Monday, May 30, 2011

.next header, done!

salam. rasa diri semakin comel macam budak tadika bila asik tukar header. kekeke ;p

cik nana rase cik nana macam blogger bawah umur 6 tahun boleh?hehehe. kerja berlambak lambak tapi kau macam bersenang lenang yer cik nana?siap buat header segala kau macam mintak pelempang 23 das jek.


baeklah-baeklah lepas ni cik nana stop lah main-main benda alah ni. tapi benda alah ni comel sangat buat tangan cik nana gatal jek nak usik-usik. haishh. tampo kang.

sedar-sedar lah diri wahai cik nana. proposal topical untuk semester depan kau tak buat lagi, masterplan taman rusa pun haram kau tak sentuh lagi. -_-' haishh


ok lah-ok lah


sekian,

.header gedik-gedik.

salam..cik nana tak sudah-sudah renovated blog je keje nye macam takde keje lain ;p

zaman dahulu kala header blog cik nana semua mengharap dekat header template semata-mata..dulu-dulu tengok orang punya header 'eh cantek nye' 'eh comel nye' 'eh semat nye' tapi header cik nana 'eh buruk nye'..sebab tu lah follower cik nana ciput je sebab cik nana segan nak follow blog orang yang cantek-cantek..sob sob T.T..sila jangan boo-boo cik nana ;(

tapi sekarang walaupun header tak lah cantek tapi boleh lah kalau nak banding zaman dahulu kala..


header awal tahun ni..hamek kau cik nana bubuh 10 cik nana sekaligus..haha


ini pulak header awal bulan mei ni..cik nana pakai sekejap sangat kot tak sampai 1 hari..nampak macam loose sangat..


then cik nana edit-edit-edit lagi sampai jadi macam ni..nampak la macam bermakna sikit..pakai tak berapa hari cik nana miang-miang keladi tukar lagi..ngehehe


haha bukan tukar ape sangat pun..tukar gambar je pun dengan font..kau hengat kau stylo milo sangat ke cik nana?erkkk~yang ni ada lah seminggu jugak cik nana pakai pastu cik nana tukar lagi..haha


macam boring header petak petak camtu cik nana buat transperent pulak..sila percaye cik nana buat header ni dalam mase 10 minit sahaja..sebab tu nampak lintang pukang..cik nana main tarah je bubuh teddy bear lah, payung lah, eskrim lah, cupcake lah, belon lah..haha header ni nampak macam tamak haloba pulak..tapi cik nana rase comel macam budak tadika bile pakai header ni..haha hattuiih!


okeh tunggu cik nana muak-muak cik nana tukar header lain pulak ;p


sekian,

Friday, May 27, 2011

.rindu budak kecik ni.

salam. hari ni hari jumaat, esok hari sabtu tak keje nak balik rumah ayah bonda. yess!

nak jumpa budak kecik neh
dah seminggu tak jumpa dia
dah seminggu tak main-main dengan dia
dah seminggu tak dukung dia
dah seminggu tak peluk dia
rinduuu. wuwuw T.T



budak kecik ni, adek baby cik nana
iyliaa syuhada
*syada*

syada dan adek kedua cik nana, mimie.

cik nana 3 bradek saje okey.(cik nana 22, mimie 13, syada 9bulan)
cik nana memang kurus
tapi muka da semakin gemok. huh~

baru tersedar, muka cik nana semakin gemok
abaikan muka bulat pinggan mangkok atas ni.


