Sunday, February 12, 2012

.hi-tea buffet @M Suites Hotel.


As'salam,

semalam adalah hari 'rezeki jangan ditolak'
tahu apakah itu 'rezeki jangan ditolak ?'
apabila seseorang hendak belanja makan
dan kite janganlah menolak nye. paham ? hihi
haruslah menerima pelawaan itu dengan perasaan lapar yang maha dasyat.


pelawaan yang super suprise tu telah dipelawa
oleh dokter gigi cik nana.
eh bukan lah maksud dokter peribadi macam kat drama tu
beliau adalah dokter gigi d klinik tempat cik nana part time
hampir 4 tahun bersahabat dengan dokter gigi
yang baik hati lagi sangat penyayang.
lep u lebih la dokter :)


pergi makan-makan sampai kenyang
adalah bersama 3 lagi staff klinik.
cik nana yang tengah cuti sem ni hanyalah perlu
bersiap-siap sahaja di rumah dan akan dijemput oleh dokter
untuk dibawa makan-makan sampai kenyang
cik nana adalah sangat beruntung
walaupun cik nana sekarang hanyalah kerja di klinik kalau ada staff cuti
tapi dokter tetap men'listkan cik nana sebagai staff klinik
yang tidak boleh dilupakan. hehe
wahhh lep u lagi skali lagi lah dokter ;)


eh, ke manakah destinasi makan-makan sampai kenyang yg super seprise ni ?

okay, M SUITES HOTEL, JB.



sampai-sampai sememangnye perut dah tak bleh blah kelaparan nye
datang dengan sekeping perut yang kosong
nampak makanan yang super banyak teruslah makan
tanpa pandang kanan dan kiri. hehe buruk perangai.
ada Malay food, western, chicken chop, ABC, mi bandung
segala macam kuih muih, dessert, buah-buah
semua cik nana makan okay !
sampai tak sempat nak snap gambar makanan
fokus makan okay, fokus !

dah siap makan semua perut dah kenyang tank dah penuh
eh barulah terasa nak merakam memori dengan geng-geng klinik


cik la n ct yg terbukti dah kekenyangan ;p


ct n cik lin.


buffet area.


tu dia dokter yang baik hati melanje ktorg makan ;)


ini adalah muke kenyangg ;p


tq waiter yang mcm peramah tolong amikan gambar ni ;)


cik la, ct, cik lin, dokter n cik nana ;)


dah berjam-jam duduk makan
dah kenyang kan ?
okay dah boleh balik.


terima kasih dokter sebab sudi belanja makan-makan sampai kenyang yang super seprise ni ;)




okbai !





5 comments:

iedchan said...

beshnye makan..kalao org belanja...mesti mkn byk2 hehe...btw i folo u k..:P

mimieux said...

syoknya mkn sedap2...

cik nana said...

iedchan : org belanje, ape2 pun bestt. hihi. btw tq ;)


mimieux : mesti laa syiokkk v^^,

syakey said...

dekat dgn danga bay tu ke??

cik nana said...

syakey : ahaa bedepan dgn pntai lido tu la ;)

.hi-tea buffet @M Suites Hotel.


As'salam,

semalam adalah hari 'rezeki jangan ditolak'
tahu apakah itu 'rezeki jangan ditolak ?'
apabila seseorang hendak belanja makan
dan kite janganlah menolak nye. paham ? hihi
haruslah menerima pelawaan itu dengan perasaan lapar yang maha dasyat.


pelawaan yang super suprise tu telah dipelawa
oleh dokter gigi cik nana.
eh bukan lah maksud dokter peribadi macam kat drama tu
beliau adalah dokter gigi d klinik tempat cik nana part time
hampir 4 tahun bersahabat dengan dokter gigi
yang baik hati lagi sangat penyayang.
lep u lebih la dokter :)


pergi makan-makan sampai kenyang
adalah bersama 3 lagi staff klinik.
cik nana yang tengah cuti sem ni hanyalah perlu
bersiap-siap sahaja di rumah dan akan dijemput oleh dokter
untuk dibawa makan-makan sampai kenyang
cik nana adalah sangat beruntung
walaupun cik nana sekarang hanyalah kerja di klinik kalau ada staff cuti
tapi dokter tetap men'listkan cik nana sebagai staff klinik
yang tidak boleh dilupakan. hehe
wahhh lep u lagi skali lagi lah dokter ;)


eh, ke manakah destinasi makan-makan sampai kenyang yg super seprise ni ?

okay, M SUITES HOTEL, JB.



sampai-sampai sememangnye perut dah tak bleh blah kelaparan nye
datang dengan sekeping perut yang kosong
nampak makanan yang super banyak teruslah makan
tanpa pandang kanan dan kiri. hehe buruk perangai.
ada Malay food, western, chicken chop, ABC, mi bandung
segala macam kuih muih, dessert, buah-buah
semua cik nana makan okay !
sampai tak sempat nak snap gambar makanan
fokus makan okay, fokus !

dah siap makan semua perut dah kenyang tank dah penuh
eh barulah terasa nak merakam memori dengan geng-geng klinik


cik la n ct yg terbukti dah kekenyangan ;p


ct n cik lin.


buffet area.


tu dia dokter yang baik hati melanje ktorg makan ;)


ini adalah muke kenyangg ;p


tq waiter yang mcm peramah tolong amikan gambar ni ;)


cik la, ct, cik lin, dokter n cik nana ;)


dah berjam-jam duduk makan
dah kenyang kan ?
okay dah boleh balik.


terima kasih dokter sebab sudi belanja makan-makan sampai kenyang yang super seprise ni ;)




okbai !





5 comments:

iedchan said...

beshnye makan..kalao org belanja...mesti mkn byk2 hehe...btw i folo u k..:P

mimieux said...

syoknya mkn sedap2...

cik nana said...

iedchan : org belanje, ape2 pun bestt. hihi. btw tq ;)


mimieux : mesti laa syiokkk v^^,

syakey said...

dekat dgn danga bay tu ke??

cik nana said...

syakey : ahaa bedepan dgn pntai lido tu la ;)