Friday, July 8, 2011

.rindu bernilai empatbelas juta?.

As' salam. entry ni simple tapi padat dengan berjuta-juta lemon isi pengetahuan. hehe

dan sebenarnye cik nana :


1) rindu nak makan steambot 1 pinggan dengan dia

2) rindu nak makan soto Larkin berdua mangkuk dengan dia

3) rindu nak makan Tutti Frutti berdua cup dengan dia

4) rindu nak tengok wayang dua tiket dengan dia

5) rindu nak naik flying jumbo kat Genting & kat Danga dengan dia

6) rindu nak breakfast Sausage Mc Muffin dengan dia

7) rindu nak stay up buat logbook practical kat Mcd dengan dia

8) rindu nak makan bakso kat Segget Recipe dengan dia

9) rindu nak makan ABC 1 mangkuk kat Danga dengan dia

10) rindu nak jalan kaki lintas jalan naik jejantas ke Plaza Pelangi dengan dia

11) rindu nak naik lif kat City Square dengan dia

12) rindu nak tepelecok jalan kaki jauh-jauh dengan dia

13) rindu nak breakfast makan sedap-sedap kat Hotel Selesa dengan dia

14) rindu nak makan Nasi Lemak Simple JB yang memang simple sampai takde ikan bilis dengan dia.



ha kan dah kantoi minggu lepas banyak sangat aktiviti dengan incik beliau. haha
makan, jalan-jalan, makan lagi , sambung jalan-jalan lagi, berenti makan sekejap


oi incik beliau, rindu tahu?
berhenti sekejap bz tu boleh? grrrr!
empatbelas juta rindu cik nana tu.
oi incik beliau tak nampak ke?? grrr!





muke suke sangat lah kan brekpes dengan incik beliau dia. cett.




okey, bye !






8 comments:

Fara Husna said...

byknye rindu...hehe

nasyitahahmadzaini said...

hehe...rndu nye die...kite pon same!huwaaa!!da 1 week xmsg...!!bz bebenor...;(

Kathy Tuah said...

seronoknya dapat jumpa yg tersayang ^^,

cik nana said...

fara husna : eh byk lagi sbenanye ni.hehe


nasyitah:marilah bersama2 kite bsabar. hehe


kathy tuah: sronok x terkata ;)

siti kektus said...

uish. banyak nya aktiviti. hehe

cik nana said...

siti kektus : hehe kantoi. ;p

**::CIKNUURUL::** said...

tettt,..rndu si diaa,.ekekekek,..CN laaaagi lame xrse rndu2 ni,.huk3,.

cik nana said...

CN : kehkeh kantoi. meh la CN rindu cik nana meh..hehe

.rindu bernilai empatbelas juta?.

As' salam. entry ni simple tapi padat dengan berjuta-juta lemon isi pengetahuan. hehe

dan sebenarnye cik nana :


1) rindu nak makan steambot 1 pinggan dengan dia

2) rindu nak makan soto Larkin berdua mangkuk dengan dia

3) rindu nak makan Tutti Frutti berdua cup dengan dia

4) rindu nak tengok wayang dua tiket dengan dia

5) rindu nak naik flying jumbo kat Genting & kat Danga dengan dia

6) rindu nak breakfast Sausage Mc Muffin dengan dia

7) rindu nak stay up buat logbook practical kat Mcd dengan dia

8) rindu nak makan bakso kat Segget Recipe dengan dia

9) rindu nak makan ABC 1 mangkuk kat Danga dengan dia

10) rindu nak jalan kaki lintas jalan naik jejantas ke Plaza Pelangi dengan dia

11) rindu nak naik lif kat City Square dengan dia

12) rindu nak tepelecok jalan kaki jauh-jauh dengan dia

13) rindu nak breakfast makan sedap-sedap kat Hotel Selesa dengan dia

14) rindu nak makan Nasi Lemak Simple JB yang memang simple sampai takde ikan bilis dengan dia.



ha kan dah kantoi minggu lepas banyak sangat aktiviti dengan incik beliau. haha
makan, jalan-jalan, makan lagi , sambung jalan-jalan lagi, berenti makan sekejap


oi incik beliau, rindu tahu?
berhenti sekejap bz tu boleh? grrrr!
empatbelas juta rindu cik nana tu.
oi incik beliau tak nampak ke?? grrr!





muke suke sangat lah kan brekpes dengan incik beliau dia. cett.




okey, bye !






8 comments:

Fara Husna said...

byknye rindu...hehe

nasyitahahmadzaini said...

hehe...rndu nye die...kite pon same!huwaaa!!da 1 week xmsg...!!bz bebenor...;(

Kathy Tuah said...

seronoknya dapat jumpa yg tersayang ^^,

cik nana said...

fara husna : eh byk lagi sbenanye ni.hehe


nasyitah:marilah bersama2 kite bsabar. hehe


kathy tuah: sronok x terkata ;)

siti kektus said...

uish. banyak nya aktiviti. hehe

cik nana said...

siti kektus : hehe kantoi. ;p

**::CIKNUURUL::** said...

tettt,..rndu si diaa,.ekekekek,..CN laaaagi lame xrse rndu2 ni,.huk3,.

cik nana said...

CN : kehkeh kantoi. meh la CN rindu cik nana meh..hehe