Friday, October 7, 2011

.bersame geng ohsem !

As'salam.


Semalam cik nana jadi tour guide pergi site cik jann kat bukit indah lepas tu pergi bersesak-sesak kat Jusco Bukit Indah, semalam JCard Day okay ! tapi cik nana takde JCard punnn ! haha. jumpa kasut merah idaman para gadis tapi alangkah sadis nye sebab cik nana teragak-agak nak beli ke tak, nak beli ke tak, last-last tak beli. boo-boo. lepastu malam sibuk lah nak mimpi kasut merah segala. sudah lah kau nana ! window-window shoping sampai penat then makan-makan sampai kenyang. mekasih cik jann ! sebab sudi mensponser makan malam cik nana dengan begitu super kenyang n super lazat. kau memang ohsem lah cik jann !



makan malam bertiga :)



dia ni lah manusia ke-3 tuh !










kau hado geng ohsem macam cik jann dan manusia ke-3 tu?
takde kann ?
okbai !






8 comments:

MARLIYANA MK said...

bestttnye makan pizza:)

Sufinah Yussof (SY) said...

wah~ sedap nye~

jann sinuja said...

oit cik nana!! mmg ohsem lahh..jom jalan2 kt site secare ohsemmm wt ke sekian kali lagikk :p

cik zureen said...

wahh... nana, nak join nak join... ececehhh.. tang makan cepat je kan..

cik nana said...

marliyana mk : hehe best2 lagi2 klu org yg belanje :)

cik nana said...

sufinah yussof : sedap2 !

cik nana said...

jann sinuja : hai ohsemm! jom belanje aku lagik ohsem ! haha

cik nana said...

cik zureen : jom lah bekawan ngn ktorg scara ohsemm ! ;) jln2, mkn2..

.bersame geng ohsem !

As'salam.


Semalam cik nana jadi tour guide pergi site cik jann kat bukit indah lepas tu pergi bersesak-sesak kat Jusco Bukit Indah, semalam JCard Day okay ! tapi cik nana takde JCard punnn ! haha. jumpa kasut merah idaman para gadis tapi alangkah sadis nye sebab cik nana teragak-agak nak beli ke tak, nak beli ke tak, last-last tak beli. boo-boo. lepastu malam sibuk lah nak mimpi kasut merah segala. sudah lah kau nana ! window-window shoping sampai penat then makan-makan sampai kenyang. mekasih cik jann ! sebab sudi mensponser makan malam cik nana dengan begitu super kenyang n super lazat. kau memang ohsem lah cik jann !



makan malam bertiga :)



dia ni lah manusia ke-3 tuh !










kau hado geng ohsem macam cik jann dan manusia ke-3 tu?
takde kann ?
okbai !






8 comments:

MARLIYANA MK said...

bestttnye makan pizza:)

Sufinah Yussof (SY) said...

wah~ sedap nye~

jann sinuja said...

oit cik nana!! mmg ohsem lahh..jom jalan2 kt site secare ohsemmm wt ke sekian kali lagikk :p

cik zureen said...

wahh... nana, nak join nak join... ececehhh.. tang makan cepat je kan..

cik nana said...

marliyana mk : hehe best2 lagi2 klu org yg belanje :)

cik nana said...

sufinah yussof : sedap2 !

cik nana said...

jann sinuja : hai ohsemm! jom belanje aku lagik ohsem ! haha

cik nana said...

cik zureen : jom lah bekawan ngn ktorg scara ohsemm ! ;) jln2, mkn2..