Saturday, May 5, 2012

.pegi nursery cari pokok bunga.

As'salam..


semalam adalah besday ayah, 4/5. Esok pulak adalah besday ibu, 6/5. Dan lusa 7/5 adalah besday adik. Dan harini 5/5 takde besday sape-sape apekate keluar dgn ibu bapa pergi nursery beli pokok bunga yg byk wane wani tuuu. ahaiii geram.


Sebenarnye si ibu nak beli tanah-tanih nak tanam pokok puding beliau tuu. cik nana pulek konon nak seprise belikan sepasu dua pokok bunga utk ibu sempena besday beliau.


tapii bile sampai nursery, ktorang otometik terus berpecah. ibu ke mana, ayah n adik ke mana, cik nana pulak terus ke mana-mana. haha haku sibuk pergi tangkap gambar bunga-bunga je keje nyee. tak caye ? meh tengok.

























bile dah cukup mase berpeleseran kat nursery, time to go home. ibu berpuas hati dengan memborong 7 kampit tanah-tanih dengan pasu-pasu kegemaran beliau, cik nana pun dapat lah membeli sebijik pasu dengan sepokok bunge ape ntah untuk ibu sempena besday beliau.




*teringat mase zaman sekolah, mase besday ibu, balik sekolah singgah nursery belikan ibu pokok bunge. ahh haku memang seorang anak yg suwit. :)






5 comments:

♔Lady Ainaa♔ said...

ena suke sgt bunga2 ni..awwww, cantik cantik..huuu, nk tnya camne sis edit gambar camtu ek???? blh tlg ajakan??

cik nana said...

ainaa : cantik kan bunga2 ni. hihi. edit pakai photoscape la dear. adjust salturation je. try la. :)

siti kektus said...

syoknya besday berderet. nanti dah kawen plan lah dapat anak 5/5. hehehehe :)

babycomel said...

cantik bunga-bunga tu.. my mummy pun suka sgt tanam bunga. dah macam2 pokok ada kt laman rumah ni..

nadzirah sofia said...

cantik ler bunga2 tu..pndai edit gambar :)

.pegi nursery cari pokok bunga.

As'salam..


semalam adalah besday ayah, 4/5. Esok pulak adalah besday ibu, 6/5. Dan lusa 7/5 adalah besday adik. Dan harini 5/5 takde besday sape-sape apekate keluar dgn ibu bapa pergi nursery beli pokok bunga yg byk wane wani tuuu. ahaiii geram.


Sebenarnye si ibu nak beli tanah-tanih nak tanam pokok puding beliau tuu. cik nana pulek konon nak seprise belikan sepasu dua pokok bunga utk ibu sempena besday beliau.


tapii bile sampai nursery, ktorang otometik terus berpecah. ibu ke mana, ayah n adik ke mana, cik nana pulak terus ke mana-mana. haha haku sibuk pergi tangkap gambar bunga-bunga je keje nyee. tak caye ? meh tengok.

























bile dah cukup mase berpeleseran kat nursery, time to go home. ibu berpuas hati dengan memborong 7 kampit tanah-tanih dengan pasu-pasu kegemaran beliau, cik nana pun dapat lah membeli sebijik pasu dengan sepokok bunge ape ntah untuk ibu sempena besday beliau.




*teringat mase zaman sekolah, mase besday ibu, balik sekolah singgah nursery belikan ibu pokok bunge. ahh haku memang seorang anak yg suwit. :)






5 comments:

♔Lady Ainaa♔ said...

ena suke sgt bunga2 ni..awwww, cantik cantik..huuu, nk tnya camne sis edit gambar camtu ek???? blh tlg ajakan??

cik nana said...

ainaa : cantik kan bunga2 ni. hihi. edit pakai photoscape la dear. adjust salturation je. try la. :)

siti kektus said...

syoknya besday berderet. nanti dah kawen plan lah dapat anak 5/5. hehehehe :)

babycomel said...

cantik bunga-bunga tu.. my mummy pun suka sgt tanam bunga. dah macam2 pokok ada kt laman rumah ni..

nadzirah sofia said...

cantik ler bunga2 tu..pndai edit gambar :)