Sunday, July 10, 2011

.selamat bertunang cik kazen.

As'salam. suke kan bile tengok orang situ tunang, orang situ kawin, kawan baik tunang, kawan baik sikit-sikit kawin. dah kite bile lagi? dah takde orang masuk minang. minang untuk diri sendiri boleh? haha ;p


okay, tanak cakap banyak
sebab semalam kazen sepermainan kecik-kecik cik nana
dah selamat menjadi tunangan orang. sob, sob.
sedih sebab dah takde geng sama status
dari kecik kitorang memang rapat
sebab kitaorang sebaya
kira geng terbaik
lompat-lompat parit atok kat kampung
lari-lari masuk kebun
pang pung pang pung kena marah pun
buat dono je. huhu
bila dah semakin membesar
jarang pulak ktorang berjumpe
tup tap tup tap
okeh, dah bertunang.
so, untuk kazen cik nana sayang
Azieda bt Mahmood
selamat melayari alam pertunangan
dengan beliau yang kau sayang
dari zaman skolah dulu
okeh, aku nak tabik spring-spring
sebab korang berdua memang dah sangat lama berkawan
btw, TAHNIAH ! ;)


cik azie, kazen cik nana yang cantek!
aku rindu kau tahu?
dah lame sangat tak jumpe
raye tahun ni mesti jumpe okay !




bye !
cik nana tade mood sangat-sangat =.=''


4 comments:

Azeanthy Paiman said...

bestnya..anyway,may God blessing ur kazen friend..=)

siti kektus said...

ha, datang bulan ke tak de mood. hehe ;)

cik nana said...

azeyanhty : tu lah best kan..aminn ;)


siti kektus : cik siti mmg bijak sifir lah. haha ;p

Cik Wani said...

hye,blogwlking here.

btw jom komen link kt entry wani ni.

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

.selamat bertunang cik kazen.

As'salam. suke kan bile tengok orang situ tunang, orang situ kawin, kawan baik tunang, kawan baik sikit-sikit kawin. dah kite bile lagi? dah takde orang masuk minang. minang untuk diri sendiri boleh? haha ;p


okay, tanak cakap banyak
sebab semalam kazen sepermainan kecik-kecik cik nana
dah selamat menjadi tunangan orang. sob, sob.
sedih sebab dah takde geng sama status
dari kecik kitorang memang rapat
sebab kitaorang sebaya
kira geng terbaik
lompat-lompat parit atok kat kampung
lari-lari masuk kebun
pang pung pang pung kena marah pun
buat dono je. huhu
bila dah semakin membesar
jarang pulak ktorang berjumpe
tup tap tup tap
okeh, dah bertunang.
so, untuk kazen cik nana sayang
Azieda bt Mahmood
selamat melayari alam pertunangan
dengan beliau yang kau sayang
dari zaman skolah dulu
okeh, aku nak tabik spring-spring
sebab korang berdua memang dah sangat lama berkawan
btw, TAHNIAH ! ;)


cik azie, kazen cik nana yang cantek!
aku rindu kau tahu?
dah lame sangat tak jumpe
raye tahun ni mesti jumpe okay !




bye !
cik nana tade mood sangat-sangat =.=''


4 comments:

Azeanthy Paiman said...

bestnya..anyway,may God blessing ur kazen friend..=)

siti kektus said...

ha, datang bulan ke tak de mood. hehe ;)

cik nana said...

azeyanhty : tu lah best kan..aminn ;)


siti kektus : cik siti mmg bijak sifir lah. haha ;p

Cik Wani said...

hye,blogwlking here.

btw jom komen link kt entry wani ni.

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)