Wednesday, January 19, 2011

.terima kasih STUDIOmate.

salam..entry ni utk ucap terima kasih kat studiomate yang masuk tahun ke-3 dan same2 melayari bahtera L.A dan juga masuk tahun ke 2 menTEPUNG cik nana!

tenkiu utk jajan2 yang sangat KIUT dan sangat BANYAK itu..muruku BABY yang sangat cumil..tiupan api walaupun hanye dari sebiji LIGHTER! itu sudah sangat SUWIT tau tak!tak payah tiup lilin pun takpe..tenkiu utk balingan serbuk2 TEPUNG itu! dan yang paling bes tenkiu utk nyanyian lagu EPI BESDAY yg sangat kiutmiut itu!korang TENKIU tau!

So cik nana rindu nak imbas 19 january tahun lepas..owh itu pun sangat BEST! korang NICE lah!

okeh ni mase cik nana suwit 21..

cik nana di TEPUNG habis habisan tanpe belas kasihan!


adek bradek studio..ecah,cik su,kak long! tengs utk baby PINK itu!


studiomate!


malam tiup lilin n potong kek.suke nye!


okeh ni sume cerita tahun lepas..so ini pulak tahun ni cik nana suwit 22!

muke suke sbb teruja dapat jajan yang sangat BANYAK.


mereka memperdaye cik nana utk klua makan..baru berangan nak nek moto ngn kak moon! tapi tak sempat sudah di TEPUNG dulu.


pic ni cantek! ada snow2 lah! kredit to cik mus!


cik nana tahu muke cik nana sedang COMOT!


macam dah agak malam ni akan di TEPUNG..cik nana dah ready pakai selebet2 jek g STUDIO..=)

again, tenkiu kawan2 sume
kawan sampai MATI.


*tenkiu cik mus utk penangkapan pic2 cik nana!

1 comment:

leha_amad said...

most welcome bfday gurl!! haha!!

.terima kasih STUDIOmate.

salam..entry ni utk ucap terima kasih kat studiomate yang masuk tahun ke-3 dan same2 melayari bahtera L.A dan juga masuk tahun ke 2 menTEPUNG cik nana!

tenkiu utk jajan2 yang sangat KIUT dan sangat BANYAK itu..muruku BABY yang sangat cumil..tiupan api walaupun hanye dari sebiji LIGHTER! itu sudah sangat SUWIT tau tak!tak payah tiup lilin pun takpe..tenkiu utk balingan serbuk2 TEPUNG itu! dan yang paling bes tenkiu utk nyanyian lagu EPI BESDAY yg sangat kiutmiut itu!korang TENKIU tau!

So cik nana rindu nak imbas 19 january tahun lepas..owh itu pun sangat BEST! korang NICE lah!

okeh ni mase cik nana suwit 21..

cik nana di TEPUNG habis habisan tanpe belas kasihan!


adek bradek studio..ecah,cik su,kak long! tengs utk baby PINK itu!


studiomate!


malam tiup lilin n potong kek.suke nye!


okeh ni sume cerita tahun lepas..so ini pulak tahun ni cik nana suwit 22!

muke suke sbb teruja dapat jajan yang sangat BANYAK.


mereka memperdaye cik nana utk klua makan..baru berangan nak nek moto ngn kak moon! tapi tak sempat sudah di TEPUNG dulu.


pic ni cantek! ada snow2 lah! kredit to cik mus!


cik nana tahu muke cik nana sedang COMOT!


macam dah agak malam ni akan di TEPUNG..cik nana dah ready pakai selebet2 jek g STUDIO..=)

again, tenkiu kawan2 sume
kawan sampai MATI.


*tenkiu cik mus utk penangkapan pic2 cik nana!

1 comment:

leha_amad said...

most welcome bfday gurl!! haha!!