Wednesday, May 25, 2011

.practical training *day 3*.

salam..jangan cari entry day 1 and day 2 sebab xde pun..hahah~

kan betul cik nana cakap 'hari ni lebih baik dari semalam dan kelmarin'..batch cik nana sekarang ni masing-masing tengah sibuk dengan practical kat company masing-masing..cik nana pun sibuk jugak okay! jangan hengat cik nana duduk melepak gugel sane gugel sini..practical kat gomen ni tak same dengan practical kat private company..kat unit cik nana ni je ada 30 staff..ha kau hado?haha..unit ni penuh beretika sebab setiap pagi ktorg akan kumpul kat luar opis sebelum stat keje..bace doa dulu pastu ada briefing dari encik bos..sambil cik nana sibuk duk shuhhh-shuhhh nyamuk sebab opis sebelah nursery..ala nyamuk je pun..hehe..

tapi hari ni cik nana dengan kawan practical cik nana, mus telah dijamu minum petang oleh.........sape ek pakcik tu?haha staff ramai sangat tak kenal cik nana..sambil tu beliau tunjuk pantry yang terletak betul-betul sebelah bilik ktorang..beliau siap masak kan air lagi..pastu nak minum ktorang la bancuh..haha..siap la pasni ktorang nyorok je dlm pantry sambil masak spageti..hahaha

ni lah pantry sebelah bilik ktorang je!ngehehe

air dalam cerek ni pakcik yang masak kan..maksud cik nana pakcik tu yang switch on kan suis..haha

practical-mate cik nana, mus.

pakcik tu baik kan siap sediakan cawan segala ;)

abaikan budak ni yang macam tak pernah nampak uncang teh lipton..haha

lalala macam bancuh teh kat rumah tu..haha

ada pisang goreng, keledek goreng dan karipap.

suke eh kau mus pakcik tu belanje?ngehehe

sila jangan tampo budak atas nih..dia memang macam tu..muka dah nak same beso dengan pinggan tu ha..hahaha

okey, itu sahaja cerita hari ini ;)


sekian,



2 comments:

nur hidayah said...

hyep sis..!like pink..same ler kite..haha..chumill laa!

cik nana said...

hehe pink-pink-panther..tenkiu ;)

.practical training *day 3*.

salam..jangan cari entry day 1 and day 2 sebab xde pun..hahah~

kan betul cik nana cakap 'hari ni lebih baik dari semalam dan kelmarin'..batch cik nana sekarang ni masing-masing tengah sibuk dengan practical kat company masing-masing..cik nana pun sibuk jugak okay! jangan hengat cik nana duduk melepak gugel sane gugel sini..practical kat gomen ni tak same dengan practical kat private company..kat unit cik nana ni je ada 30 staff..ha kau hado?haha..unit ni penuh beretika sebab setiap pagi ktorg akan kumpul kat luar opis sebelum stat keje..bace doa dulu pastu ada briefing dari encik bos..sambil cik nana sibuk duk shuhhh-shuhhh nyamuk sebab opis sebelah nursery..ala nyamuk je pun..hehe..

tapi hari ni cik nana dengan kawan practical cik nana, mus telah dijamu minum petang oleh.........sape ek pakcik tu?haha staff ramai sangat tak kenal cik nana..sambil tu beliau tunjuk pantry yang terletak betul-betul sebelah bilik ktorang..beliau siap masak kan air lagi..pastu nak minum ktorang la bancuh..haha..siap la pasni ktorang nyorok je dlm pantry sambil masak spageti..hahaha

ni lah pantry sebelah bilik ktorang je!ngehehe

air dalam cerek ni pakcik yang masak kan..maksud cik nana pakcik tu yang switch on kan suis..haha

practical-mate cik nana, mus.

pakcik tu baik kan siap sediakan cawan segala ;)

abaikan budak ni yang macam tak pernah nampak uncang teh lipton..haha

lalala macam bancuh teh kat rumah tu..haha

ada pisang goreng, keledek goreng dan karipap.

suke eh kau mus pakcik tu belanje?ngehehe

sila jangan tampo budak atas nih..dia memang macam tu..muka dah nak same beso dengan pinggan tu ha..hahaha

okey, itu sahaja cerita hari ini ;)


sekian,



2 comments:

nur hidayah said...

hyep sis..!like pink..same ler kite..haha..chumill laa!

cik nana said...

hehe pink-pink-panther..tenkiu ;)