Wednesday, April 20, 2011

.entry tergendala-xpdc gunung panti.

salam..dah 5 minggu entry ni teperap kat draft..sudah tiba masanye utk beliau dilahirkan..sila "boo-boo" cik nana sebab lambat ok bukan lembap. ;p

13 MAC 2011 cik nana dan 7 geng 3rd year dah join XPDC mendaki GUNUNG PANTI, KOTA TINGGI JOHO..mendaki ni bukan kewajipan tapi kegatalan kaki nak menggedik2 join budak2 2nd year mendaki gunung akibat keterujaan XPDC GUNUNG BELUMUT. sekali kau da mendaki gunung, kau akan rase gian nak panjat, panjat, panjat gunung lagi. ini pengakuan berani mati cik nana..cik nana da tanam impian nak mendaki GUNUNG EVEREST plak..okeh tipu cik nana saje hiperbola.. ;p

1)kat kakitangan pergunungan


2)on the way mendaki-daki


3)okeh, da sampai puncak kejayaan ;)

sebagai penutup,
mendaki gunung memang sangat super duper jumbo best!
tak percaye, cube lah! ;)

No comments:

.entry tergendala-xpdc gunung panti.

salam..dah 5 minggu entry ni teperap kat draft..sudah tiba masanye utk beliau dilahirkan..sila "boo-boo" cik nana sebab lambat ok bukan lembap. ;p

13 MAC 2011 cik nana dan 7 geng 3rd year dah join XPDC mendaki GUNUNG PANTI, KOTA TINGGI JOHO..mendaki ni bukan kewajipan tapi kegatalan kaki nak menggedik2 join budak2 2nd year mendaki gunung akibat keterujaan XPDC GUNUNG BELUMUT. sekali kau da mendaki gunung, kau akan rase gian nak panjat, panjat, panjat gunung lagi. ini pengakuan berani mati cik nana..cik nana da tanam impian nak mendaki GUNUNG EVEREST plak..okeh tipu cik nana saje hiperbola.. ;p

1)kat kakitangan pergunungan


2)on the way mendaki-daki


3)okeh, da sampai puncak kejayaan ;)

sebagai penutup,
mendaki gunung memang sangat super duper jumbo best!
tak percaye, cube lah! ;)

No comments: