Monday, March 7, 2011

.back to school.

salam..cik nana rindu zaman skola barangkali (T___T)

Okeh pada 5 mac lepas cik nana dan coursemate cik nana seramai 42 orang telah terjebak dengan program bersama2 warga SMK Mutiara Rini Skudai, Joho..ktorang dibahagi kpd 14 grup dan menjadi fasi kpd 14 grup warga skola..12 grup cikgu cikgi, 2 grup student, 1 grup staff dan 1 lagi grup PIBG..mujur cik nana dapat grup dengan student so tak banyak lah kerenah dorang..motif ktorang datang utk bagi tunjuk ajar buat landskap skola..ayat yang mudah ktorang jadi FASI..okeh ayat skema..sila abaikan..

ini SMK Mutiara Rini, Skudai Joho.

suasana dlm dewan..tu sume cikgu cikgi.

syam, cik nana dan meena..kami 1 grup dari 14 grup ada.

ini grup student yg betuah dapat grup dengan cik nana..hehe..cik nana lagi kecik dari budak skola..terima kasih ;)

ini site kami..sekitar kawasan surau..

okeh cik nana ajar dorang camne nak wat site inventory.

ini dalam proses site inventory

cik nana tengah ajar dorang cara2 wat analysis and synthesis plan. sambil diperhatikan lecturer cik nana..bajet macam gud2 je..haha

okeh budak2 ni sangat mendengar kata dan patuh pada arahan.. ;)

kaler pensel yg pihak skola provide..sekadar hiasan sahaja.

tiba mase utk budak2 ni present MASTERPLAN

ini budak2 grup cik nana..dowang sangat cumil dan mulut sangat becok!

akhir kata,
program pada hari tu tamat dengan jaya nye..
smoga proposal itu direalisasikan di atas tapak.
ini adalah pengalaman baru
yang manis utk di ingati.

sekian,

No comments:

.back to school.

salam..cik nana rindu zaman skola barangkali (T___T)

Okeh pada 5 mac lepas cik nana dan coursemate cik nana seramai 42 orang telah terjebak dengan program bersama2 warga SMK Mutiara Rini Skudai, Joho..ktorang dibahagi kpd 14 grup dan menjadi fasi kpd 14 grup warga skola..12 grup cikgu cikgi, 2 grup student, 1 grup staff dan 1 lagi grup PIBG..mujur cik nana dapat grup dengan student so tak banyak lah kerenah dorang..motif ktorang datang utk bagi tunjuk ajar buat landskap skola..ayat yang mudah ktorang jadi FASI..okeh ayat skema..sila abaikan..

ini SMK Mutiara Rini, Skudai Joho.

suasana dlm dewan..tu sume cikgu cikgi.

syam, cik nana dan meena..kami 1 grup dari 14 grup ada.

ini grup student yg betuah dapat grup dengan cik nana..hehe..cik nana lagi kecik dari budak skola..terima kasih ;)

ini site kami..sekitar kawasan surau..

okeh cik nana ajar dorang camne nak wat site inventory.

ini dalam proses site inventory

cik nana tengah ajar dorang cara2 wat analysis and synthesis plan. sambil diperhatikan lecturer cik nana..bajet macam gud2 je..haha

okeh budak2 ni sangat mendengar kata dan patuh pada arahan.. ;)

kaler pensel yg pihak skola provide..sekadar hiasan sahaja.

tiba mase utk budak2 ni present MASTERPLAN

ini budak2 grup cik nana..dowang sangat cumil dan mulut sangat becok!

akhir kata,
program pada hari tu tamat dengan jaya nye..
smoga proposal itu direalisasikan di atas tapak.
ini adalah pengalaman baru
yang manis utk di ingati.

sekian,

No comments: