Wednesday, June 15, 2011

.photo-syuhh.*part II*

salam. okeh haritu cik nana dah tayangkan sebilangan gambar cik nana berphoto-syuhh. ha ingat tak? mahu lagi tak? ape? mahu?

okeh photosyuhh PART I haritu cik nana tayangkan gambar berjimba-jimba di dinding putih sahaja. so istimewa nye photosyuhh PART II ni cik nana tayangkan gambar-gambar outdoor pulak. okeh apasal ayat kau macam bajet gambar-gambar kau dapat tayang kat pawagam je cik nana oi. kau hengat DR ROZMI pecah panggung ke? HAHA maap atas kebebasan bersuara cik nana ;p

ok baiklah, sila nikmati keindahan alam ciptaan tuhan ;)





















kasihan kau tahu budak ni cuma mampu berphoto-syuhh sahaja
masih tak layak berphotoshoot dengan DSLR segala
hanya boleh berangan melihat album photo-G yang hebat-hebat belaka
disamping menyimpan angan-angan sahaja.
kasihan bukan?
ada sesiapa yang boleh kotakan impian nya?
okeh cukup! tak perlu. HAHA


#pandang ke atas, tangan di dada.

11 comments:

safwanmahzin said...

jom saya kotakann..=)

cik nana said...

@safwanmahzin : ngee. dah tgk gambar-gambar awk. cantik! suke! ;)

msredcheesecake said...

cik nana,
hi si kiut pink...msred datang dari blog cik mizzkechique...salam kenal yea...

indah ciptaan tuhan...hheee

cik nana said...

@msredcheesecake : tengs ya sudi ke cni. da folo u ;)

safwanmahzin said...

tq2..hehe kalau nak join bergmba bolehh ....=)

cik nana said...

@safwanmahzin : waa bes2. ok on. turun jb lah. haha ;)

cik zureen said...

nana, edit guna scape ke photoshop?

cik nana said...

@cik zureen : phtoscape je puunnn. ;)

kotak bulat said...

cantik gambr.. :)

cik nana said...

@kotak bulat : ngee tenkiu. bese2 je pun ;)

safwanmahzin said...

hehe insyallah nanti..=)

.photo-syuhh.*part II*

salam. okeh haritu cik nana dah tayangkan sebilangan gambar cik nana berphoto-syuhh. ha ingat tak? mahu lagi tak? ape? mahu?

okeh photosyuhh PART I haritu cik nana tayangkan gambar berjimba-jimba di dinding putih sahaja. so istimewa nye photosyuhh PART II ni cik nana tayangkan gambar-gambar outdoor pulak. okeh apasal ayat kau macam bajet gambar-gambar kau dapat tayang kat pawagam je cik nana oi. kau hengat DR ROZMI pecah panggung ke? HAHA maap atas kebebasan bersuara cik nana ;p

ok baiklah, sila nikmati keindahan alam ciptaan tuhan ;)





















kasihan kau tahu budak ni cuma mampu berphoto-syuhh sahaja
masih tak layak berphotoshoot dengan DSLR segala
hanya boleh berangan melihat album photo-G yang hebat-hebat belaka
disamping menyimpan angan-angan sahaja.
kasihan bukan?
ada sesiapa yang boleh kotakan impian nya?
okeh cukup! tak perlu. HAHA


#pandang ke atas, tangan di dada.

11 comments:

safwanmahzin said...

jom saya kotakann..=)

cik nana said...

@safwanmahzin : ngee. dah tgk gambar-gambar awk. cantik! suke! ;)

msredcheesecake said...

cik nana,
hi si kiut pink...msred datang dari blog cik mizzkechique...salam kenal yea...

indah ciptaan tuhan...hheee

cik nana said...

@msredcheesecake : tengs ya sudi ke cni. da folo u ;)

safwanmahzin said...

tq2..hehe kalau nak join bergmba bolehh ....=)

cik nana said...

@safwanmahzin : waa bes2. ok on. turun jb lah. haha ;)

cik zureen said...

nana, edit guna scape ke photoshop?

cik nana said...

@cik zureen : phtoscape je puunnn. ;)

kotak bulat said...

cantik gambr.. :)

cik nana said...

@kotak bulat : ngee tenkiu. bese2 je pun ;)

safwanmahzin said...

hehe insyallah nanti..=)