*tak sabar nak tunggu hari petang*



sekian,

.followers hilang?grrr.

salam..emosi cik nana sekarang macam tengah garang-garang. grrr!

pagi-pagi bukak blog
box follower cik nana ghaib
dia menyorok kat mane ha?
anyone, pless help me!

takde mood
sekian sahaja,

Wednesday, May 25, 2011

.practical training *day 3*.

salam..jangan cari entry day 1 and day 2 sebab xde pun..hahah~

kan betul cik nana cakap 'hari ni lebih baik dari semalam dan kelmarin'..batch cik nana sekarang ni masing-masing tengah sibuk dengan practical kat company masing-masing..cik nana pun sibuk jugak okay! jangan hengat cik nana duduk melepak gugel sane gugel sini..practical kat gomen ni tak same dengan practical kat private company..kat unit cik nana ni je ada 30 staff..ha kau hado?haha..unit ni penuh beretika sebab setiap pagi ktorg akan kumpul kat luar opis sebelum stat keje..bace doa dulu pastu ada briefing dari encik bos..sambil cik nana sibuk duk shuhhh-shuhhh nyamuk sebab opis sebelah nursery..ala nyamuk je pun..hehe..

tapi hari ni cik nana dengan kawan practical cik nana, mus telah dijamu minum petang oleh.........sape ek pakcik tu?haha staff ramai sangat tak kenal cik nana..sambil tu beliau tunjuk pantry yang terletak betul-betul sebelah bilik ktorang..beliau siap masak kan air lagi..pastu nak minum ktorang la bancuh..haha..siap la pasni ktorang nyorok je dlm pantry sambil masak spageti..hahaha

ni lah pantry sebelah bilik ktorang je!ngehehe

air dalam cerek ni pakcik yang masak kan..maksud cik nana pakcik tu yang switch on kan suis..haha

practical-mate cik nana, mus.

pakcik tu baik kan siap sediakan cawan segala ;)

abaikan budak ni yang macam tak pernah nampak uncang teh lipton..haha

lalala macam bancuh teh kat rumah tu..haha

ada pisang goreng, keledek goreng dan karipap.

suke eh kau mus pakcik tu belanje?ngehehe

sila jangan tampo budak atas nih..dia memang macam tu..muka dah nak same beso dengan pinggan tu ha..hahaha

okey, itu sahaja cerita hari ini ;)


sekian,



Tuesday, May 24, 2011

.nur kasih the movie.


salam..bukan tersentuh tapi tersentap tengok Nurkasih..hahaha..

semalam 1st day praktikal malam tu pegi tengok muvi Nurkasih lagak macam sebulan keje dapat gaji..giler! haha..pegi dengan geng2 praktikal kat JB ni..fahim, mus, fani..cerita yang sedih langsung tak tangkap feeling sebab si fahim asik buat onar..aku salotep mulut ko kang..hahaha

disini cik nana bkn la nak review cerita ni segala tapi sekadar nak berkongsi apa yang cik nana dan kawan-kawan cik nana tengok dari pandangan future landscape architect..alaa landscape architect je pon bukan nye angkasawan..dalam cite ni banyak menyentuh mata pandangan ktorang yang study landscape architecture..mungkin kalau orang2 lain tengok tau nak feeling bagai tapi lain pulak ktorang ni..tengok Nurkasih boleh gelak..kau paham tak?hahaha..

1. awal-awal cerita, scene Nur dan budak2 comel mia dan ilyas duduk kat tepi tali air kat sawah padi tu..memang cantek la kan kat tali air tu ada bunga-bunga kiambang yang kembang mekar tapi alih-alih ada pulak kat celah-celah tu bunga-bunga teratai plastik warna pink..nampok benor nipu nye..kalau iye pun nak nampak kan scene tu cantek tak perlu la bunga pink yang kembang-kembang tu segala buat merosakkan pandangan aje..mane tak nye mata ktorang ni kan dah dijamu selera dengan flora fauna alam sekitar segala. ;p mata ni dapat detect benda yang pelik..haha

2. scene antara Nur dan Adam yang dorang konon-konon melukis ala-ala pro kat sawah padi..sekali lagi nampak beno nipunye..berus kering kontang camtu kemain duk tonyoh-tonyoh kat lukisan tu..haha..berus kaler tu permainan ktorang je..so jangan memperkotak katikan berus kaler itu okay..

