Monday, July 4, 2011

.jumpe blogger FEMES!

As' salam. tajuk entry telah menunjukkan bahawasanya cik nana telah terjumpe dengan seorang blogger yang FEMES AMOS! nak tahu siapa? sila scroll sampai bawah ;)


semalam cik nana bejalan-jalan membasahkan tekak ke TUTTI FRUTTI kat Taman Sutera, Skudai bersama-sama incik beliau. Masa incik beliau cuti ni lah boleh sebut je nak pergi mana, nak makan apa. masa ni lah cik nana nak jadi 'mem' besar segala. hehe ;) yela ada orang melayan. untunglahhhh~ nak pergi bulan pun boleh.


tengah duduk-duduk makan tutti frutti yang sedap ni tiba-tiba 'eh, itu akak blogger yang femes tu' 'eh, nak begambar dengan dia, nak bergambar!'. haha gila eksaited kot selalu follow blog je tegok dia femes amos, pakai cantek-cantek macam retis ! dan geng dengan blogger yang femes amos juga !


ini dia blogger femes itu, yana PETI SUARA
bersama cik nana GADIS.MERAH.JAMBU ;)






terima kasih yer kak yana peti suara sebab sudi merakam memori daun pisang bersama cik nana. hehe. sangat eksaited dan sangat suke jumpe kamu !


terima kasih tidak terhingga juge sebab incik beliau yang tolong tegurkan hentak belipat untuk cik nana bergambar dengan kak yana peti suara. ;)




okey, bye!


7 comments:

wahida idris said...

bile nak jumpa awak pulak ye hee :)

cik nana said...

wahida idris : tapi sy tak pemes lah ! hehe ;p

jann sinuja said...

wehhh ko suke wat aku jeles...arghhh~~tensen dapat rumet cmneh

cik nana said...

jann sinuja : haha jgn la jeles. xpe2 ko gmbr ngn aku je eh. aku pn blogger gak. hahaha ;p

aTy _faRed~ said...

biase jumpe derang ni adik beradik kat shah alam area...:) derang memang menarik..!! :)

cik nana said...

tu lah leh tejumpa lak kt JB. hehe bes2 ;)

WidadCutieyGirlZ StorY said...

best nyer ;)

.jumpe blogger FEMES!

As' salam. tajuk entry telah menunjukkan bahawasanya cik nana telah terjumpe dengan seorang blogger yang FEMES AMOS! nak tahu siapa? sila scroll sampai bawah ;)


semalam cik nana bejalan-jalan membasahkan tekak ke TUTTI FRUTTI kat Taman Sutera, Skudai bersama-sama incik beliau. Masa incik beliau cuti ni lah boleh sebut je nak pergi mana, nak makan apa. masa ni lah cik nana nak jadi 'mem' besar segala. hehe ;) yela ada orang melayan. untunglahhhh~ nak pergi bulan pun boleh.


tengah duduk-duduk makan tutti frutti yang sedap ni tiba-tiba 'eh, itu akak blogger yang femes tu' 'eh, nak begambar dengan dia, nak bergambar!'. haha gila eksaited kot selalu follow blog je tegok dia femes amos, pakai cantek-cantek macam retis ! dan geng dengan blogger yang femes amos juga !


ini dia blogger femes itu, yana PETI SUARA
bersama cik nana GADIS.MERAH.JAMBU ;)






terima kasih yer kak yana peti suara sebab sudi merakam memori daun pisang bersama cik nana. hehe. sangat eksaited dan sangat suke jumpe kamu !


terima kasih tidak terhingga juge sebab incik beliau yang tolong tegurkan hentak belipat untuk cik nana bergambar dengan kak yana peti suara. ;)




okey, bye!


7 comments:

wahida idris said...

bile nak jumpa awak pulak ye hee :)

cik nana said...

wahida idris : tapi sy tak pemes lah ! hehe ;p

jann sinuja said...

wehhh ko suke wat aku jeles...arghhh~~tensen dapat rumet cmneh

cik nana said...

jann sinuja : haha jgn la jeles. xpe2 ko gmbr ngn aku je eh. aku pn blogger gak. hahaha ;p

aTy _faRed~ said...

biase jumpe derang ni adik beradik kat shah alam area...:) derang memang menarik..!! :)

cik nana said...

tu lah leh tejumpa lak kt JB. hehe bes2 ;)

WidadCutieyGirlZ StorY said...

best nyer ;)