Thursday, February 2, 2012

. dating ting-ting ke Central Market.

As'salam.


ini adalah entry kesinambungan dari entry ke opisto incik beliau
iye-iye tau lapuk dah tapi ni baru sempat nak update -.-''
17 januari lepas menteman incik beliau ke kolumpo
eh kau org joho jauh nye kau bedating-ting-ting sampai kolumpo ?
ini adalah dating ting-ting secara tak sengaja sampai ke Central Market.
walaupun tak sengaja tapi ia amat menyeronokan okay.
percutian selama sehari pada 17 januari lepas, cik nana anggap
sebagai percutian 'hepi besday to you' cik nana pada 19 januari.
tahun ni amat beruntung sebab incik beliau tengah cuti
ada di darat meraikan 'hepi besday to you' cik nana.
4 tahun sebelum ni tak pernah tiup-tiup lilin
makan kek 'hepi besday to you' dengan incik beliau okay. sedih =.=''

...............................................................................................................


ontheway dan berenti sekejap sambil exercise wajah. haha -.-''


bile pegi tempat besejarah macam Central Market ni dan act sebagai pelancong haruslah bergambar kat signage bile tertubuh nye UMNO, bla bla bla. eh takde kaitan ;p


Malay Street Central Market


muke teruja bajet macam mix anak cina. boooo mentang-mentanglah kat chinese street ;p


so-so jela Central Market ni untuk cuci-cuci mata je.


tibe-tibe rase tak prektikel plak tengok bumbung wau tu. -.-''


bile da meroyan pusing-pusing keluar masuk Central Market, muke pun jadi separuh jee.


terase macam kat oversea pulak bergambar dengan steven. eh steven ? haha ;p


sempat jugak singgah butik Radzuan Radziwill fitting baju perantin. hihi taste macam retis okay. dlm mimpi je. haha *pengsan*


Menyeberang Sungai Klang sebab nak balik JB dah. okbai Kolumpo !




* terima kasih incik beliau bawak kite jalan-jalan :D






2 comments:

cikwahidaidris said...

bestnye pi jalan jalan.

cik nana said...

wahida : hihi best ;)

. dating ting-ting ke Central Market.

As'salam.


ini adalah entry kesinambungan dari entry ke opisto incik beliau
iye-iye tau lapuk dah tapi ni baru sempat nak update -.-''
17 januari lepas menteman incik beliau ke kolumpo
eh kau org joho jauh nye kau bedating-ting-ting sampai kolumpo ?
ini adalah dating ting-ting secara tak sengaja sampai ke Central Market.
walaupun tak sengaja tapi ia amat menyeronokan okay.
percutian selama sehari pada 17 januari lepas, cik nana anggap
sebagai percutian 'hepi besday to you' cik nana pada 19 januari.
tahun ni amat beruntung sebab incik beliau tengah cuti
ada di darat meraikan 'hepi besday to you' cik nana.
4 tahun sebelum ni tak pernah tiup-tiup lilin
makan kek 'hepi besday to you' dengan incik beliau okay. sedih =.=''

...............................................................................................................


ontheway dan berenti sekejap sambil exercise wajah. haha -.-''


bile pegi tempat besejarah macam Central Market ni dan act sebagai pelancong haruslah bergambar kat signage bile tertubuh nye UMNO, bla bla bla. eh takde kaitan ;p


Malay Street Central Market


muke teruja bajet macam mix anak cina. boooo mentang-mentanglah kat chinese street ;p


so-so jela Central Market ni untuk cuci-cuci mata je.


tibe-tibe rase tak prektikel plak tengok bumbung wau tu. -.-''


bile da meroyan pusing-pusing keluar masuk Central Market, muke pun jadi separuh jee.


terase macam kat oversea pulak bergambar dengan steven. eh steven ? haha ;p


sempat jugak singgah butik Radzuan Radziwill fitting baju perantin. hihi taste macam retis okay. dlm mimpi je. haha *pengsan*


Menyeberang Sungai Klang sebab nak balik JB dah. okbai Kolumpo !




* terima kasih incik beliau bawak kite jalan-jalan :D






2 comments:

cikwahidaidris said...

bestnye pi jalan jalan.

cik nana said...

wahida : hihi best ;)