Thursday, June 9, 2011

.cinta oh cinta tolong jangan pergi.

salam. mintak maaf lah kalau tajuk entry macam orang tengah meroyan bercintan cintun geli geleman kan. erkkk. maaf lagi sekali.

mood cik nana sedang gundah gulana mengenangkan takdir ini yang tersingkap duaploh juta secret recipe. wahh. kalau ada cheese kek secret recipe mahu lah kan. okeh sejak bile kau suka cheese kek cik nana oi. T.T'

ingin dicintai dan menyintai tu lumrah lah kan?pliss jangan menafikan yang kau tak pernah rase begitu. pliss pliss sila berkata "ya" dalam hati.

dan lakonan 2 babak di bawah ini tiada kaitan dengan mereka-mereka yang masih hidup ataupun yang telah meninggalkan dunia ini. yang pasti hanya ada kaitan dengan cik nana dan incik beliau. boleh?





tahu kan bahawa kita hanya merancang
dan tuhan yang menentukan segalanya
andai ini takdirnya atau pun sebaliknya
cik nana akan terima dengan pasrah

(tapi dalam mase yang same
cik nana takkan berhenti mengharap
hehehe boleh camtu??)




dah kenape kau nana tacing-tacing segala. haha. mintak diabaikan okeh! peace!




sekian,

No comments:

.cinta oh cinta tolong jangan pergi.

salam. mintak maaf lah kalau tajuk entry macam orang tengah meroyan bercintan cintun geli geleman kan. erkkk. maaf lagi sekali.

mood cik nana sedang gundah gulana mengenangkan takdir ini yang tersingkap duaploh juta secret recipe. wahh. kalau ada cheese kek secret recipe mahu lah kan. okeh sejak bile kau suka cheese kek cik nana oi. T.T'

ingin dicintai dan menyintai tu lumrah lah kan?pliss jangan menafikan yang kau tak pernah rase begitu. pliss pliss sila berkata "ya" dalam hati.

dan lakonan 2 babak di bawah ini tiada kaitan dengan mereka-mereka yang masih hidup ataupun yang telah meninggalkan dunia ini. yang pasti hanya ada kaitan dengan cik nana dan incik beliau. boleh?





tahu kan bahawa kita hanya merancang
dan tuhan yang menentukan segalanya
andai ini takdirnya atau pun sebaliknya
cik nana akan terima dengan pasrah

(tapi dalam mase yang same
cik nana takkan berhenti mengharap
hehehe boleh camtu??)




dah kenape kau nana tacing-tacing segala. haha. mintak diabaikan okeh! peace!




sekian,

No comments: