Friday, November 11, 2011

.lepas presentation research macam dah present final project.

As'salam. Hepi Friday semua ;)


Hari ni 11.11.11. hari jumaat ape lagi kalau bukan STUDIO.
Hari ni presentation poster untuk research ktorang.
semester ni ialah semester 7*fiuuu*
7, TUJUH yer anak-anak
masing-masing da hebak dengan research masing-masing
haruslah present dengan semat.
sebelum present rase nak tecabot jantung pun ada.
mau tak kalau lah kena tembak kaw-kaw. tak ke naiya ?
lect kornar siket soalan, mau lintang pukang jawab. haha.
okay, btw cik nana nak tunjuk muke ktorang yang macam suke sangat
bile dah present research
lagak dah macam present final project -.-''



bile suka haruslah begambar dengan tangan peace ^^,V


peace dengan begitu semat di belakang tu ialah cik nana yer anak-anak ;p








ha tu dia sesi beramah mesra dgn lecturer ;)


dah besar nanti saye nak jadi landscape architect ^^,


ini adalah gaya pengepit drawing yg berjaya. HAHA ;p



haruslah menempek seketol muka utk dibuat kenang-kenangan.
haha okbai !






3 comments:

SYARIFF HAIKAL said...

pewittt pewittt

lia fen said...

gud luck sweeties..!

Citrus Azwa said...

wahh...begitu comel biji matamu..hehe..bulat je...;) hye lama xjln2 sini...;0

.lepas presentation research macam dah present final project.

As'salam. Hepi Friday semua ;)


Hari ni 11.11.11. hari jumaat ape lagi kalau bukan STUDIO.
Hari ni presentation poster untuk research ktorang.
semester ni ialah semester 7*fiuuu*
7, TUJUH yer anak-anak
masing-masing da hebak dengan research masing-masing
haruslah present dengan semat.
sebelum present rase nak tecabot jantung pun ada.
mau tak kalau lah kena tembak kaw-kaw. tak ke naiya ?
lect kornar siket soalan, mau lintang pukang jawab. haha.
okay, btw cik nana nak tunjuk muke ktorang yang macam suke sangat
bile dah present research
lagak dah macam present final project -.-''



bile suka haruslah begambar dengan tangan peace ^^,V


peace dengan begitu semat di belakang tu ialah cik nana yer anak-anak ;p








ha tu dia sesi beramah mesra dgn lecturer ;)


dah besar nanti saye nak jadi landscape architect ^^,


ini adalah gaya pengepit drawing yg berjaya. HAHA ;p



haruslah menempek seketol muka utk dibuat kenang-kenangan.
haha okbai !






3 comments:

SYARIFF HAIKAL said...

pewittt pewittt

lia fen said...

gud luck sweeties..!

Citrus Azwa said...

wahh...begitu comel biji matamu..hehe..bulat je...;) hye lama xjln2 sini...;0