Tuesday, October 4, 2011

.si kecik dan tocang nye.

As'salam. semenjak-menjak ni cik nana memang jarang dah update-update blog sebab cik nana takde nafsu nak update blog. HAHA boleh macam tu?


nafsu nak update takde, so nafsu nak menaip pun kurang. nafsu MAKAN je yang membuak-buak sekarang ni.


kembali ke tajuk entry, adek kecik cik nana dah semakin besar tumbesaran nye. rambut halus-halus dia pun dah semakin bertambah. sekarang dah boleh panggil dia anak dara sebab rambut halus-halus dia dah boleh ditocang ! pheewittt !















hai ! ada sesape nak bekenalan dengan saye ? auww !







4 comments:

Hardy Boy said...

cute la girl nie.hehe.

saya follow blog comel nie, jemput la follow saya kembali ye jika sudi (^_^)

Lee-Yan-Naa said...

alolololo..pipi tu,gegirl sweet je bila pakai pibk..eh adik cik nana punya fevret color sama ke dengan cik nana..sweettt!

jannsinuja said...

nak cubit pp die byk2..emmmahhh3..hahaha :p

siti kektus said...

kenapa kemain seriu muka dak kecik ni. heheheh

senyum sikit pliss. :p

.si kecik dan tocang nye.

As'salam. semenjak-menjak ni cik nana memang jarang dah update-update blog sebab cik nana takde nafsu nak update blog. HAHA boleh macam tu?


nafsu nak update takde, so nafsu nak menaip pun kurang. nafsu MAKAN je yang membuak-buak sekarang ni.


kembali ke tajuk entry, adek kecik cik nana dah semakin besar tumbesaran nye. rambut halus-halus dia pun dah semakin bertambah. sekarang dah boleh panggil dia anak dara sebab rambut halus-halus dia dah boleh ditocang ! pheewittt !















hai ! ada sesape nak bekenalan dengan saye ? auww !







4 comments:

Hardy Boy said...

cute la girl nie.hehe.

saya follow blog comel nie, jemput la follow saya kembali ye jika sudi (^_^)

Lee-Yan-Naa said...

alolololo..pipi tu,gegirl sweet je bila pakai pibk..eh adik cik nana punya fevret color sama ke dengan cik nana..sweettt!

jannsinuja said...

nak cubit pp die byk2..emmmahhh3..hahaha :p

siti kektus said...

kenapa kemain seriu muka dak kecik ni. heheheh

senyum sikit pliss. :p