Wednesday, June 15, 2011

.pink melampau lampau dan mata hantu.

salam. tolong jangan marah cik nana, tolong jangan pukul cik nana. plisss..


cik nana rase macam melampau-lampau batas lah kan
background blog cik nana ni
dah PINK PINK PINK sangat dah ni.
sakit mata tak sakit mata tengok

lantak lah. haha ;p
ada tak blog lain yang lagi PINK dari ni?

singgah blog cik nana kena bukak
MATA BESAR-BESAR macam ni.




mata jangan nak macam MATA HANTU boleh?
(adek cik nana yang cakap)


okey, bye!

11 comments:

mizzkechique said...

khas untuk kamu yg comel..

http://mizztina.blogspot.com/2011/06/mau-review-follower-ke-500.html

Chempaka Sari said...

pinky gurl. nice what... i like...

cik nana said...

@mizzkechique:yeayy! tengs! suke2! ;)

cik nana said...

@chempaka sari:hehe pink sgt kot..kekeke

HasNah Kawaii said...

Kebanyakan blogger kat Malaysia ni memang suka warna pink. so, no wonder awak pun guna warna pink ;)

cik nana said...

@hasNah Kawaii : but me suka warna pink sebelum jd blogger lagi ;)

siti kektus said...

haha, dah cukup besar mata ni, tak tau nak besar macam mana lagi. ;)

safwanmahzin said...

comelnyeee sangat pinkk..tapi xsakit mata ponn ni 1 st comment..rajin singgah la sini eyh..=)

http://thelazy-ism.blogspot.com/
=)

cik nana said...

@siti kektus : ok dah,ok dah cukup. jgn besar kan lagi. hehe

cik nana said...

@safwanmahzin : ngee pink tu memang comel. tak sakit mate takpe. gud ;)

safwanmahzin said...

hehe yee..=)

.pink melampau lampau dan mata hantu.

salam. tolong jangan marah cik nana, tolong jangan pukul cik nana. plisss..


cik nana rase macam melampau-lampau batas lah kan
background blog cik nana ni
dah PINK PINK PINK sangat dah ni.
sakit mata tak sakit mata tengok

lantak lah. haha ;p
ada tak blog lain yang lagi PINK dari ni?

singgah blog cik nana kena bukak
MATA BESAR-BESAR macam ni.




mata jangan nak macam MATA HANTU boleh?
(adek cik nana yang cakap)


okey, bye!

11 comments:

mizzkechique said...

khas untuk kamu yg comel..

http://mizztina.blogspot.com/2011/06/mau-review-follower-ke-500.html

Chempaka Sari said...

pinky gurl. nice what... i like...

cik nana said...

@mizzkechique:yeayy! tengs! suke2! ;)

cik nana said...

@chempaka sari:hehe pink sgt kot..kekeke

HasNah Kawaii said...

Kebanyakan blogger kat Malaysia ni memang suka warna pink. so, no wonder awak pun guna warna pink ;)

cik nana said...

@hasNah Kawaii : but me suka warna pink sebelum jd blogger lagi ;)

siti kektus said...

haha, dah cukup besar mata ni, tak tau nak besar macam mana lagi. ;)

safwanmahzin said...

comelnyeee sangat pinkk..tapi xsakit mata ponn ni 1 st comment..rajin singgah la sini eyh..=)

http://thelazy-ism.blogspot.com/
=)

cik nana said...

@siti kektus : ok dah,ok dah cukup. jgn besar kan lagi. hehe

cik nana said...

@safwanmahzin : ngee pink tu memang comel. tak sakit mate takpe. gud ;)

safwanmahzin said...

hehe yee..=)