Wednesday, January 11, 2012

. Portfolio Day .

As' salam.

9 januari lepas adalah "Portfolio Day"
dan bermakna tamat lah sudah studio sem ni.
yaaa sem 7 Topical Study Studio.
tapi tu bukan bermakna boleh hoyehh2 sangat
sem 8 nanti final sem lagi 'MATI'. -___-''

Portfolio Day ni hari kemuncak untuk projek-projek studio
projek-projek hasil selama 1 sem
yang buat tunggang langgang tak tido malam, siang pun tak tido
panel-panel iaitu lecturer-lecturer department akan turun
dan 'check' prestasi ktorang samada memberansangkan atau tak
samada 'pass' untuk ke sem depan atau tak.
sangat gerun okey .


sila-silalah lihat gambar-gambar sekitar 'Portfolio Day'


cik puan blog, cik puan nana. boleh ? hihi


kak peja


kak moon.


pija


sebahagian board-board project.


dan ini juga sebahagian darinya.


haruslah berborak sementara menunggu panel 'check' segala mak nenek project studio


harus jugak bermain di celah-celah gerigi besi


haruslah juga berkumpul secara berkumpulan dan bergosip. hehe


lepas panel 'chow' marilah beramai-ramai secara berhemah bergambar dengan
research yang da jilid.


haruslah berbangga dengan research masing-masing


masing-masing kemain peluk research masing-masing
suke letewww ;p



research yang da jilid macam kat atas-atas ni
bukan thesis lagi yer kawan-kawan
rupe dia je nak gah macam thesis
THESIS yang sebenar2 nye sem depan baru buat
1 sem je buat thesis tak macam kos-kos orang lain
sem depan tu la buat thesis, sem depan tu la design sekali
sem depan la buat project sebesar 10-30 acres.
individu ! fine, fine. T_T''


nak tido, cari site dalam mimpi je.
boleh ? huhu



*pic kredit to anuar
nak tengok macam-macam pic menarik hasil beliau boleh tengok sini



okbai !



1 comment:

Anonymous said...

sape pemuda tu?

. Portfolio Day .

As' salam.

9 januari lepas adalah "Portfolio Day"
dan bermakna tamat lah sudah studio sem ni.
yaaa sem 7 Topical Study Studio.
tapi tu bukan bermakna boleh hoyehh2 sangat
sem 8 nanti final sem lagi 'MATI'. -___-''

Portfolio Day ni hari kemuncak untuk projek-projek studio
projek-projek hasil selama 1 sem
yang buat tunggang langgang tak tido malam, siang pun tak tido
panel-panel iaitu lecturer-lecturer department akan turun
dan 'check' prestasi ktorang samada memberansangkan atau tak
samada 'pass' untuk ke sem depan atau tak.
sangat gerun okey .


sila-silalah lihat gambar-gambar sekitar 'Portfolio Day'


cik puan blog, cik puan nana. boleh ? hihi


kak peja


kak moon.


pija


sebahagian board-board project.


dan ini juga sebahagian darinya.


haruslah berborak sementara menunggu panel 'check' segala mak nenek project studio


harus jugak bermain di celah-celah gerigi besi


haruslah juga berkumpul secara berkumpulan dan bergosip. hehe


lepas panel 'chow' marilah beramai-ramai secara berhemah bergambar dengan
research yang da jilid.


haruslah berbangga dengan research masing-masing


masing-masing kemain peluk research masing-masing
suke letewww ;p



research yang da jilid macam kat atas-atas ni
bukan thesis lagi yer kawan-kawan
rupe dia je nak gah macam thesis
THESIS yang sebenar2 nye sem depan baru buat
1 sem je buat thesis tak macam kos-kos orang lain
sem depan tu la buat thesis, sem depan tu la design sekali
sem depan la buat project sebesar 10-30 acres.
individu ! fine, fine. T_T''


nak tido, cari site dalam mimpi je.
boleh ? huhu



*pic kredit to anuar
nak tengok macam-macam pic menarik hasil beliau boleh tengok sini



okbai !



1 comment:

Anonymous said...

sape pemuda tu?