Thursday, October 27, 2011

.kasut idaman hati.

As'salam.


hai-hai dikala hati sedang melonjak-lonjak mitak penampor, marilah cik nana review kasut idaman hati selepas kasut merah idaman kalbu yang cik nana war-warkan dulu.






selain kasut merah idaman kalbu
yg cik nana dah miliki ni,
ada seketol lagi kasut yang menjadi idaman hati cik nana.
owh, owh okay ni semua duniawi semata
iye-iye cik nana tahu
perasaan makin melonjak-lonjak bila
cik nana selongkar gambar-gambar zaman ibu cik nana
muda mudi lagi tahun 80-an
kasut-kasut macam ni lah pesen 80-an dulu
yang sekarang tgh 'in' semula.
okay sekarang bukan setakat kasut je stail 80-an
beg petak-petak macam kotak tu pn dah stail okay
apatah lagi beg cerut-cerut macam cik nana pakai
pun kembali 'in' okay.
haha nak cakap haku uptodate leteww ! bluwekk.
sekarang nak story-story pasal pesen
cik nana boleh la story-story sampai muntah
kat ibu cik nana
kannn, untunglahh ada pengkomen tegar kat rumah
sebab sekarang ni dari kasut, seluar, baju, beg segala
semua pesen yg 'in' zaman muda-mudi ibu cik nana dulu
okay-okay cukup haku macam dah tersasar je ni
oi cik nana, kasut lah, kasuttt !
















haritu dah jumpe dah stok kasut macam ni
tapi apesal season sangat eh?
ke kasut stok mase 80-an dulu
dijual semula ? HAHA





nak cakap tu je,
okbai !







6 comments:

mohd iskandar said...

cik nana,, lau ad kasut2 yang 80an ya cik nana simpan,, jual kat abg long,, blh????hehe

cik nana said...

abg long : gagaga. tak buleh, tak buleh. haha. klu ad kite nk pakai la. klasik tuuuu ! ;)

jann sinuja said...

ari tu org tu jual kasut season xmo..season2 la 'in' sekarang neh..klasik gilerrr...hahahaah

cik nana said...

jann sinuja : ahh tu bapak season. giler nk pakai kasut cmtu. takmao akuuu ! haha. abg pesta konvo tu kemodo jual kasut camtu. haha

faziana ARahim..... said...

cantiknya kasut pink tu!!!

cik nana said...

faziana ARahim : hehe. kannn ?

.kasut idaman hati.

As'salam.


hai-hai dikala hati sedang melonjak-lonjak mitak penampor, marilah cik nana review kasut idaman hati selepas kasut merah idaman kalbu yang cik nana war-warkan dulu.






selain kasut merah idaman kalbu
yg cik nana dah miliki ni,
ada seketol lagi kasut yang menjadi idaman hati cik nana.
owh, owh okay ni semua duniawi semata
iye-iye cik nana tahu
perasaan makin melonjak-lonjak bila
cik nana selongkar gambar-gambar zaman ibu cik nana
muda mudi lagi tahun 80-an
kasut-kasut macam ni lah pesen 80-an dulu
yang sekarang tgh 'in' semula.
okay sekarang bukan setakat kasut je stail 80-an
beg petak-petak macam kotak tu pn dah stail okay
apatah lagi beg cerut-cerut macam cik nana pakai
pun kembali 'in' okay.
haha nak cakap haku uptodate leteww ! bluwekk.
sekarang nak story-story pasal pesen
cik nana boleh la story-story sampai muntah
kat ibu cik nana
kannn, untunglahh ada pengkomen tegar kat rumah
sebab sekarang ni dari kasut, seluar, baju, beg segala
semua pesen yg 'in' zaman muda-mudi ibu cik nana dulu
okay-okay cukup haku macam dah tersasar je ni
oi cik nana, kasut lah, kasuttt !
















haritu dah jumpe dah stok kasut macam ni
tapi apesal season sangat eh?
ke kasut stok mase 80-an dulu
dijual semula ? HAHA





nak cakap tu je,
okbai !







6 comments:

mohd iskandar said...

cik nana,, lau ad kasut2 yang 80an ya cik nana simpan,, jual kat abg long,, blh????hehe

cik nana said...

abg long : gagaga. tak buleh, tak buleh. haha. klu ad kite nk pakai la. klasik tuuuu ! ;)

jann sinuja said...

ari tu org tu jual kasut season xmo..season2 la 'in' sekarang neh..klasik gilerrr...hahahaah

cik nana said...

jann sinuja : ahh tu bapak season. giler nk pakai kasut cmtu. takmao akuuu ! haha. abg pesta konvo tu kemodo jual kasut camtu. haha

faziana ARahim..... said...

cantiknya kasut pink tu!!!

cik nana said...

faziana ARahim : hehe. kannn ?