Saturday, April 30, 2011

.akhirnya.

salam..sambil tadah tangan bersyukur dengan linangan air mate yang jernih bak embun mutiara.. :'(


syukur alhamdulillah akhirnye cik nana dapat juge tempat untuk prektikel@latihan industri@internship..bahase untuk semua orang paham cik nana dah dapat tempat utk prektikel mei ini..syukur syukur..setelah berhempas pulas talipon firm sane, firm situ, firm sini, talipon semua firm yang ada kt JB ni, apply sane, apply sini, apply situ akhirnye cik nana dapat prektikel kat UTM..mungkin rezeki cik nana lambat sikit kalau nak compare dengan kekawan cik nana..dan ini adalah jalan terakhir dan kalau tak dapat cik nana kena drop subjek prektikel utk sem ni dan ganti prektikel mase final year. okeh taknak sebab cik nana sedih nanti geng2 cik nana dah complete prektikel, cik nana tak lagi ;( senang cerita kan, cik nana orang johor, menetap di johor, belaja di johor dan prektikel juge di johor..okeh, cik nana memang anak jati negeri johor ;)

so, 23 mei 2011-15 julai 2011
cik nana akan berprektikel di
Pejabat Harta Bina
UTM Skudai Johor.

No comments:

.akhirnya.

salam..sambil tadah tangan bersyukur dengan linangan air mate yang jernih bak embun mutiara.. :'(


syukur alhamdulillah akhirnye cik nana dapat juge tempat untuk prektikel@latihan industri@internship..bahase untuk semua orang paham cik nana dah dapat tempat utk prektikel mei ini..syukur syukur..setelah berhempas pulas talipon firm sane, firm situ, firm sini, talipon semua firm yang ada kt JB ni, apply sane, apply sini, apply situ akhirnye cik nana dapat prektikel kat UTM..mungkin rezeki cik nana lambat sikit kalau nak compare dengan kekawan cik nana..dan ini adalah jalan terakhir dan kalau tak dapat cik nana kena drop subjek prektikel utk sem ni dan ganti prektikel mase final year. okeh taknak sebab cik nana sedih nanti geng2 cik nana dah complete prektikel, cik nana tak lagi ;( senang cerita kan, cik nana orang johor, menetap di johor, belaja di johor dan prektikel juge di johor..okeh, cik nana memang anak jati negeri johor ;)

so, 23 mei 2011-15 julai 2011
cik nana akan berprektikel di
Pejabat Harta Bina
UTM Skudai Johor.

No comments: