Tuesday, February 22, 2011

.dari kaca mata anak kapal.

salam..cik nana nak story cket pasal kapal tapi bukan kapal tebang. ini pasal kapal LAUT.

cik nana baru balik dari site visit..antara site yang cik nana visit salah satu nye adalah Teluk Ramunia..mase kt sini byk la pulak cik nana nampak deretan kapal2 laut tgh belabuh kt tengah laut..

ni view dari jauh kapal2 yg sedang belabuh di tgh laut.cik nana amik mase kt Teluk Ramunia.

then ingatan cik nana melayang2 kt incik beliau yg kini berada di kapal kat perairan United Arab Emirates (UAE).okeh stop ingatan terhadap incik beliau.huuu~penah tak korang tgk view dr sebuah kapal laut??penah tak korang tgk kapal laut dekat2??tak penah kan??so cik nana nak share cket picta2 yg diambil oleh incik beliau cik nana dari sebuah kapal.picta2 kt bawah ni sume ori dari incik beliau.cik nana edit cket2 je kaler nye. =)

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
okeh.BESAR tak kapal laut??besar kan??
v(^^,)v

No comments:

.dari kaca mata anak kapal.

salam..cik nana nak story cket pasal kapal tapi bukan kapal tebang. ini pasal kapal LAUT.

cik nana baru balik dari site visit..antara site yang cik nana visit salah satu nye adalah Teluk Ramunia..mase kt sini byk la pulak cik nana nampak deretan kapal2 laut tgh belabuh kt tengah laut..

ni view dari jauh kapal2 yg sedang belabuh di tgh laut.cik nana amik mase kt Teluk Ramunia.

then ingatan cik nana melayang2 kt incik beliau yg kini berada di kapal kat perairan United Arab Emirates (UAE).okeh stop ingatan terhadap incik beliau.huuu~penah tak korang tgk view dr sebuah kapal laut??penah tak korang tgk kapal laut dekat2??tak penah kan??so cik nana nak share cket picta2 yg diambil oleh incik beliau cik nana dari sebuah kapal.picta2 kt bawah ni sume ori dari incik beliau.cik nana edit cket2 je kaler nye. =)

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
okeh.BESAR tak kapal laut??besar kan??
v(^^,)v

No comments: