Thursday, February 10, 2011

.suprise utk cik rumet.

salam..tibe2 cik nana nak suprise kt rumet cik nana buleh?hehe

so cik rumet :
SITI NUR JANNAH BTE SHEFFIE
*jann.ecah*
Selamat Terlambat Hari Lahir*Hepi Belated Besday*
ke 22
08 Disember 1988-08 Disember 2010


hari ni cik nana nak wat pengakuan terbuka kpd cik rumet dan juga kpd umum..hahah..sebelum 8 Disember 2010 cik nana da siap2 wat sumting utk cik rumet..ingat nak print n pos sumting tu ke rumah beliau..mase tu tengah cuti sem kan..TAPI apakan daya cik lappy cik nana rosak..tak dapatlah nak save softcopy tu dalam pendrive ke pe ke..then terperap lah dalam lappy cik nana yg rosak hampir 2 bulan..

okeh so skang cik nana da berjaye mendapatkan kembali softcopy tu..
so cik rumet ni ha yang sepatutnye ekau dapat di kala hari lahir kaw!



okeh ni hanye softcopy semate2
hardcopy nanti cik nana print yer cik rumet. =)
*cik rumet ko macam tekejut tak ngn suprise aku?hahah hambek ko!

No comments:

.suprise utk cik rumet.

salam..tibe2 cik nana nak suprise kt rumet cik nana buleh?hehe

so cik rumet :
SITI NUR JANNAH BTE SHEFFIE
*jann.ecah*
Selamat Terlambat Hari Lahir*Hepi Belated Besday*
ke 22
08 Disember 1988-08 Disember 2010


hari ni cik nana nak wat pengakuan terbuka kpd cik rumet dan juga kpd umum..hahah..sebelum 8 Disember 2010 cik nana da siap2 wat sumting utk cik rumet..ingat nak print n pos sumting tu ke rumah beliau..mase tu tengah cuti sem kan..TAPI apakan daya cik lappy cik nana rosak..tak dapatlah nak save softcopy tu dalam pendrive ke pe ke..then terperap lah dalam lappy cik nana yg rosak hampir 2 bulan..

okeh so skang cik nana da berjaye mendapatkan kembali softcopy tu..
so cik rumet ni ha yang sepatutnye ekau dapat di kala hari lahir kaw!



okeh ni hanye softcopy semate2
hardcopy nanti cik nana print yer cik rumet. =)
*cik rumet ko macam tekejut tak ngn suprise aku?hahah hambek ko!

No comments: