Wednesday, June 1, 2011

.rumah untuk anak RUSA nani *part II*.

salam. anak anak rusa nani kamu boleh bergembira sekarang \(^_^)/

semalam kan cik nana ada cerita pasal nak buat rumah untuk anak-anak rusa nani ni kat sini. so hari ni dah siap dah rumah untuk dorang. yeayy! so cik nana nak kongsi gambar-gambar mase pergi site lah sangat kan kat taman rusa ;)


budak ni memang selalu terlebih-lebih excited. dah tak sabar sabar nak tunggang anak rusa nani. wahh~

okeh, cik nana kat taman rusa. silalah percaya -_-'


kat sini cik nana nak proposed flying fox untuk anak-anak rusa nani menyeberang sungai tu okeh tak?haha mereng ke hape kau nana? HAHA


nampak tak anak-anak rusa nani tengah makan?muke dorang sangat serius mase ni. eleh kerek, makan lalang je pun ;p


ni persatuan anak anak rusa nani perempuan. macam mana cik nana tahu dorang perempuan, sebab dulu cik nana kan nak jadi doktor veterinar. wakaka tipu-tipu.


okeh ni bukan anak-anak rusa nani tapi bapak-bapak rusa nani. kau nampak tanduk tu?


tanduk tu kalau buat sangkut pokok bunga gantung mak nani pun cantik!


dah penat kira anak anak rusa nani main lumba lari
cik nana nak balik dulu lah.
lain kali kita main-main lagi yer anak-anak rusa sekalian ;)




sekian,

No comments:

.rumah untuk anak RUSA nani *part II*.

salam. anak anak rusa nani kamu boleh bergembira sekarang \(^_^)/

semalam kan cik nana ada cerita pasal nak buat rumah untuk anak-anak rusa nani ni kat sini. so hari ni dah siap dah rumah untuk dorang. yeayy! so cik nana nak kongsi gambar-gambar mase pergi site lah sangat kan kat taman rusa ;)


budak ni memang selalu terlebih-lebih excited. dah tak sabar sabar nak tunggang anak rusa nani. wahh~

okeh, cik nana kat taman rusa. silalah percaya -_-'


kat sini cik nana nak proposed flying fox untuk anak-anak rusa nani menyeberang sungai tu okeh tak?haha mereng ke hape kau nana? HAHA


nampak tak anak-anak rusa nani tengah makan?muke dorang sangat serius mase ni. eleh kerek, makan lalang je pun ;p


ni persatuan anak anak rusa nani perempuan. macam mana cik nana tahu dorang perempuan, sebab dulu cik nana kan nak jadi doktor veterinar. wakaka tipu-tipu.


okeh ni bukan anak-anak rusa nani tapi bapak-bapak rusa nani. kau nampak tanduk tu?


tanduk tu kalau buat sangkut pokok bunga gantung mak nani pun cantik!


dah penat kira anak anak rusa nani main lumba lari
cik nana nak balik dulu lah.
lain kali kita main-main lagi yer anak-anak rusa sekalian ;)




sekian,

No comments: