cik nana..tapi perasaan cik nana cam tak bley blah plak bile tgk belog cik nana yg cam idup segan mati tak mau tuh..hahah..geli tau mak..owh tapi naseb baik menyebelahi cik nana bile tuan tanah kedai komputer bagi cik nana pakai lappy beliau..tapi macam hampeh lah lappy nih charger pon tak lekat maklumlah lappy da tua kot..nak tunggu lappy cik nana sehat ntah zaman bile tak tau..huhu..adeh cam payah plak bile ber 'cik2' ni kan..hehe tp ada cik nana kesah??cik nana yg taip kot..

okeh berbalik tajuk entry nih..ekceli cik nana sangat tak sabar nak update entry percutian cik nana bersame incik beliau tapi apakan daya segala gambar gedik cik nana ada pade incik beliau disebabkan kamera yang merangkap kekasih hati cik nana muntah ijau mase kami bercuti..so cik nana terpakse lah bersabar menanti gambar2 tersebut dari incik beliau..fuhh fuhh betenang cik nana..

okeh disebabkan gambar2 percutian tu masih belum berada di genggaman cik nana then cik nana pun tak dapatlah nak update percutian tu dalam belog cik nana tapi cik nana ada something sebagai ganti nye..hehe apekah dia??inilah dia si kacak dan si cantik yang cik nana maksudkan..


inilah si kacak KAMAL ADLI dan si cantik INTAN LADYANA..

okeh dah tengok lah kan si kacak dan si cantik kat atas ni??owh cik nana sangatlah meyukai mereka bedua sbb agak baru lah kan drama latest dorang 'seribu kali cinta' baru pas abes main kat tv..cik nana sangatlah memfollow cerita tersebut..Nizam dan Miasara yang sangat bercinta dalam cerita tu..cik nana suke lah..syuke sangat2..hehe..gambar kat atas ni mase dorang kat Anugerah Skrin kalau tak silap cik nana around 18 disember 2010 camtu..yang ini plak cik nana nak tunjuk gambar dorang bedua pada 30 disember 2010..owh ini ekslusif okeh..takde jumpe kat mana2 tokwan google lagi..hahah cik nana sorang je yang ada tau..sumpah!


kamal, cik nana dan intan.. ;p

see?dat is kamal n intan bersame cik nana!haha sumpah gambar ni gambar ori bile ada kekawan cik nana cakap ni adalah super imposed yang cik nana edit..haha mentang2 lah cik nana ni kaki edit gambar tapi agak2 lah tak rajin cik nana nak edit2 gambar sebegini..bukan bidang cik nana kot..ni lah kebetulan yang sangat suprise dan mengujakan mase percutian cik nana bersame incik beliau ke genting..kredit to incik beliau sbb sangat memahami perasaan keterujaan cik nana yang amat lah sangat mase jumpe dorang ni..first time kot incik beliau sangatlah spoting bile cik nana ala2 besandar gitu kat si kamal..hehe lep u lebih la incik..

hehe tapi sebelum terjadi nye gambar ni ada lah kehampehan yang berlaku..2 saat sebelum incik beliau snap gambar cik nana ngn dorang ni tibe2 lah plak batery kamera incik beliau habes!tabley nak on da..incik beliau pon tarik lah cik nana nak pakai kamera cik nana plak..try bayangkan bile cik nana plak yg suruh kamal n intan tunggu jap..hehe jap ea sambil cik nana tekorek2 beg nak on kamera cik nana plak..owh damn bile kamera cik nana pon tableh nak on jugak!vodo la kamera nih time2 genting camtu leh plak wat dajal kat cik nana..haiyakk cover2..haha tapi cool giler dorang yg tunggu cik nana da macam cik nana plak selebriti..hahah sumpah bukan niat cik nana nak ayam2 kan dorang..last2 nah pakai kamera henpon jek..tu pon da kelam kelibut cik nana di buatnye..neway cik nana sangat puashati even kamera cam bangang2 jek tapi sekurang2 nye cik nana dapat melengah2 kan mase bersame dorang..haha motif?? :p

watever pun tunggu kesinambungan dari entry ni okeh..tak lengkap rasenye kalau tak story!hehe..


*first time entry cik nana panjang 5 kilometer camni..hahaha

2 comments:

leha_amad said...

waaaa!! suke2!! jelez ni!!! haha..

cik nana said...

waaa.. suke2!! tapi saye tak jeles!hahah