Sunday, March 27, 2011

.mari edit gambar.

salam..cik nana macam byk lah sangat mase free nye sbb tu lah gatal2 edit gambar bagai..tipu-tipu ;p

gambar2 yang cik nana edit ni gambar2 yg cik nana snap mase cik nana join "UTM PHOTO CHALLENGE". tapi inilah hakikat gambar dari kamera digital compact..kaler tak cantek. ;p wekk..tak larat nak tahan muntah cik nana edit la beberape helai gambar yang cik nana tgk ada potensi bile di edit.






okeh, UTM
terima kasih
sebab banyak menyediakan tempat2
yang indah sangat ;)

No comments:

.mari edit gambar.

salam..cik nana macam byk lah sangat mase free nye sbb tu lah gatal2 edit gambar bagai..tipu-tipu ;p

gambar2 yang cik nana edit ni gambar2 yg cik nana snap mase cik nana join "UTM PHOTO CHALLENGE". tapi inilah hakikat gambar dari kamera digital compact..kaler tak cantek. ;p wekk..tak larat nak tahan muntah cik nana edit la beberape helai gambar yang cik nana tgk ada potensi bile di edit.






okeh, UTM
terima kasih
sebab banyak menyediakan tempat2
yang indah sangat ;)

No comments: