Tuesday, June 28, 2011

.ape barang FRIENDSTER. haha.

As'salam.


cik nana rase macam semak je bila ada update dari FRIENDSTER kat inbox emel cik nana. ahh rasa nak sabit je FRIENDSTER ni. nyahh kau dari sini! haha


bila dah rase semak macam tu cik nana terus lah log in FRIENDSTER nak ubah setting. cik nana rase dah macam si buta sesat jalan bile masuk friendster ni. dah bertahun kot tak login. HAHA kejam ! rase geli-geli-geleman je masuk friendster ni. HAHA kejam giler !


mula-mula tadi rasa macam nak delete terus akaun friendster ni tapi sayang pulak. so cik nana ubah setting je biar update-update friendster ni tak semak kan lagi inbox emel cik nana.



cer tengok, ha kejam tak kejam lah kan semua cik nana klik NO ! HAHA. nasib kau lah friendster !




alang-alang dah masuk, haruslah jugak view profile. kahkahkah yerksss ;p



ada sape-sape yang masih active ber-friendster-king ??
ape barang friendster ! HAHA ;p



okey, bye!



4 comments:

nanad said...

hoho..kasihan friendster itu..

amnie azmira said...

xpenah ade akaun friendster..hihi

fa said...

hee... sy baru teringat yg sy mempunyai sebuah account friendster~ hehehe.. :D

siti kektus said...

dah berkurun tak bukak, tak pon kite dah delete sebenarnya, entah tak ingat. lalalala hehe ;)

.ape barang FRIENDSTER. haha.

As'salam.


cik nana rase macam semak je bila ada update dari FRIENDSTER kat inbox emel cik nana. ahh rasa nak sabit je FRIENDSTER ni. nyahh kau dari sini! haha


bila dah rase semak macam tu cik nana terus lah log in FRIENDSTER nak ubah setting. cik nana rase dah macam si buta sesat jalan bile masuk friendster ni. dah bertahun kot tak login. HAHA kejam ! rase geli-geli-geleman je masuk friendster ni. HAHA kejam giler !


mula-mula tadi rasa macam nak delete terus akaun friendster ni tapi sayang pulak. so cik nana ubah setting je biar update-update friendster ni tak semak kan lagi inbox emel cik nana.



cer tengok, ha kejam tak kejam lah kan semua cik nana klik NO ! HAHA. nasib kau lah friendster !




alang-alang dah masuk, haruslah jugak view profile. kahkahkah yerksss ;p



ada sape-sape yang masih active ber-friendster-king ??
ape barang friendster ! HAHA ;p



okey, bye!



4 comments:

nanad said...

hoho..kasihan friendster itu..

amnie azmira said...

xpenah ade akaun friendster..hihi

fa said...

hee... sy baru teringat yg sy mempunyai sebuah account friendster~ hehehe.. :D

siti kektus said...

dah berkurun tak bukak, tak pon kite dah delete sebenarnya, entah tak ingat. lalalala hehe ;)