Friday, July 15, 2011

.sangat menghantui CHEESE CAKE.

As'salam. cik nana lah manusia yang sangat-sangat menghantui CHEESE KEK secara spontan dekad ini. haha


dalam masa 2 bulan ni tiba-tiba cik nana terhantu kat cheese kek. sebelum ni anti gila kat cheese kek. tahu cik rumet mau kena bahan cik nana. haha. omaigod, omaigod tapi nak buat sendiri secara spontan belum terlaksana lagi. T.T' professional tak pengakuan cik nana ? ;p


dah macam-macam resepi cheese kek cik nana gugel, dah macam-macam buku resepi cik nana selongkar. konon nak dapat resepi cheese kek yang hebak ! haha buat nye idak lagi. ;p


kan best balik-balik rumah nanti ibu cik nana ''seprise ! sedebuk cheese kek untuk cik nana '' alangkah bahagia nye. tapi apakan daya kau hengat kau anak tunggal ke cik nana? haha .


akibat dah takbleh menahan nafsu terhadap cheese kek, pagi-pagi cik nana dah gugel gambar cheese kek. arghh nak cheese kek, nak cheese kek. huhu



oreo cheese


cheeze choc


white dark chocolate cheese


chocolate cheese


black forest cheese


ohh cheese kek yang hebak-hebak ni boleh ditemui kat Secret Recipe semua cawangan seluruh Malaysia. ;p




okey, bye !
nak lelapkan mate mimpi makan cheese kek. krohh krohh ;p




16 comments:

aTy _faRed~ said...

suker cheese cake jugak..terus nih teringat nak beli.. hokeh.. lunch nanti carik kat kedai cake belakang opis nih..nyum nyum..............

cik nana said...

wuu wuuu jeles nye. cheese kek sgt sdp.

fa said...

fa un suka... ^^
sedappp...

Veronica Vesella Letcheva said...

ini sungguh sedappp dan sangat sangat sedap. xD

siti kektus said...

nanti gemok. ayo~

haha


kite suka je pape kek, lagi2 kalau orang yg belanja kan, lagi lah suka. hehhe ;)

cik nana said...

fa : memang sgt sedap punnn !


vee : serius sangat-sangat sedappppp !


siti kektus : ahh x kemana gemok tu. haha. oo tu bkn suke cheese kek, tu suke kek belanje tu. haha ;p

FyzaLovato said...

yeah.try chocolate indulgance. *ahh betul tah eje. haha. sedap ! hari2 pegi makan. haha

vampire's lovex said...

pehhhh sedap gila gambar2 kek nih...

tiba2 rasa nak cari cheese kek jugak hahaha...

+_Miss.Jannah_+ said...

cheese cakes and tiramisu are absolutely the BEST!! tengok gamba je dah tau dah soooooo HUNGRYlicious! :D

HaNa Hani said...

lamenye xmkn kek!!
kempunan gak neyh
=_=

Hanim Mahali said...

yang last sekali tu je tak pernah rasa... semua cheese cake tu memang sedap sehingga menjilat sudu. Hee

zeeLa-AtiE said...

auwmmm...tengok gamba pon dah meleleh..

saya pon pengemar cake xspeacially choc cake..=-=

Ary ariasputera said...

huhuhu,,,sedap... camne nak puase nnti ni..

DoodleLicious said...

Tapiiiiii....

saya tak makan cheese cake =(

aMira~ said...

haha!mia pon addicted kt cheese cake!mmg sedap kan..adoiii..! tingat pulak skunk..mcm ne nie..belanja lah!hehe

AdaNaz87 said...

ni yang terasa nak makan cheese cake dekat sr ni. =."

.sangat menghantui CHEESE CAKE.

As'salam. cik nana lah manusia yang sangat-sangat menghantui CHEESE KEK secara spontan dekad ini. haha


dalam masa 2 bulan ni tiba-tiba cik nana terhantu kat cheese kek. sebelum ni anti gila kat cheese kek. tahu cik rumet mau kena bahan cik nana. haha. omaigod, omaigod tapi nak buat sendiri secara spontan belum terlaksana lagi. T.T' professional tak pengakuan cik nana ? ;p


dah macam-macam resepi cheese kek cik nana gugel, dah macam-macam buku resepi cik nana selongkar. konon nak dapat resepi cheese kek yang hebak ! haha buat nye idak lagi. ;p


kan best balik-balik rumah nanti ibu cik nana ''seprise ! sedebuk cheese kek untuk cik nana '' alangkah bahagia nye. tapi apakan daya kau hengat kau anak tunggal ke cik nana? haha .


akibat dah takbleh menahan nafsu terhadap cheese kek, pagi-pagi cik nana dah gugel gambar cheese kek. arghh nak cheese kek, nak cheese kek. huhu



oreo cheese


cheeze choc


white dark chocolate cheese


chocolate cheese


black forest cheese


ohh cheese kek yang hebak-hebak ni boleh ditemui kat Secret Recipe semua cawangan seluruh Malaysia. ;p




okey, bye !
nak lelapkan mate mimpi makan cheese kek. krohh krohh ;p




16 comments:

aTy _faRed~ said...

suker cheese cake jugak..terus nih teringat nak beli.. hokeh.. lunch nanti carik kat kedai cake belakang opis nih..nyum nyum..............

cik nana said...

wuu wuuu jeles nye. cheese kek sgt sdp.

fa said...

fa un suka... ^^
sedappp...

Veronica Vesella Letcheva said...

ini sungguh sedappp dan sangat sangat sedap. xD

siti kektus said...

nanti gemok. ayo~

haha


kite suka je pape kek, lagi2 kalau orang yg belanja kan, lagi lah suka. hehhe ;)

cik nana said...

fa : memang sgt sedap punnn !


vee : serius sangat-sangat sedappppp !


siti kektus : ahh x kemana gemok tu. haha. oo tu bkn suke cheese kek, tu suke kek belanje tu. haha ;p

FyzaLovato said...

yeah.try chocolate indulgance. *ahh betul tah eje. haha. sedap ! hari2 pegi makan. haha

vampire's lovex said...

pehhhh sedap gila gambar2 kek nih...

tiba2 rasa nak cari cheese kek jugak hahaha...

+_Miss.Jannah_+ said...

cheese cakes and tiramisu are absolutely the BEST!! tengok gamba je dah tau dah soooooo HUNGRYlicious! :D

HaNa Hani said...

lamenye xmkn kek!!
kempunan gak neyh
=_=

Hanim Mahali said...

yang last sekali tu je tak pernah rasa... semua cheese cake tu memang sedap sehingga menjilat sudu. Hee

zeeLa-AtiE said...

auwmmm...tengok gamba pon dah meleleh..

saya pon pengemar cake xspeacially choc cake..=-=

Ary ariasputera said...

huhuhu,,,sedap... camne nak puase nnti ni..

DoodleLicious said...

Tapiiiiii....

saya tak makan cheese cake =(

aMira~ said...

haha!mia pon addicted kt cheese cake!mmg sedap kan..adoiii..! tingat pulak skunk..mcm ne nie..belanja lah!hehe

AdaNaz87 said...

ni yang terasa nak makan cheese cake dekat sr ni. =."