Sunday, January 22, 2012

. ke opisto incik beliau.

As salam,


Selasa, 17 Januari haritu pagi-pagi bute
incik beliau koling-koling cik nana


" dah bangun cepat, pukul 10 lebih i datang jemput u "
" kite pegi KL teman i pegi opis "
" hek, semalam kat msg taknak kompem "
" menci-menci kena bangun siap-siap, i nak tido lagi u tahu ? "


ecece ngade leteww padahal terus lompat dari katil lari-lari hurey-hurey nyanyi-nyanyi lalalala dalam bilik mandi tak sabar tunggu incik beliau jemput ;p


gerak dari jb dalam pukul 10am lebih sampai kl hampir pukul 4.30pm
hehe boleh ?
nasib baik opis tak tutup lagi
kalau tak putih lah mate berseri-seri datang jauh-jauh dari jb.
hahahaiii mane tak nye asik-asik berenti
berenti makan nye lain
berenti cik nana sakit perut nye lain
berenti nak uwek-uwek nye lain
alahaihai so suwit nye menjerit-jerit dalam kete nak cepat sampai. haha

................................................................................................

opis incik beliau, MISC kat menara dayabumi
bestnyee menteman incik beliau
deco opis yang sangat santekk.
cik nana tunggu kat ruang menunggu
sementara incik beliau men'settle'kan keje beliau















kann ? cantek kan deco opis nye ?
cik nana sanggup lah tunggu berjam-jam pun takpe. hikhik



............................................................................................


to be continue,
merewang-rewang dengan incik beliau kat Central Market :)



okbai !






11 comments:

FizaFizz said...

opis die ada wifi takk?? kalau ada lagi lama kot nana lepakkk! ahaha

S H I T E Q said...

memang cantek :)

cik nana said...

FizaFizz : adaa kot. aah la next time la lepak lame2. hihi ;)

cik nana said...

SHITEQ : kannn.. ;)

msredcheesecake said...

Mmg cantek deco nya... Nak tidur pun best...hhee

mimieux said...

huishh..dok sehari suntuk pom xpa aih..lawa ngattt...=D

lia fen said...

yeah..sangat cantik..klu cmni hari2 teman pn boley..

aniswany said...

cantek nya deco opis tu ;')

#eh hye ,salam kenal ;)

nadzirah sofia said...

cantik giler opis...nk keje kat situ ah nanti..haha :P

cik nana said...

msredcheesecake : hihi tapi x bwk bantal lak. rugi. hee~

mimieux : hihi duk sehari suntuk sampai mengantok. hihi

lia fen : tapi nk teman hari2 lak x bleh. ;p

aniswany : hihi cantek kan. eh, hai slm knl jugak ;)

nadzirah sofia : hehe boleh. apply jela ;)

zOeY zAu YaH said...

cantiknya opis.

. ke opisto incik beliau.

As salam,


Selasa, 17 Januari haritu pagi-pagi bute
incik beliau koling-koling cik nana


" dah bangun cepat, pukul 10 lebih i datang jemput u "
" kite pegi KL teman i pegi opis "
" hek, semalam kat msg taknak kompem "
" menci-menci kena bangun siap-siap, i nak tido lagi u tahu ? "


ecece ngade leteww padahal terus lompat dari katil lari-lari hurey-hurey nyanyi-nyanyi lalalala dalam bilik mandi tak sabar tunggu incik beliau jemput ;p


gerak dari jb dalam pukul 10am lebih sampai kl hampir pukul 4.30pm
hehe boleh ?
nasib baik opis tak tutup lagi
kalau tak putih lah mate berseri-seri datang jauh-jauh dari jb.
hahahaiii mane tak nye asik-asik berenti
berenti makan nye lain
berenti cik nana sakit perut nye lain
berenti nak uwek-uwek nye lain
alahaihai so suwit nye menjerit-jerit dalam kete nak cepat sampai. haha

................................................................................................

opis incik beliau, MISC kat menara dayabumi
bestnyee menteman incik beliau
deco opis yang sangat santekk.
cik nana tunggu kat ruang menunggu
sementara incik beliau men'settle'kan keje beliau















kann ? cantek kan deco opis nye ?
cik nana sanggup lah tunggu berjam-jam pun takpe. hikhik



............................................................................................


to be continue,
merewang-rewang dengan incik beliau kat Central Market :)



okbai !






11 comments:

FizaFizz said...

opis die ada wifi takk?? kalau ada lagi lama kot nana lepakkk! ahaha

S H I T E Q said...

memang cantek :)

cik nana said...

FizaFizz : adaa kot. aah la next time la lepak lame2. hihi ;)

cik nana said...

SHITEQ : kannn.. ;)

msredcheesecake said...

Mmg cantek deco nya... Nak tidur pun best...hhee

mimieux said...

huishh..dok sehari suntuk pom xpa aih..lawa ngattt...=D

lia fen said...

yeah..sangat cantik..klu cmni hari2 teman pn boley..

aniswany said...

cantek nya deco opis tu ;')

#eh hye ,salam kenal ;)

nadzirah sofia said...

cantik giler opis...nk keje kat situ ah nanti..haha :P

cik nana said...

msredcheesecake : hihi tapi x bwk bantal lak. rugi. hee~

mimieux : hihi duk sehari suntuk sampai mengantok. hihi

lia fen : tapi nk teman hari2 lak x bleh. ;p

aniswany : hihi cantek kan. eh, hai slm knl jugak ;)

nadzirah sofia : hehe boleh. apply jela ;)

zOeY zAu YaH said...

cantiknya opis.