Tuesday, June 28, 2011

. yeayy! contest header dapat no 3!.

salam. nafas macam sesak-sesak, eksaited sangat barangkali ;)


hari tu cik nana kan join contest 'header cantik' by adamainaa
so tadi dah diumumkan keputusannye.
ada 95 blogger yang join mempertaruhkan header kretip masing-masing
dan header blog cik nana bertuah di
TEMPAT KE-3. yeayyy!




yeayy! suke nye, suke nye, suke nye!
okey lah
cik nana nak duduk diam-diam
nak tatap header cik nana yang bertuah ni
haha over!




okey, bye!



#nak tengok keputusan nye dan header-header hebat boleh tengok di sini

#cik nana eksaited jugak nak sambut kepulangan incik beliau kat airport harini. ;p



14 comments:

*Syunathegadis* said...

congratez yaa:)

kotak bulat said...

tahniah~ :)

cik nana said...

: syunathegadis : tenkiu-tenkiu!

:kotakbulat : tenkiu jugak ;)

Fara Husna said...

congratez..
cute header..=)

Apih El Nino said...

Memang layak menang header tu :)

wahida idris said...

wahh! tahniah ye :)

cik nana said...

farah husna : tengs ;)

apih el nino : rezeki ;)

wahida : mekasih ;)

azharadzuan said...

tahniah^^

Yong Sofea said...

congrats! saya pun dapat nombor 3 juge~ :DD

cik nana said...

azharadzuan : tq ;)

yong sofea : yeayy same2 dapat perfume ! ^^

Muhammad Amin Abdullah said...

congrats....tahniah...gong xi ni....

cikSukaSuki@AL said...

tahniah. header awak memang cantik. awesome gila.

falia shazana said...

awesome lah header u cik nana... suke!

cik nana said...

M.A.A : terimas !

cik sukasuki : hehe tengs!

falia syazana : tenkiu. header u pun awesome ;)

. yeayy! contest header dapat no 3!.

salam. nafas macam sesak-sesak, eksaited sangat barangkali ;)


hari tu cik nana kan join contest 'header cantik' by adamainaa
so tadi dah diumumkan keputusannye.
ada 95 blogger yang join mempertaruhkan header kretip masing-masing
dan header blog cik nana bertuah di
TEMPAT KE-3. yeayyy!




yeayy! suke nye, suke nye, suke nye!
okey lah
cik nana nak duduk diam-diam
nak tatap header cik nana yang bertuah ni
haha over!




okey, bye!



#nak tengok keputusan nye dan header-header hebat boleh tengok di sini

#cik nana eksaited jugak nak sambut kepulangan incik beliau kat airport harini. ;p



14 comments:

*Syunathegadis* said...

congratez yaa:)

kotak bulat said...

tahniah~ :)

cik nana said...

: syunathegadis : tenkiu-tenkiu!

:kotakbulat : tenkiu jugak ;)

Fara Husna said...

congratez..
cute header..=)

Apih El Nino said...

Memang layak menang header tu :)

wahida idris said...

wahh! tahniah ye :)

cik nana said...

farah husna : tengs ;)

apih el nino : rezeki ;)

wahida : mekasih ;)

azharadzuan said...

tahniah^^

Yong Sofea said...

congrats! saya pun dapat nombor 3 juge~ :DD

cik nana said...

azharadzuan : tq ;)

yong sofea : yeayy same2 dapat perfume ! ^^

Muhammad Amin Abdullah said...

congrats....tahniah...gong xi ni....

cikSukaSuki@AL said...

tahniah. header awak memang cantik. awesome gila.

falia shazana said...

awesome lah header u cik nana... suke!

cik nana said...

M.A.A : terimas !

cik sukasuki : hehe tengs!

falia syazana : tenkiu. header u pun awesome ;)