Friday, June 24, 2011

Contest : Banner/Header saya cantik

salam. mood pagi-pagi monink ni terarah untuk join contest! cik nana berdebar-debar ni. HAHA pulak.



okeh, so cik nana bawak header cik nana yang ni
untuk bertanding.okeh, chaiyokk-chaiyokk!
cik nana pasti awak mesti boleh. yeayy!
go header Gadis.Merah.Jambu!
go! ^_^v



cik nana tak rase header cik nana ni cantik
tapi cik nana rase comel kot. ngehehe
cik nana tak pernah berdusta
yang cik nana suka pink giler-giler lah
dan dari kecik-kecik cik nana dah berangan-angan
bawah pokok kelapa nak jadi princess
kahkahkah nak gelak boleh, tapi tolonglah percaya
angan-angan cik nana ni. plissss. ;)
so impian nak jadi princess tak tercapai
cik nana realisasaikan dengan header ini. HEHE
dapatlah jadi princess comel dengan gaun pink
di taman bunga-bunga pink
di bawah pokok-pokok kelapa
disaksikan pelangi-pelangi macam kueh lapis cik senah.
dan cik nana pergi taman bunga pink ni
dengan memandu kereta katak wane pink!
wah ada macam fairytale story tak?? hehe


okeh, cukup lah
makin lama makin melalut pulak cik nana ni. haha



cik nana nak tag korang-korang yang datang blog cik nana
jom la join, bes tau!
nak join, klik sini
terima kasih daun keladi ADAMAINAA
jika sudi 'bertuah' kan header cik nana ;)



okeh, bye!




15 comments:

Azeanthy Paiman said...

this is great giveaway!!

i wanna join this!heee...=)

cik nana said...

azeyanthy paiman : join lah, join lah ;)

aremieroul said...

wah..chantik nyer header dia..huk2..jealous ni..he3..

cik nana said...

aremieroul : x cantek pun, comel cket kot. hehe eh jgn lah jeles ;)

adamainaa said...

assalamualaikum. thanks ya cik nana sebab join contest yg tak seberapa tu. anyways, memang cantik la header ni.angan2 masa kecil diadaptasikan keatas sebuah header yg digunakan pada usia dewasa. :):) goodluck ya cik nana :)

cik nana said...

adamainaa : tengs ya pihak penganjur sbb buat contest macam ni. klu kecik2 dah pandai main blog dah lame pakai header ni. hehe. btw, tengs, tengs, tengs ;)

cik zureen said...

nana, buatkan header tuk aku.. aku byar 20sen.. dpt ptptn t aku bayar la.. haha

cik nana said...

cik zureen : boooooleh ape salahnye. lambatnye tggu pt baru nk bayar. elaun prektikel xkn xde kot. ngiahaha ;p

KRL kaprileader said...

sah menang!
haha
pink abes!

ieyza afieyna said...

gudluck.. ;)

alif ismail said...

Datang dari blog jiran sebelah...

nak tengok-tengok dan curi ilham...hehehhe

hebat-hebat semua..!!!!!

dari:

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/06/contest-bannerheader-saya-cantik.html

J-Are said...

good luck ea.. (^__^)

Anisa Anuar said...

singgah sini...kenal blog sbb header kiut tu...blog fendy kenalkan..

[PCL] said...

juga singgah dari blog fendy tau..!

Pinkbubblegumprincess said...

comel!

Contest : Banner/Header saya cantik

salam. mood pagi-pagi monink ni terarah untuk join contest! cik nana berdebar-debar ni. HAHA pulak.



okeh, so cik nana bawak header cik nana yang ni
untuk bertanding.okeh, chaiyokk-chaiyokk!
cik nana pasti awak mesti boleh. yeayy!
go header Gadis.Merah.Jambu!
go! ^_^v



cik nana tak rase header cik nana ni cantik
tapi cik nana rase comel kot. ngehehe
cik nana tak pernah berdusta
yang cik nana suka pink giler-giler lah
dan dari kecik-kecik cik nana dah berangan-angan
bawah pokok kelapa nak jadi princess
kahkahkah nak gelak boleh, tapi tolonglah percaya
angan-angan cik nana ni. plissss. ;)
so impian nak jadi princess tak tercapai
cik nana realisasaikan dengan header ini. HEHE
dapatlah jadi princess comel dengan gaun pink
di taman bunga-bunga pink
di bawah pokok-pokok kelapa
disaksikan pelangi-pelangi macam kueh lapis cik senah.
dan cik nana pergi taman bunga pink ni
dengan memandu kereta katak wane pink!
wah ada macam fairytale story tak?? hehe


okeh, cukup lah
makin lama makin melalut pulak cik nana ni. haha



cik nana nak tag korang-korang yang datang blog cik nana
jom la join, bes tau!
nak join, klik sini
terima kasih daun keladi ADAMAINAA
jika sudi 'bertuah' kan header cik nana ;)



okeh, bye!




15 comments:

Azeanthy Paiman said...

this is great giveaway!!

i wanna join this!heee...=)

cik nana said...

azeyanthy paiman : join lah, join lah ;)

aremieroul said...

wah..chantik nyer header dia..huk2..jealous ni..he3..

cik nana said...

aremieroul : x cantek pun, comel cket kot. hehe eh jgn lah jeles ;)

adamainaa said...

assalamualaikum. thanks ya cik nana sebab join contest yg tak seberapa tu. anyways, memang cantik la header ni.angan2 masa kecil diadaptasikan keatas sebuah header yg digunakan pada usia dewasa. :):) goodluck ya cik nana :)

cik nana said...

adamainaa : tengs ya pihak penganjur sbb buat contest macam ni. klu kecik2 dah pandai main blog dah lame pakai header ni. hehe. btw, tengs, tengs, tengs ;)

cik zureen said...

nana, buatkan header tuk aku.. aku byar 20sen.. dpt ptptn t aku bayar la.. haha

cik nana said...

cik zureen : boooooleh ape salahnye. lambatnye tggu pt baru nk bayar. elaun prektikel xkn xde kot. ngiahaha ;p

KRL kaprileader said...

sah menang!
haha
pink abes!

ieyza afieyna said...

gudluck.. ;)

alif ismail said...

Datang dari blog jiran sebelah...

nak tengok-tengok dan curi ilham...hehehhe

hebat-hebat semua..!!!!!

dari:

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/06/contest-bannerheader-saya-cantik.html

J-Are said...

good luck ea.. (^__^)

Anisa Anuar said...

singgah sini...kenal blog sbb header kiut tu...blog fendy kenalkan..

[PCL] said...

juga singgah dari blog fendy tau..!

Pinkbubblegumprincess said...

comel!