3. scene di Jordan..takde apa yang mampu ktorang ucapkan melainkan 'subhanallah'..sangat cantek dan sangat indah bukit-bukit batu itu..boleh proposed history and culture landscape nih..

4. scene Nur di bilik tempat dia membuat kerja..smart la bilik tu sebab banyak drawing bergulung-gulung-gulung..suke! drawing bergulung-gulung tu kan 'makanan' ktorang. ;p

5. scene Nur meronyok-ronyok kan kertas yang ada 'sketch up' drawing..haru nye..terbayang dah keje nanti design kena reject camtu la bos ronyok-ronyok kan design kau nanti cik nana..wahaha MATI~

TAPI overall cite ni banyak pengajaran nye..bleh pupuk semangat kekeluargaan, kecintaan, keagamaan dan kasih sayang dan cinta yang tiada galang gantinya..cinta Nur Amina & Adam Hassan..nak tau selebihnye kena tengok sendiri Nurkasih okey ;)



''perjalanan hidup masih jauh..''




sekian,


.jauh beribu-ribu batu-bata.

salam..mata cik nana bengkak-bengkak sebab kuat menangis..okeh padan muka ;p

semalam cik nana ada lah main komen-komen dengan cik vee pasal entry beliau yang ni..cik nana paham perasaan beliau sebab 3 tahun 1/2 dulu kala cik nana pun mengalami masalah yang sama..tak dapat berhubung dengan incik beliau di saat incik beliau belayar-belayar di lautan luas..pasal takde line hp tu satu hal lah tapi kalau ada line pun 1 text massage RM2..tokey minyak pun lame2 leh bankrap hape..

okeh tapi tu cerita 3 tahun 1/2 dahulu..tapi sekarang masalah tu dapat diatasi dengan cara incik beliau mms text kat cik nana..caj per mms text RM 0.35sen-RM 0.50sen.takde sebab untuk tak berhubung melainkan line mms macam h***m kat sane..jap ada jap takde..

yang cik nana dah kuning2 kat atas ni lah trade routes incik beliau bermula Januari lepas. nasib baik lah CELCOM ada je merata-rata walaupun kekadang servis bukan macam h***m tapi macam mintak penampor 18 das *haha marah betul*

so lepas ni kalau ada sape-sape pergi luar negara jangan jadikan alasan untuk tidak berhubung dengan keluarga ke, sahabat handai ke, teman taulan ke, hape ke sebab komunikasi juga tanpa sempadan dah sekarang.

*incik beliau, balik malaysia cepat boleh?* -_-'

sekian,

Monday, May 23, 2011

.jom tolong nenek.

salam..cik nana nak ajak korang buat amal kebajikan tolong nenek nak tak?

kesian cik nana tengok nenek sorang ni
tebongkok2 pegi kutip meow dia
nak selamatkan meow punye pasal
sampai nenek ni kena kejar ngn org asli
anjing pun kejar nenek jugak
kesian nenek kan?tak cukup tapak kasut
nenek berlari..
jum ikut cik nana
percepatkan lagi langkah nenek
selamatkan meow-meow
cepat-cepat-cepat
main GAME ni
'GRANNY IN PARADISE'
haha jom la tadi cakap nak ikut cik nana
tolong nenek ;)

nenek comel kan?
pakai baju hawaii bunge-bunge

gurauan semata
layan game jom ;)

sekian,

Friday, May 20, 2011

.bisnes kecik-kecik.

salam..cik nana bukan bisneswoman apatah lagi bisnesman.

