Sunday, November 20, 2011

. Selamat Hari Kawin Annur Ruzanna.

As'salam.


hai semalam 19/11/2011
kawan skola cik nana melangsungkan perkahwinan
btw, congrats Annur Ruzanna bt Abdullah dan pasangannya




semalam tu pun jadi pergi dah last minit
pengantin dah siap bersanding sume
baru cik nana terhegeh-hegeh sampai
dapat gambar pun 2, 3 keping je
sebab photographer pengantin sibuk je amik gmbr pengantin
ekceli da plan baikbaik dengan cik aien nak pegi same2
sebab kawan-kawan lain tak dapat pegi.
last-last dengan2 cik aien skali tak dapat pegi. sob-sob
tapi takpe-takpe sebab cik nana dah wakil kan dorang sume.









okeh ni bersiap-siap secara ekspress rakyat.
bersiap dalam mase 15 minit je !
sempat conteng eyeliner je !
blusher ke, maskara ke, eyeshadow ke, semua tak sempat !
hoi lip balm, lipstik pun apatah lagi. lagiiii la tak sempat
shawl pun main beli-belit je nasib baik haku tak terbelit sekali. haha





okbai.



No comments:

. Selamat Hari Kawin Annur Ruzanna.

As'salam.


hai semalam 19/11/2011
kawan skola cik nana melangsungkan perkahwinan
btw, congrats Annur Ruzanna bt Abdullah dan pasangannya




semalam tu pun jadi pergi dah last minit
pengantin dah siap bersanding sume
baru cik nana terhegeh-hegeh sampai
dapat gambar pun 2, 3 keping je
sebab photographer pengantin sibuk je amik gmbr pengantin
ekceli da plan baikbaik dengan cik aien nak pegi same2
sebab kawan-kawan lain tak dapat pegi.
last-last dengan2 cik aien skali tak dapat pegi. sob-sob
tapi takpe-takpe sebab cik nana dah wakil kan dorang sume.









okeh ni bersiap-siap secara ekspress rakyat.
bersiap dalam mase 15 minit je !
sempat conteng eyeliner je !
blusher ke, maskara ke, eyeshadow ke, semua tak sempat !
hoi lip balm, lipstik pun apatah lagi. lagiiii la tak sempat
shawl pun main beli-belit je nasib baik haku tak terbelit sekali. haha





okbai.



No comments: