Tuesday, May 24, 2011

.jauh beribu-ribu batu-bata.

salam..mata cik nana bengkak-bengkak sebab kuat menangis..okeh padan muka ;p

semalam cik nana ada lah main komen-komen dengan cik vee pasal entry beliau yang ni..cik nana paham perasaan beliau sebab 3 tahun 1/2 dulu kala cik nana pun mengalami masalah yang sama..tak dapat berhubung dengan incik beliau di saat incik beliau belayar-belayar di lautan luas..pasal takde line hp tu satu hal lah tapi kalau ada line pun 1 text massage RM2..tokey minyak pun lame2 leh bankrap hape..

okeh tapi tu cerita 3 tahun 1/2 dahulu..tapi sekarang masalah tu dapat diatasi dengan cara incik beliau mms text kat cik nana..caj per mms text RM 0.35sen-RM 0.50sen.takde sebab untuk tak berhubung melainkan line mms macam h***m kat sane..jap ada jap takde..

yang cik nana dah kuning2 kat atas ni lah trade routes incik beliau bermula Januari lepas. nasib baik lah CELCOM ada je merata-rata walaupun kekadang servis bukan macam h***m tapi macam mintak penampor 18 das *haha marah betul*

so lepas ni kalau ada sape-sape pergi luar negara jangan jadikan alasan untuk tidak berhubung dengan keluarga ke, sahabat handai ke, teman taulan ke, hape ke sebab komunikasi juga tanpa sempadan dah sekarang.

*incik beliau, balik malaysia cepat boleh?* -_-'

sekian,

3 comments:

Vesella Letcheva said...

sayang,digi macam tak dapat je. tsk tsk.

cik nana said...

alorr kalau cmtu u curang kat celcom la yunk!ngehee~

Vesella Letcheva said...

haha. nanti i curang p tukar clcm. tgu eric balik this 31. balik kejap. xD hehe

.jauh beribu-ribu batu-bata.

salam..mata cik nana bengkak-bengkak sebab kuat menangis..okeh padan muka ;p

semalam cik nana ada lah main komen-komen dengan cik vee pasal entry beliau yang ni..cik nana paham perasaan beliau sebab 3 tahun 1/2 dulu kala cik nana pun mengalami masalah yang sama..tak dapat berhubung dengan incik beliau di saat incik beliau belayar-belayar di lautan luas..pasal takde line hp tu satu hal lah tapi kalau ada line pun 1 text massage RM2..tokey minyak pun lame2 leh bankrap hape..

okeh tapi tu cerita 3 tahun 1/2 dahulu..tapi sekarang masalah tu dapat diatasi dengan cara incik beliau mms text kat cik nana..caj per mms text RM 0.35sen-RM 0.50sen.takde sebab untuk tak berhubung melainkan line mms macam h***m kat sane..jap ada jap takde..

yang cik nana dah kuning2 kat atas ni lah trade routes incik beliau bermula Januari lepas. nasib baik lah CELCOM ada je merata-rata walaupun kekadang servis bukan macam h***m tapi macam mintak penampor 18 das *haha marah betul*

so lepas ni kalau ada sape-sape pergi luar negara jangan jadikan alasan untuk tidak berhubung dengan keluarga ke, sahabat handai ke, teman taulan ke, hape ke sebab komunikasi juga tanpa sempadan dah sekarang.

*incik beliau, balik malaysia cepat boleh?* -_-'

sekian,

3 comments:

Vesella Letcheva said...

sayang,digi macam tak dapat je. tsk tsk.

cik nana said...

alorr kalau cmtu u curang kat celcom la yunk!ngehee~

Vesella Letcheva said...

haha. nanti i curang p tukar clcm. tgu eric balik this 31. balik kejap. xD hehe