tapi tengah-tengah cuti semester sebelum cik nana start prektikel, cik nana dah mula berjinak-jinak macam burung merpati dengan hobi baru iaitu bisnes kecik-kecik ..so bleh la gelar cik nana sebagai bisnesgirl hocay! ;)

cik nana ada lah design 'bookmark' bagai pastu adek cik nana yang form 1 tu tukang promot kat skolah..wahh tak cukup kakitangan cik nana nak m'buatnye ;) disamping tu juge cik nana mengambil tempahan bunga utk hari guru ;)

bookmark #1#

bookmark#2#

bunga-bunga

bookmark#1# :buat cket2 okeh..baru buat belas-belas cik nana dah muak buat..haha..nak buat bunga dengan daun tu yang leceh..haishh

bookmark#2# : yang ini best giler kot buat..senang mudah dan cepat banyak.. ;)

bunga-bunga : yang ni pun best sbb cik nana buat dari gunting2 creeping paper buat kelopak-kelopak dan daun then jadilah setangkai bunga..pastu balut dengan plastik hamper then ikat reben..siap!bleh bagi kat cik cikgu-cikgi *bape ramai cikgu kat skola adek cik nana dapat bunge yang same..hehe

sekian,

.watermark hocay!.

salam..monink-monink gud monink!

cik nana pening-pening lalat sebab pagi-pagi buta update blog.. -_-'

mulai saat ini dan tika ini cik nana dah ada WATERMARK hocay!
sila kesat-kesat mata kesat lagi
tunggang tebalik cik nana buat ni tau..hahaha
sengaje cik nana buat watermark sebegini
biar stalkers seram..wakaka
tarra ni dia watermark yang menyeramkan itu.
seram tak? seram tak?haha
sekian,

Tuesday, May 3, 2011

.super model baby.

salam..cik nana rase berbesar hati lak nak update tumbesaran adek baby cik nana yang semakin membesar ni ;)

adek baby cik nana hampir menginjak
ke usia 9 bulan perjalanan hidup nye..
semakin membesar cik nana nampak da beliau
dah jangkit tebiat cik nana
tak bleh nampak kamera,
beliau dah mule posing wat muke macho
ala2 super model kanak-kanak ;)
2 gambar kat bawah ni style macho beliau
posing ala-ala menggoda..
haha tak tahan cik nana tgk gmbar ni


serius cik nana tak tahan tgk gaye beliau yang baru 9 bulan begambar
tangan tu tak tahan siap pegang topi lagi..haha cumel!






hehe cik nana sekeluarge mampu tersenyum
melihat keletah beliau yang semakin membesar ;)

.next header, done!

salam. rasa diri semakin comel macam budak tadika bila asik tukar header. kekeke ;p

cik nana rase cik nana macam blogger bawah umur 6 tahun boleh?hehehe. kerja berlambak lambak tapi kau macam bersenang lenang yer cik nana?siap buat header segala kau macam mintak pelempang 23 das jek.


baeklah-baeklah lepas ni cik nana stop lah main-main benda alah ni. tapi benda alah ni comel sangat buat tangan cik nana gatal jek nak usik-usik. haishh. tampo kang.

sedar-sedar lah diri wahai cik nana. proposal topical untuk semester depan kau tak buat lagi, masterplan taman rusa pun haram kau tak sentuh lagi. -_-' haishh


ok lah-ok lah


sekian,

.header gedik-gedik.

salam..cik nana tak sudah-sudah renovated blog je keje nye macam takde keje lain ;p

zaman dahulu kala header blog cik nana semua mengharap dekat header template semata-mata..dulu-dulu tengok orang punya header 'eh cantek nye' 'eh comel nye' 'eh semat nye' tapi header cik nana 'eh buruk nye'..sebab tu lah follower cik nana ciput je sebab cik nana segan nak follow blog orang yang cantek-cantek..sob sob T.T..sila jangan boo-boo cik nana ;(

tapi sekarang walaupun header tak lah cantek tapi boleh lah kalau nak banding zaman dahulu kala..


header awal tahun ni..hamek kau cik nana bubuh 10 cik nana sekaligus..haha


ini pulak header awal bulan mei ni..cik nana pakai sekejap sangat kot tak sampai 1 hari..nampak macam loose sangat..


