Monday, June 13, 2011

.budak comel semakin cerdik.

salam. adek baby cik nana dah semakin besar dan semakin cerdik persis kakak nye. okeh cik nana lah tu. kahkahkah.


dah pandai nak buat peace sebab budak dua ni rajin gadoh tarik-tarik rambut.


tengok tu si bongsu dah pandai posing persis cik nana juge. haha


juge dah pandai pura-pura pandang tempat lain bila amik gambar. okeh persis cik nana juge. hak3




TAPI yang ni,



...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...




tak persis macam cik nana. dah pandai buat muke protes. grrrr~


sekarang selang 6 saat camni la riak wajah budak ni
kau hado gg 2 batang je macam ni? haha



8 comments:

jann sinuja said...

nak gigi 2 batang tuh!!!!!

cik nana said...

haha gatai lah kau.

misscha said...

hi!!...

tq follow misscha, comel wat muke protes tu..

cik nana said...

@misscha : hehe comel kan?rase mcm nak grrrr je. hehe

azu said...

lor, comelnya budak kecik ni..suke tgk budak kecik cenyum ngn 2 btg gigi..wat mimik muka lagi..geram!

cik nana said...

@azu : hehe baru senyum 2 btg gigi. belum 5,6 gigi lagi tu. hehe

siti kektus said...

mata dak kecik tu besar lah,
mmg semua kena besarkan mata ke, hehehe ;)

cik nana said...

@siti kektus : sebab mata kakak dak kecik tu pun besar, dats why la. hehe. interprem kt blog kakak dy mata msti kena besar ;)

.budak comel semakin cerdik.

salam. adek baby cik nana dah semakin besar dan semakin cerdik persis kakak nye. okeh cik nana lah tu. kahkahkah.


dah pandai nak buat peace sebab budak dua ni rajin gadoh tarik-tarik rambut.


tengok tu si bongsu dah pandai posing persis cik nana juge. haha


juge dah pandai pura-pura pandang tempat lain bila amik gambar. okeh persis cik nana juge. hak3




TAPI yang ni,



...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...




tak persis macam cik nana. dah pandai buat muke protes. grrrr~


sekarang selang 6 saat camni la riak wajah budak ni
kau hado gg 2 batang je macam ni? haha



8 comments:

jann sinuja said...

nak gigi 2 batang tuh!!!!!

cik nana said...

haha gatai lah kau.

misscha said...

hi!!...

tq follow misscha, comel wat muke protes tu..

cik nana said...

@misscha : hehe comel kan?rase mcm nak grrrr je. hehe

azu said...

lor, comelnya budak kecik ni..suke tgk budak kecik cenyum ngn 2 btg gigi..wat mimik muka lagi..geram!

cik nana said...

@azu : hehe baru senyum 2 btg gigi. belum 5,6 gigi lagi tu. hehe

siti kektus said...

mata dak kecik tu besar lah,
mmg semua kena besarkan mata ke, hehehe ;)

cik nana said...

@siti kektus : sebab mata kakak dak kecik tu pun besar, dats why la. hehe. interprem kt blog kakak dy mata msti kena besar ;)