Wednesday, January 11, 2012

. aku di lamar !.



As'salam.


baru tadi cik nana 'di lamar' seseorang.
asik-asik 'di lamar', penat lah. HAHA bajet hot hape.
'di lamar' melalui Facebook pulak tu.
cukup la sekali incik beliau lamar.
cukup la cukup la.



ha nampak cik nana 'di lamar' ?
'di lamar' oleh cik kazen untuk jadi pengapit wedding beliau nanti !
pengapit ? yaa pengapit !
bukan dilamar jadi pengantin yer kawan-kawan -_-''
tapi lamaran ni masih dlm pertimbangan
takut cik nana tak free time tu.


tahun ni je dah 2x cik nana dilamar jadi pengapit.
bulan 2 nanti pengapit utk bespren cik nana
bulan 5 ni pulak pengapit untuk cik kazen
muke haku ni mmg muke pengapit eh ?
kalau la boleh part time jadi pengapit bergaji.
mau kayoo den ! haha



*incik beliau cepat-cepat lamar i jadi pengantin boleh ? hihi


okbai !





No comments:

. aku di lamar !.



As'salam.


baru tadi cik nana 'di lamar' seseorang.
asik-asik 'di lamar', penat lah. HAHA bajet hot hape.
'di lamar' melalui Facebook pulak tu.
cukup la sekali incik beliau lamar.
cukup la cukup la.



ha nampak cik nana 'di lamar' ?
'di lamar' oleh cik kazen untuk jadi pengapit wedding beliau nanti !
pengapit ? yaa pengapit !
bukan dilamar jadi pengantin yer kawan-kawan -_-''
tapi lamaran ni masih dlm pertimbangan
takut cik nana tak free time tu.


tahun ni je dah 2x cik nana dilamar jadi pengapit.
bulan 2 nanti pengapit utk bespren cik nana
bulan 5 ni pulak pengapit untuk cik kazen
muke haku ni mmg muke pengapit eh ?
kalau la boleh part time jadi pengapit bergaji.
mau kayoo den ! haha



*incik beliau cepat-cepat lamar i jadi pengantin boleh ? hihi


okbai !





No comments: