Wednesday, March 7, 2012

.7 mac 2012.

As'salam


Hari ni 7 Mac 2012 bersamaan dengan 14 RabiulAkhir 1433H
Hari ni cik nana presentation 1st stage untuk studio final project
sebagai presenter last. erghh gigih dup dap dup dap dari pagi lagi tunggu turn -_-''

*jgn gigih tilik sangat. memang pendek pun =.=''


Hari ni jugak incik beliau kembali bertugas setelah 2 bulan cuti
naik kapal seri ayu belayar untuk 4-5 bulan lama nyeeee.
ini memang betul-betul jarak memisahkan
lautan luas pisahkan kiteee. wuu wuu~


cik nana kat daratan menimba ilmu
incik beliau pulak di lautan biru
ada jodoh 4-5 bulan akan datang kite ketemu
jangan lupe datang konvo bln 9 , i tunggu !
*ecehh bepantun pulekk ;p


semoga kami berdua berjaya dlm bidang yg kami ceburi. hikhik ;)
aminnn.




* cool beb cool. macam tak biasa pulak kena tinggal. -.-'






5 comments:

iedchan said...

incik beliau awak tu kerja misc ke..hehhe...kerja kapal lame tak jumpe la kan...mesti rindu

cik nana said...

iedchan : aah keje kapal misc. memang lame la x dpt jumpe. rindu tu jgn ckp la, memang. ;)

Anis Adila Aris said...

pergh..yang ni baru betul-betul jauh..
4-5 bulan baru jumpa..pape pun moga bahagia ye dear..

cik nana said...

anis adila : memang betul2 jauh pun. tengs dear.u too ;)

ejulz said...

sweet.. smoga bahagia dan kekal hingga akhir hayat bersama incik beliau.. :)

.7 mac 2012.

As'salam


Hari ni 7 Mac 2012 bersamaan dengan 14 RabiulAkhir 1433H
Hari ni cik nana presentation 1st stage untuk studio final project
sebagai presenter last. erghh gigih dup dap dup dap dari pagi lagi tunggu turn -_-''

*jgn gigih tilik sangat. memang pendek pun =.=''


Hari ni jugak incik beliau kembali bertugas setelah 2 bulan cuti
naik kapal seri ayu belayar untuk 4-5 bulan lama nyeeee.
ini memang betul-betul jarak memisahkan
lautan luas pisahkan kiteee. wuu wuu~


cik nana kat daratan menimba ilmu
incik beliau pulak di lautan biru
ada jodoh 4-5 bulan akan datang kite ketemu
jangan lupe datang konvo bln 9 , i tunggu !
*ecehh bepantun pulekk ;p


semoga kami berdua berjaya dlm bidang yg kami ceburi. hikhik ;)
aminnn.




* cool beb cool. macam tak biasa pulak kena tinggal. -.-'






5 comments:

iedchan said...

incik beliau awak tu kerja misc ke..hehhe...kerja kapal lame tak jumpe la kan...mesti rindu

cik nana said...

iedchan : aah keje kapal misc. memang lame la x dpt jumpe. rindu tu jgn ckp la, memang. ;)

Anis Adila Aris said...

pergh..yang ni baru betul-betul jauh..
4-5 bulan baru jumpa..pape pun moga bahagia ye dear..

cik nana said...

anis adila : memang betul2 jauh pun. tengs dear.u too ;)

ejulz said...

sweet.. smoga bahagia dan kekal hingga akhir hayat bersama incik beliau.. :)