Friday, May 20, 2011

.bisnes kecik-kecik.

salam..cik nana bukan bisneswoman apatah lagi bisnesman.

tapi tengah-tengah cuti semester sebelum cik nana start prektikel, cik nana dah mula berjinak-jinak macam burung merpati dengan hobi baru iaitu bisnes kecik-kecik ..so bleh la gelar cik nana sebagai bisnesgirl hocay! ;)

cik nana ada lah design 'bookmark' bagai pastu adek cik nana yang form 1 tu tukang promot kat skolah..wahh tak cukup kakitangan cik nana nak m'buatnye ;) disamping tu juge cik nana mengambil tempahan bunga utk hari guru ;)

bookmark #1#

bookmark#2#

bunga-bunga

bookmark#1# :buat cket2 okeh..baru buat belas-belas cik nana dah muak buat..haha..nak buat bunga dengan daun tu yang leceh..haishh

bookmark#2# : yang ini best giler kot buat..senang mudah dan cepat banyak.. ;)

bunga-bunga : yang ni pun best sbb cik nana buat dari gunting2 creeping paper buat kelopak-kelopak dan daun then jadilah setangkai bunga..pastu balut dengan plastik hamper then ikat reben..siap!bleh bagi kat cik cikgu-cikgi *bape ramai cikgu kat skola adek cik nana dapat bunge yang same..hehe

sekian,

4 comments:

anoimohd said...

smart la nana...nanti tempah kt studio..hehe siyes ni nk tempah..untuk konvo..hehe

cik nana said...

nua, adakah kau berjenaka?hahaha
boley2 tapi harga xleh same cm budak skola la..hehe ;p

fatin6789 said...

heee..comei lah ..cretip!hehe=)

cik aien a.k.a D.A said...

nak nak nak! nak freeeeee...heee..^^_

.bisnes kecik-kecik.

salam..cik nana bukan bisneswoman apatah lagi bisnesman.

tapi tengah-tengah cuti semester sebelum cik nana start prektikel, cik nana dah mula berjinak-jinak macam burung merpati dengan hobi baru iaitu bisnes kecik-kecik ..so bleh la gelar cik nana sebagai bisnesgirl hocay! ;)

cik nana ada lah design 'bookmark' bagai pastu adek cik nana yang form 1 tu tukang promot kat skolah..wahh tak cukup kakitangan cik nana nak m'buatnye ;) disamping tu juge cik nana mengambil tempahan bunga utk hari guru ;)

bookmark #1#

bookmark#2#

bunga-bunga

bookmark#1# :buat cket2 okeh..baru buat belas-belas cik nana dah muak buat..haha..nak buat bunga dengan daun tu yang leceh..haishh

bookmark#2# : yang ini best giler kot buat..senang mudah dan cepat banyak.. ;)

bunga-bunga : yang ni pun best sbb cik nana buat dari gunting2 creeping paper buat kelopak-kelopak dan daun then jadilah setangkai bunga..pastu balut dengan plastik hamper then ikat reben..siap!bleh bagi kat cik cikgu-cikgi *bape ramai cikgu kat skola adek cik nana dapat bunge yang same..hehe

sekian,

4 comments:

anoimohd said...

smart la nana...nanti tempah kt studio..hehe siyes ni nk tempah..untuk konvo..hehe

cik nana said...

nua, adakah kau berjenaka?hahaha
boley2 tapi harga xleh same cm budak skola la..hehe ;p

fatin6789 said...

heee..comei lah ..cretip!hehe=)

cik aien a.k.a D.A said...

nak nak nak! nak freeeeee...heee..^^_