Monday, June 27, 2011

.bunga ros gulung-gulung.

salam. tahu tak bunga ros gulung-gulung yang bukan tart gulung tu ?


malam hari tu
cik nana bosan-bosan
*bagus sempat lagi kau bosan padahal keje belambak* -.-''
cik nana ambik kertas
ambik gunting
cik nana gunting kertas
pakai gunting yang cik nana ambik tadi
gulung-gulung jadi macam ni



sebagai permulaan 3 kuntum bunga ros dulu
tunggu lah nanti cik nana dah betu-betul free
cik nana stat projek baru dengan bunga ros ni
so ibu cik nana,
tak payah nak shoping raye sangat
cik nana dah plan
nak buat handmade craft
untuk rumah kita nanti.



korang-korang,
dah boleh hafal watermark kat atas ni
kot-kot la kluar majalah ke, suratkabar ke
nampak kat jalan raye ke
boleh bagitahu cik nana cepat-cepat
sebab watermark atas ni
watermark handmade craft cik nana
jangan lah gelak
cik nana nak jadi usahawan muda tahu ?




okey bye!
korang boleh lah sambung gelak ;p




#e, chop-chop memang la semua pink, dah cik nana peminat tegar pink! ;p


5 comments:

mizzkechique said...

cantek la..

Vesella Letcheva said...

hahaha, tunjuk ajar sifu! xD Comel lahhhh. hikhik. :B

cik nana said...

mizzkechique : mekasih ;)

vee : boleh2. esok dah bleh hantar name join class ni okeh. hehe ;p

Kathy Tuah said...

cantik! pandai cik nana kita ni buat ^^,

cik nana said...

kathy tuah : hehe biasa2 je. ;)

.bunga ros gulung-gulung.

salam. tahu tak bunga ros gulung-gulung yang bukan tart gulung tu ?


malam hari tu
cik nana bosan-bosan
*bagus sempat lagi kau bosan padahal keje belambak* -.-''
cik nana ambik kertas
ambik gunting
cik nana gunting kertas
pakai gunting yang cik nana ambik tadi
gulung-gulung jadi macam ni



sebagai permulaan 3 kuntum bunga ros dulu
tunggu lah nanti cik nana dah betu-betul free
cik nana stat projek baru dengan bunga ros ni
so ibu cik nana,
tak payah nak shoping raye sangat
cik nana dah plan
nak buat handmade craft
untuk rumah kita nanti.



korang-korang,
dah boleh hafal watermark kat atas ni
kot-kot la kluar majalah ke, suratkabar ke
nampak kat jalan raye ke
boleh bagitahu cik nana cepat-cepat
sebab watermark atas ni
watermark handmade craft cik nana
jangan lah gelak
cik nana nak jadi usahawan muda tahu ?




okey bye!
korang boleh lah sambung gelak ;p




#e, chop-chop memang la semua pink, dah cik nana peminat tegar pink! ;p


5 comments:

mizzkechique said...

cantek la..

Vesella Letcheva said...

hahaha, tunjuk ajar sifu! xD Comel lahhhh. hikhik. :B

cik nana said...

mizzkechique : mekasih ;)

vee : boleh2. esok dah bleh hantar name join class ni okeh. hehe ;p

Kathy Tuah said...

cantik! pandai cik nana kita ni buat ^^,

cik nana said...

kathy tuah : hehe biasa2 je. ;)