Wednesday, July 13, 2011

.header under construction.

As'salam. cik nana sedang merintih kebosanan. hahaha ;p


buat masa sekarang izinkan header
yang simple mimple ni
bertepek kat blog cik nana okey !




header lame cik nana yang kat bawah ni
nak pergi bercuti, dah penat bertepek kat blog cik nana
cik nana bagi dia mc. pergilah, pergilah ;p bluwekk




p/s : sebenarnye dah boring pakai header lama ni
nak buat yang baru tapi takde idea lagi
kahkahkah jgn boo-boo cik nana plisss ;p




okey, bye!







3 comments:

cik zureen said...

wahh.. rajin gile buat header.. mntang2 LI nak abes dah...

Lee-Yan-Naa said...

geram tgk header cik nan..bilatah nak pnadai blaja buat header sendiri

cik nana said...

zureen : hehe aku kan memang gatal je tangan ni. haha ;p


lee-yan-naa : hehe simple je la header ni. bleh blaja sndiri. senang je ;)

.header under construction.

As'salam. cik nana sedang merintih kebosanan. hahaha ;p


buat masa sekarang izinkan header
yang simple mimple ni
bertepek kat blog cik nana okey !




header lame cik nana yang kat bawah ni
nak pergi bercuti, dah penat bertepek kat blog cik nana
cik nana bagi dia mc. pergilah, pergilah ;p bluwekk




p/s : sebenarnye dah boring pakai header lama ni
nak buat yang baru tapi takde idea lagi
kahkahkah jgn boo-boo cik nana plisss ;p




okey, bye!







3 comments:

cik zureen said...

wahh.. rajin gile buat header.. mntang2 LI nak abes dah...

Lee-Yan-Naa said...

geram tgk header cik nan..bilatah nak pnadai blaja buat header sendiri

cik nana said...

zureen : hehe aku kan memang gatal je tangan ni. haha ;p


lee-yan-naa : hehe simple je la header ni. bleh blaja sndiri. senang je ;)