then cik nana edit-edit-edit lagi sampai jadi macam ni..nampak la macam bermakna sikit..pakai tak berapa hari cik nana miang-miang keladi tukar lagi..ngehehe


haha bukan tukar ape sangat pun..tukar gambar je pun dengan font..kau hengat kau stylo milo sangat ke cik nana?erkkk~yang ni ada lah seminggu jugak cik nana pakai pastu cik nana tukar lagi..haha


macam boring header petak petak camtu cik nana buat transperent pulak..sila percaye cik nana buat header ni dalam mase 10 minit sahaja..sebab tu nampak lintang pukang..cik nana main tarah je bubuh teddy bear lah, payung lah, eskrim lah, cupcake lah, belon lah..haha header ni nampak macam tamak haloba pulak..tapi cik nana rase comel macam budak tadika bile pakai header ni..haha hattuiih!


okeh tunggu cik nana muak-muak cik nana tukar header lain pulak ;p


sekian,

.rindu budak kecik ni.

salam. hari ni hari jumaat, esok hari sabtu tak keje nak balik rumah ayah bonda. yess!

nak jumpa budak kecik neh
dah seminggu tak jumpa dia
dah seminggu tak main-main dengan dia
dah seminggu tak dukung dia
dah seminggu tak peluk dia
rinduuu. wuwuw T.T



budak kecik ni, adek baby cik nana
iyliaa syuhada
*syada*

syada dan adek kedua cik nana, mimie.

cik nana 3 bradek saje okey.(cik nana 22, mimie 13, syada 9bulan)
cik nana memang kurus
tapi muka da semakin gemok. huh~

baru tersedar, muka cik nana semakin gemok
abaikan muka bulat pinggan mangkok atas ni.


*tak sabar nak tunggu hari petang*



sekian,

.followers hilang?grrr.

salam..emosi cik nana sekarang macam tengah garang-garang. grrr!

pagi-pagi bukak blog
box follower cik nana ghaib
dia menyorok kat mane ha?
anyone, pless help me!

takde mood
sekian sahaja,

.practical training *day 3*.

salam..jangan cari entry day 1 and day 2 sebab xde pun..hahah~

kan betul cik nana cakap 'hari ni lebih baik dari semalam dan kelmarin'..batch cik nana sekarang ni masing-masing tengah sibuk dengan practical kat company masing-masing..cik nana pun sibuk jugak okay! jangan hengat cik nana duduk melepak gugel sane gugel sini..practical kat gomen ni tak same dengan practical kat private company..kat unit cik nana ni je ada 30 staff..ha kau hado?haha..unit ni penuh beretika sebab setiap pagi ktorg akan kumpul kat luar opis sebelum stat keje..bace doa dulu pastu ada briefing dari encik bos..sambil cik nana sibuk duk shuhhh-shuhhh nyamuk sebab opis sebelah nursery..ala nyamuk je pun..hehe..

tapi hari ni cik nana dengan kawan practical cik nana, mus telah dijamu minum petang oleh.........sape ek pakcik tu?haha staff ramai sangat tak kenal cik nana..sambil tu beliau tunjuk pantry yang terletak betul-betul sebelah bilik ktorang..beliau siap masak kan air lagi..pastu nak minum ktorang la bancuh..haha..siap la pasni ktorang nyorok je dlm pantry sambil masak spageti..hahaha

ni lah pantry sebelah bilik ktorang je!ngehehe

air dalam cerek ni pakcik yang masak kan..maksud cik nana pakcik tu yang switch on kan suis..haha

practical-mate cik nana, mus.

pakcik tu baik kan siap sediakan cawan segala ;)

abaikan budak ni yang macam tak pernah nampak uncang teh lipton..haha

lalala macam bancuh teh kat rumah tu..haha

ada pisang goreng, keledek goreng dan karipap.

suke eh kau mus pakcik tu belanje?ngehehe

sila jangan tampo budak atas nih..dia memang macam tu..muka dah nak same beso dengan pinggan tu ha..hahaha

okey, itu sahaja cerita hari ini ;)


sekian,



.nur kasih the movie.


salam..bukan tersentuh tapi tersentap tengok Nurkasih..hahaha..

