Monday, April 4, 2011

.MERAH itu rumet.

salam..cik nana rase sangat santai hari ni tanpe bebanan studio yang membebankan tu..wuwuu

ekceli hari ni utk STUDIO design cik nana ktowg da sampai stage PRELIMINARY DETAIL ACTION AREA PLAN..ini stage sbelum stage FINAL detail area..paham tak?paham tak?tak paham tak pe nanti cik nana cite bagi kowang paham ;)so harini ktorg pin up drawing kt exhibition room dan lecturer crit (komen2) design ktowang.. tapi yang ni cik nana bkn nak tunjuk drawing bagai tu..cik nana nak tunjuk cik nana ngn cik rumet lepas crit session. ;) hari ni kami MERAH-MERAH gitu..






rase macam mereng2 je begambar tanpe perasaan
kt tepi dinding yang tak bape nak cantek tu..hehe
ok cik rumet lain kali kite pakai kaler oren
kite carik dinding lain pulak.

1 comment:

jann sinuja said...

cik rumet anda sgt teruja..jom pakai kaler oren..kah3

.MERAH itu rumet.

salam..cik nana rase sangat santai hari ni tanpe bebanan studio yang membebankan tu..wuwuu

ekceli hari ni utk STUDIO design cik nana ktowg da sampai stage PRELIMINARY DETAIL ACTION AREA PLAN..ini stage sbelum stage FINAL detail area..paham tak?paham tak?tak paham tak pe nanti cik nana cite bagi kowang paham ;)so harini ktorg pin up drawing kt exhibition room dan lecturer crit (komen2) design ktowang.. tapi yang ni cik nana bkn nak tunjuk drawing bagai tu..cik nana nak tunjuk cik nana ngn cik rumet lepas crit session. ;) hari ni kami MERAH-MERAH gitu..






rase macam mereng2 je begambar tanpe perasaan
kt tepi dinding yang tak bape nak cantek tu..hehe
ok cik rumet lain kali kite pakai kaler oren
kite carik dinding lain pulak.

1 comment:

jann sinuja said...

cik rumet anda sgt teruja..jom pakai kaler oren..kah3