Wednesday, June 22, 2011

.fren request berlambak-lambak.

salam. ini bukan entry bongkak tapi entry bengkek. tahu?


fren request yang berlambak-lambak kat facebook bukanlah sesuatu yang perlu dibanggakan kau tahu? memang lah ada sesetengah orang facebook tempat menambah kenalan, tapi bagi cik nana facebook tempat cik nana mencari kenalan yang sememangnye dah kenal.


awal-awal dulu memang la cik nana main accepted je kalau ada fren request ni. tapi yang datang dari celah mane-mane tu pantang nampak orang online, cepat je hai-hai segala. annoying kau tahu macamtu? semenjak dari situ sori, cik nana accepted yang mutual fren nye banyak dan yang pasti beliau merupakan kenalan yang sememangnye cik nana kenal! okeh fullstop!


cik nana bukan mengejar fren list berlambak-lambak sampai beribu-riban tu tapi cukuplah fren yang sememangnye fren. paham tak? HAHA sumpah rase annoying sampai ayat pun macam sampah. serius cik nana me-lu-at tengok orang yang fren list nye berlambak-lambak bajet kau retiss ke hape? motif kau add sane, add sini, accepted sane, accepted sini, nak tunjuk kau femes amos ke? ohh kemonn-kemonn geli kau tahu?


ha lagi satu spesis yang melakukan kegiatan add-add segala sebagai hobi sampingan tu, add setakat nak tengok gambar-gambar pastu stalk secara haram, buat la duduk-duduk sign up gmail pastu buat blog lagi bagus kau tahu? HAHA.




okeh sori yer fren requests semua, cik nana nak klik 'not now' tu tak sampai hati apatah lagi nak klik 'confirm' tu, lagiiiii lah tak sampai-sampai hati cik nana ni.



okey, bye!


p/s:sebab tu lah cik nana tak letak facebook badge kat blog cik nana ni. kekeke ;p

11 comments:

Far8 budak baik said...

hahahaha
kalau aku add kau
kau app takkk
=p=p=p=p

cik nana said...

far8budakbaik : baik jangan add kot. kakaka;p

Cik Lullu Ngeng said...

hahaha
same la cik nana
cik lulu pon gtu jugak
tapi cik nana lagi hebadd laa
ade seratos lebeyh
cik lulu x sampai 50 pon
sume nye x d xcept sbb x kenal

cik nana said...

cik lulu : ngiahaha seratus lebih tu sbb dah lame terperap.haha ad jugak yang sependapat ngn cik nana. tengs cik lulu ;)

Liyana Zahim said...

Muahahaah.. U beter disble search of ur FB.. Stalkers r everywer dearly~

cik nana said...

liyana Zahim : hehe. stalkers cari org yg fofuler macam kamu. ;)

----- ----- said...

TERBAIK...haha~~

cik nana said...

---- ---- : ^_^v

hafizah alias said...

cik nana comel tuu, ramai yg nak tgk gambar2 cik nana, hehee. kdg2 pelik ngn perangai budak2 fb, add nak bg penuh friend list pastu konon hebat lah sgt! suke entry nie :)

cik nana said...

hafizah alias: bukan comel tapi comot lah. haha. tulah bdk2 zmn skang ni, fren nak ribu riban, geli geleman i. hehe ;p

Gadis Kecil said...

buat private je semua. hihi

datang sini bertandang. kunjungan balas. sambil follow cik nana.

293 dah register. sudi terima as member tak ? hehe

.fren request berlambak-lambak.

salam. ini bukan entry bongkak tapi entry bengkek. tahu?


fren request yang berlambak-lambak kat facebook bukanlah sesuatu yang perlu dibanggakan kau tahu? memang lah ada sesetengah orang facebook tempat menambah kenalan, tapi bagi cik nana facebook tempat cik nana mencari kenalan yang sememangnye dah kenal.


awal-awal dulu memang la cik nana main accepted je kalau ada fren request ni. tapi yang datang dari celah mane-mane tu pantang nampak orang online, cepat je hai-hai segala. annoying kau tahu macamtu? semenjak dari situ sori, cik nana accepted yang mutual fren nye banyak dan yang pasti beliau merupakan kenalan yang sememangnye cik nana kenal! okeh fullstop!


cik nana bukan mengejar fren list berlambak-lambak sampai beribu-riban tu tapi cukuplah fren yang sememangnye fren. paham tak? HAHA sumpah rase annoying sampai ayat pun macam sampah. serius cik nana me-lu-at tengok orang yang fren list nye berlambak-lambak bajet kau retiss ke hape? motif kau add sane, add sini, accepted sane, accepted sini, nak tunjuk kau femes amos ke? ohh kemonn-kemonn geli kau tahu?


ha lagi satu spesis yang melakukan kegiatan add-add segala sebagai hobi sampingan tu, add setakat nak tengok gambar-gambar pastu stalk secara haram, buat la duduk-duduk sign up gmail pastu buat blog lagi bagus kau tahu? HAHA.




okeh sori yer fren requests semua, cik nana nak klik 'not now' tu tak sampai hati apatah lagi nak klik 'confirm' tu, lagiiiii lah tak sampai-sampai hati cik nana ni.



okey, bye!


p/s:sebab tu lah cik nana tak letak facebook badge kat blog cik nana ni. kekeke ;p

11 comments:

Far8 budak baik said...

hahahaha
kalau aku add kau
kau app takkk
=p=p=p=p

cik nana said...

far8budakbaik : baik jangan add kot. kakaka;p

Cik Lullu Ngeng said...

hahaha
same la cik nana
cik lulu pon gtu jugak
tapi cik nana lagi hebadd laa
ade seratos lebeyh
cik lulu x sampai 50 pon
sume nye x d xcept sbb x kenal

cik nana said...

cik lulu : ngiahaha seratus lebih tu sbb dah lame terperap.haha ad jugak yang sependapat ngn cik nana. tengs cik lulu ;)

Liyana Zahim said...

Muahahaah.. U beter disble search of ur FB.. Stalkers r everywer dearly~

cik nana said...

liyana Zahim : hehe. stalkers cari org yg fofuler macam kamu. ;)

----- ----- said...

TERBAIK...haha~~

cik nana said...

---- ---- : ^_^v

hafizah alias said...

cik nana comel tuu, ramai yg nak tgk gambar2 cik nana, hehee. kdg2 pelik ngn perangai budak2 fb, add nak bg penuh friend list pastu konon hebat lah sgt! suke entry nie :)

cik nana said...

hafizah alias: bukan comel tapi comot lah. haha. tulah bdk2 zmn skang ni, fren nak ribu riban, geli geleman i. hehe ;p

Gadis Kecil said...

buat private je semua. hihi

datang sini bertandang. kunjungan balas. sambil follow cik nana.

293 dah register. sudi terima as member tak ? hehe