semalam 1st day praktikal malam tu pegi tengok muvi Nurkasih lagak macam sebulan keje dapat gaji..giler! haha..pegi dengan geng2 praktikal kat JB ni..fahim, mus, fani..cerita yang sedih langsung tak tangkap feeling sebab si fahim asik buat onar..aku salotep mulut ko kang..hahaha

disini cik nana bkn la nak review cerita ni segala tapi sekadar nak berkongsi apa yang cik nana dan kawan-kawan cik nana tengok dari pandangan future landscape architect..alaa landscape architect je pon bukan nye angkasawan..dalam cite ni banyak menyentuh mata pandangan ktorang yang study landscape architecture..mungkin kalau orang2 lain tengok tau nak feeling bagai tapi lain pulak ktorang ni..tengok Nurkasih boleh gelak..kau paham tak?hahaha..

1. awal-awal cerita, scene Nur dan budak2 comel mia dan ilyas duduk kat tepi tali air kat sawah padi tu..memang cantek la kan kat tali air tu ada bunga-bunga kiambang yang kembang mekar tapi alih-alih ada pulak kat celah-celah tu bunga-bunga teratai plastik warna pink..nampok benor nipu nye..kalau iye pun nak nampak kan scene tu cantek tak perlu la bunga pink yang kembang-kembang tu segala buat merosakkan pandangan aje..mane tak nye mata ktorang ni kan dah dijamu selera dengan flora fauna alam sekitar segala. ;p mata ni dapat detect benda yang pelik..haha

2. scene antara Nur dan Adam yang dorang konon-konon melukis ala-ala pro kat sawah padi..sekali lagi nampak beno nipunye..berus kering kontang camtu kemain duk tonyoh-tonyoh kat lukisan tu..haha..berus kaler tu permainan ktorang je..so jangan memperkotak katikan berus kaler itu okay..

3. scene di Jordan..takde apa yang mampu ktorang ucapkan melainkan 'subhanallah'..sangat cantek dan sangat indah bukit-bukit batu itu..boleh proposed history and culture landscape nih..

4. scene Nur di bilik tempat dia membuat kerja..smart la bilik tu sebab banyak drawing bergulung-gulung-gulung..suke! drawing bergulung-gulung tu kan 'makanan' ktorang. ;p

5. scene Nur meronyok-ronyok kan kertas yang ada 'sketch up' drawing..haru nye..terbayang dah keje nanti design kena reject camtu la bos ronyok-ronyok kan design kau nanti cik nana..wahaha MATI~

TAPI overall cite ni banyak pengajaran nye..bleh pupuk semangat kekeluargaan, kecintaan, keagamaan dan kasih sayang dan cinta yang tiada galang gantinya..cinta Nur Amina & Adam Hassan..nak tau selebihnye kena tengok sendiri Nurkasih okey ;)



''perjalanan hidup masih jauh..''




sekian,


.jauh beribu-ribu batu-bata.

salam..mata cik nana bengkak-bengkak sebab kuat menangis..okeh padan muka ;p

semalam cik nana ada lah main komen-komen dengan cik vee pasal entry beliau yang ni..cik nana paham perasaan beliau sebab 3 tahun 1/2 dulu kala cik nana pun mengalami masalah yang sama..tak dapat berhubung dengan incik beliau di saat incik beliau belayar-belayar di lautan luas..pasal takde line hp tu satu hal lah tapi kalau ada line pun 1 text massage RM2..tokey minyak pun lame2 leh bankrap hape..

okeh tapi tu cerita 3 tahun 1/2 dahulu..tapi sekarang masalah tu dapat diatasi dengan cara incik beliau mms text kat cik nana..caj per mms text RM 0.35sen-RM 0.50sen.takde sebab untuk tak berhubung melainkan line mms macam h***m kat sane..jap ada jap takde..

yang cik nana dah kuning2 kat atas ni lah trade routes incik beliau bermula Januari lepas. nasib baik lah CELCOM ada je merata-rata walaupun kekadang servis bukan macam h***m tapi macam mintak penampor 18 das *haha marah betul*

so lepas ni kalau ada sape-sape pergi luar negara jangan jadikan alasan untuk tidak berhubung dengan keluarga ke, sahabat handai ke, teman taulan ke, hape ke sebab komunikasi juga tanpa sempadan dah sekarang.

