Monday, May 30, 2011

.header gedik-gedik.

salam..cik nana tak sudah-sudah renovated blog je keje nye macam takde keje lain ;p

zaman dahulu kala header blog cik nana semua mengharap dekat header template semata-mata..dulu-dulu tengok orang punya header 'eh cantek nye' 'eh comel nye' 'eh semat nye' tapi header cik nana 'eh buruk nye'..sebab tu lah follower cik nana ciput je sebab cik nana segan nak follow blog orang yang cantek-cantek..sob sob T.T..sila jangan boo-boo cik nana ;(

tapi sekarang walaupun header tak lah cantek tapi boleh lah kalau nak banding zaman dahulu kala..


header awal tahun ni..hamek kau cik nana bubuh 10 cik nana sekaligus..haha


ini pulak header awal bulan mei ni..cik nana pakai sekejap sangat kot tak sampai 1 hari..nampak macam loose sangat..


then cik nana edit-edit-edit lagi sampai jadi macam ni..nampak la macam bermakna sikit..pakai tak berapa hari cik nana miang-miang keladi tukar lagi..ngehehe


haha bukan tukar ape sangat pun..tukar gambar je pun dengan font..kau hengat kau stylo milo sangat ke cik nana?erkkk~yang ni ada lah seminggu jugak cik nana pakai pastu cik nana tukar lagi..haha


macam boring header petak petak camtu cik nana buat transperent pulak..sila percaye cik nana buat header ni dalam mase 10 minit sahaja..sebab tu nampak lintang pukang..cik nana main tarah je bubuh teddy bear lah, payung lah, eskrim lah, cupcake lah, belon lah..haha header ni nampak macam tamak haloba pulak..tapi cik nana rase comel macam budak tadika bile pakai header ni..haha hattuiih!


okeh tunggu cik nana muak-muak cik nana tukar header lain pulak ;p


sekian,

No comments:

.header gedik-gedik.

salam..cik nana tak sudah-sudah renovated blog je keje nye macam takde keje lain ;p

zaman dahulu kala header blog cik nana semua mengharap dekat header template semata-mata..dulu-dulu tengok orang punya header 'eh cantek nye' 'eh comel nye' 'eh semat nye' tapi header cik nana 'eh buruk nye'..sebab tu lah follower cik nana ciput je sebab cik nana segan nak follow blog orang yang cantek-cantek..sob sob T.T..sila jangan boo-boo cik nana ;(

tapi sekarang walaupun header tak lah cantek tapi boleh lah kalau nak banding zaman dahulu kala..


header awal tahun ni..hamek kau cik nana bubuh 10 cik nana sekaligus..haha


ini pulak header awal bulan mei ni..cik nana pakai sekejap sangat kot tak sampai 1 hari..nampak macam loose sangat..


then cik nana edit-edit-edit lagi sampai jadi macam ni..nampak la macam bermakna sikit..pakai tak berapa hari cik nana miang-miang keladi tukar lagi..ngehehe


haha bukan tukar ape sangat pun..tukar gambar je pun dengan font..kau hengat kau stylo milo sangat ke cik nana?erkkk~yang ni ada lah seminggu jugak cik nana pakai pastu cik nana tukar lagi..haha


macam boring header petak petak camtu cik nana buat transperent pulak..sila percaye cik nana buat header ni dalam mase 10 minit sahaja..sebab tu nampak lintang pukang..cik nana main tarah je bubuh teddy bear lah, payung lah, eskrim lah, cupcake lah, belon lah..haha header ni nampak macam tamak haloba pulak..tapi cik nana rase comel macam budak tadika bile pakai header ni..haha hattuiih!


okeh tunggu cik nana muak-muak cik nana tukar header lain pulak ;p


sekian,

No comments: