Tuesday, May 3, 2011

.super model baby.

salam..cik nana rase berbesar hati lak nak update tumbesaran adek baby cik nana yang semakin membesar ni ;)

adek baby cik nana hampir menginjak
ke usia 9 bulan perjalanan hidup nye..
semakin membesar cik nana nampak da beliau
dah jangkit tebiat cik nana
tak bleh nampak kamera,
beliau dah mule posing wat muke macho
ala2 super model kanak-kanak ;)
2 gambar kat bawah ni style macho beliau
posing ala-ala menggoda..
haha tak tahan cik nana tgk gmbar ni


serius cik nana tak tahan tgk gaye beliau yang baru 9 bulan begambar
tangan tu tak tahan siap pegang topi lagi..haha cumel!






hehe cik nana sekeluarge mampu tersenyum
melihat keletah beliau yang semakin membesar ;)

2 comments:

jann said...

geram tgk mate adek baby neh..pakai cntact lens saiz beso eh na..hahaha

cik nana said...

haha alah cam yang ko salu pakai tuh..hahaha

.super model baby.

salam..cik nana rase berbesar hati lak nak update tumbesaran adek baby cik nana yang semakin membesar ni ;)

adek baby cik nana hampir menginjak
ke usia 9 bulan perjalanan hidup nye..
semakin membesar cik nana nampak da beliau
dah jangkit tebiat cik nana
tak bleh nampak kamera,
beliau dah mule posing wat muke macho
ala2 super model kanak-kanak ;)
2 gambar kat bawah ni style macho beliau
posing ala-ala menggoda..
haha tak tahan cik nana tgk gmbar ni


serius cik nana tak tahan tgk gaye beliau yang baru 9 bulan begambar
tangan tu tak tahan siap pegang topi lagi..haha cumel!






hehe cik nana sekeluarge mampu tersenyum
melihat keletah beliau yang semakin membesar ;)

2 comments:

jann said...

geram tgk mate adek baby neh..pakai cntact lens saiz beso eh na..hahaha

cik nana said...

haha alah cam yang ko salu pakai tuh..hahaha