*incik beliau, balik malaysia cepat boleh?* -_-'

sekian,

.jom tolong nenek.

salam..cik nana nak ajak korang buat amal kebajikan tolong nenek nak tak?

kesian cik nana tengok nenek sorang ni
tebongkok2 pegi kutip meow dia
nak selamatkan meow punye pasal
sampai nenek ni kena kejar ngn org asli
anjing pun kejar nenek jugak
kesian nenek kan?tak cukup tapak kasut
nenek berlari..
jum ikut cik nana
percepatkan lagi langkah nenek
selamatkan meow-meow
cepat-cepat-cepat
main GAME ni
'GRANNY IN PARADISE'
haha jom la tadi cakap nak ikut cik nana
tolong nenek ;)

nenek comel kan?
pakai baju hawaii bunge-bunge

gurauan semata
layan game jom ;)

sekian,

.bisnes kecik-kecik.

salam..cik nana bukan bisneswoman apatah lagi bisnesman.

tapi tengah-tengah cuti semester sebelum cik nana start prektikel, cik nana dah mula berjinak-jinak macam burung merpati dengan hobi baru iaitu bisnes kecik-kecik ..so bleh la gelar cik nana sebagai bisnesgirl hocay! ;)

cik nana ada lah design 'bookmark' bagai pastu adek cik nana yang form 1 tu tukang promot kat skolah..wahh tak cukup kakitangan cik nana nak m'buatnye ;) disamping tu juge cik nana mengambil tempahan bunga utk hari guru ;)

bookmark #1#

bookmark#2#

bunga-bunga

bookmark#1# :buat cket2 okeh..baru buat belas-belas cik nana dah muak buat..haha..nak buat bunga dengan daun tu yang leceh..haishh

bookmark#2# : yang ini best giler kot buat..senang mudah dan cepat banyak.. ;)

bunga-bunga : yang ni pun best sbb cik nana buat dari gunting2 creeping paper buat kelopak-kelopak dan daun then jadilah setangkai bunga..pastu balut dengan plastik hamper then ikat reben..siap!bleh bagi kat cik cikgu-cikgi *bape ramai cikgu kat skola adek cik nana dapat bunge yang same..hehe

sekian,

.watermark hocay!.

salam..monink-monink gud monink!

cik nana pening-pening lalat sebab pagi-pagi buta update blog.. -_-'

mulai saat ini dan tika ini cik nana dah ada WATERMARK hocay!
sila kesat-kesat mata kesat lagi
tunggang tebalik cik nana buat ni tau..hahaha
sengaje cik nana buat watermark sebegini
biar stalkers seram..wakaka
tarra ni dia watermark yang menyeramkan itu.
seram tak? seram tak?haha
sekian,

.super model baby.

salam..cik nana rase berbesar hati lak nak update tumbesaran adek baby cik nana yang semakin membesar ni ;)

adek baby cik nana hampir menginjak
ke usia 9 bulan perjalanan hidup nye..
semakin membesar cik nana nampak da beliau
dah jangkit tebiat cik nana
tak bleh nampak kamera,
beliau dah mule posing wat muke macho
ala2 super model kanak-kanak ;)
2 gambar kat bawah ni style macho beliau
posing ala-ala menggoda..
haha tak tahan cik nana tgk gmbar ni


serius cik nana tak tahan tgk gaye beliau yang baru 9 bulan begambar
tangan tu tak tahan siap pegang topi lagi..haha cumel!






hehe cik nana sekeluarge mampu tersenyum
melihat keletah beliau yang semakin membesar ;)